Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.312
Cevap
93
Favori
844.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • V30 için kararlı LineageOS sürümü yayınlandı. Kullanan var mı nasıl? Android 13 tabanlı ve güncel versiyon. Şu işlerden anlasam kendim yapacağım ama hiç bilmiyorum bu ROM işlerini.

https://wiki.lineageos.org/devices/joan/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Ben 2 gün önce geçtim fena değil. Gördüğüm kadarıyla hata yok. Gayet akıcı eğer ilerde donmalar olmazsa. Şimdiye kadar romlarda hep gcam problemi görülüyordu, android 13 romlarında onu da çözdüler(telegram grubundan bir zip flashlamanız lazım gcam sorunu için)

Ancak stock rom kadar iyi kamera, ses kaydedici ve quad dac olmayacağını belirteyim. Volte falan da kullanılamıyor. Güncel olsun, arayüz güzel gözüksün, tuşlar yerine hareketlerle gezineyim diyorsanız geçebilirsiniz. Onun dışında stock romun da gayet artıları var ve kötü değil bence. İlla bu romu yükleyin diyemeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu sadece müzik dinleme amaçlı kullanıyorum. Hat takılı değil. İçersinde UAPP yüklü. Kendi müzik çalarından dinlemiyorum. Daha çok önemli olan yüksek empedans modunda kullanılıyor mu? Bunun haricinde torrent ve dosya yönetici uygulaması var. iPhone kullandığım için tüm sosyal medya ve günlük kullandığım uygulamalar orada. Bu cihazda hiçbir şey yapmıyorum. Bomboş duruyor anlayacağın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet yüksek empedansı manuel olarak açabiliyorsunuz. O açıdan iyi. Bende bağımlılık gibi oldu yeni bi rom çıktıysa deniyorum muhakkak.

Sizin gibi telefonu kullanmıyor olsam muhtemelen yüklerdim denemek için bile olsa. Twrp yükledikten sonra yeni romlar yüklemek aşırı basit hale geliyor ama o aşamaya kadar biraz uğraştırıyor.

Sırf şu manuel seçim için bile yüklenir. AUX kablosu ve empedans adaptörü taşımak bir süre sonra sıkıcı hale geliyor. Tek sorun bu işlerden artık gram anlamıyorum.

Bana sat hocam 😀

Zamanında twrp(ya da cwm vardı eskiden ) işleriyle uğraştıysanız problem yaşamazsınız bence.

Bootloader kilidini açmak için july 2018 öncesi bi sürümü yüklemek gerekiyor telefona. Bootloader kilidini açıp twrp yüklüyorsunuz fastboot modundan. Gerisi normal twrp ile rom flashlamak zaten. Sadece adımları çok dikkatli takip etmek gerekli, uğraştıran da o zaten biraz temkinli ilerlemek. Bir de garip sorunlar çıkıyor sürekli(mesela fastboot cihazınızı görmüyor diyelim) onların da çözümü troubleshoot bölümünde vardı.

En son Symbian zamanında uğraşmıştım. Symbian’dan sonra iOS’a geçtim. İlk kez 2021’de merak edip Android aldım. 2008’de çıkmış bir işletim sistemini nedir diye 13 yıl sonra alıp kullandım. Nokia Symbian’ı bitirmeseydi geçmezdim zaten. iOS’a geçişim Symbian’ın bitirilmesi üzerine oldu. Mecburiyetten geçtim anlayacağın. iOS’a geçtikten sonra hiç böyle şeylerle işim de olmadı.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    V35 bulabilsem satarım. V35 benim hayalimdeki asıl telefon.

Dediğim gibi adımları dikkatli yaparsanız bir sıkıntı olmaz. İngilizce bilmek yeterli. Bir aşamada problem olursa bazen google'da ingilizce aratmak gerekiyor onu. Bende troublshoot kısmında olmayan 2 farklı hata çıkmıştı öyle halletmiştim onları. Ne olduklarını hatırlamıyorum ama şu an.

• V30+ ile Nays uygulamasındaki temassız ödeme ayarını açabilen var mı?

NFC'yi aktif ediyorum fakat uygulama görmüyor ya da android sürümü düşük olduğu için güvenlik açısından temassıza izin vermiyor sanırım uygulama

• Elitforce kullanıcısına yanıt
    Bende sorun yok hocam. Mevcut android son sürüm ile.

• erdc E kullanıcısına yanıt

Bende neden olmuyor acaba? Stock 9 kullanıyorum ben de. Birkaç kere silip yeniden yükledim fayda etmedi. Uygulama isteğinizi aldık bilgilendireceğiz diyor. Nays temsilcilerine bildirdim onlar da bir şey yapamıyor telefonu kontrol edin diyor.

• baymirza kullanıcısına yanıt

Aix yeni romu çıkmış denedinizmi acaba

• Ab romdan stock pie ye döndüm ama wifi açılmıyor daha önce modem dosyası flaşladığımda wifi düzeliyordu ama hangi dosya olduğunu unuttum yardımcı olacak kimse varmı acaba

Merhaba telefon bu ekranda kalıyor da sorunu nedır biliyor musunuz

• neto_ kullanıcısına yanıt

Bootloader kilidini açmışsınız. Bu ekranın 3-4 saniye sonra kendiliğinden gidip sonra normal açılmaya devam etmesi lazım. Bu ekran gelince güç tuşuna basarsanız o ekranda kalır ama. Eğer bi tuşa basmadan direk takılıyorsa burda, şu ana kadar hangi aşamaları yaptınız söylerseniz ona göre belli şeyler önerebilirim çözeceğinden emin olmasam da.

• Arkadaşlar telefonunuzun kıymetini bilin. Birkaç ay önce kullandığım V30+ telefonumun ekranı hakkı rahmetine kavuştu ve ikinci ele 1500'tlden okuttum. İkinci el ekran satan site yok, siteyi buldunuz telefonu bozmadan takıp çıkaracak telefoncu yok, hadi ikisini de bulmayı becerdiniz taktığınız ekranın düzgün çalışacağının garantisi yok. S21 FE'ye geçtim, cep telefonu teknolojisi bayağı ilerlemiş 120 hz ekranlar 1000 nit parlaklıklar falan ama hala bu V30'u unutamadım. Piyasada V30'un verdiği sesi veren, V30'un ekranının kalitesini veren ve bunları metal kasayla, hafifliğiyle yapan ve pilden de ödün vermeden bu işi yapabilen bir cihaz yok. Samsung'un S21, S22, S23 modelleri bu telefona alternatif olabilir ama bu sefer de pil tüketiminden feragat ediyorsunuz. Hatta bilmiyorum sırf mp3 player gibi kullanmak için 2000 TL'ye falan v30 bulabilirsem alabilirim :) Rahmetlinin ön kamerasını da hiç sevmezdim gerçi  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftospakal -- 22 Eylül 2023; 1:25:28 >

• Merhaba kullandığı cihazı satmayı düşünen var mı

• CS BETA kullanıcısına yanıt
    Temiz , düzgün cihaz yok piyasada,bazen dükkana da geliyor ama hepsinin bir tarafı sorunlu. Tertemiz bulsam kenara koymalık alırım bende :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.