Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
28
Favori
80.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk akıllı telefonum xperia arc'dı. LG G4'e geçince klavyesine alışamayıp xperia klavye indirmiştim, bunda da bir süre denedim ama yine xperia klavyeye döndüm. Swift key de denedim pek sarmadı.
    Bi deneyin derim.

XDA Developers
    [APP][4.4+][NO ROOT][PORT] Sony Xperia Keyboard for all Phones [v8.0.A.0.110] [OMod]
    https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-sony-xperia-keyboard-phones-t3346736/page46

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Darklord Sauron kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tavsiye için xperia klavyeyi inceledim ama güncellemesi durmuş sanırım 2017 yılından sonra..
    Zaten DPI değerini 360 yaptıktan sonra Google klavye yüklemiştim ve harf tuşları yeterince büyüdü şu an.. gayet güzel oldu. Nedense LG klavye'de ne yaparsan yap minicik kalıyordu.
    Edit: Türkçe qwerty kullanıyorum yani ç,ş gibi harflerin hepsi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertas -- 28 Eylül 2019; 15:49:41 >
  • crazy goat hocam saolsun oreo ya döndüm . gerçekten pie dan çok daha iyi durumda
  • vertas V kullanıcısına yanıt
    Diğer klavyelerde tuş boyutlarından yana hiç sıkıntı yaşamadım. Xperia klavyeyi tasarımından yana seviyorum. Nedense diğer klavyelerde çok fazla yazım hatası yapıyorum.

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Yok ben onu demiyorum bahsettiğim linkin ilk sayfaya eklenmesini diyorum. Bilgilenmek isteyen okuyabilsin kararını verirken faydalı olur diye düşünüyorum. Hem adaptif pil hakkında da bilgi veriliyor.

• baymirza kullanıcısına yanıt
    ekleyelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonunuz şarj olurken ampere ile akımına bakabilir misiniz rica etsem?

Ben e kablolu şarj ederken en fazla 1010 miliamper gösterirken kablosuz şarj en fazla 730 gördü. Kaç watta denk geliyor onu anlamaya çalışıyorum.

• Telefonu 1.5 metreden tam arka yüzüne ve çok sert bir zemine düşürdüm bugün. Ayarlasam bu kadar net şekilde düşemezdi ama yine de bir şey olmadı.

Kılıf kullanmadığım için korktum fakat belki de kılıfsız olması da korumuş olabilir. Kılıfların veya kırılmaz cam denen ekran koruyucuların darbeyi garip şekillerde iletip camı kırdığı oluyor bazen.
  • Bu telefonda ana ekrandaki fotografi telefonu saga sola asagi yukari oynatirken fotografinda oynadigi bir ayara vardi bulamiyorum su anda sinir oldum

• Ön kamerada gece görüşü kullanabildiğimiz bir sürüm bilen var mı?
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.. bende az önce cebimden çıkarırken elimden düşürdüm. Aslında elimden fırladı demek daha doğru olur.. neyse ki bir şey olmadı. Bu telefon elde avuçta durmuyor çok mu kaygan nedir elden fırlayıveriyor. Kalın kılıfları da kullanmak istemiyorum.. iki sene kırmadan kullanabilsem bari
  • vertas V kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bana pek kaygan gelmiyor, kendi hatamdan dolayı düştü. Şimdiye kadar telefonlarımı hiç düşürmedim desem yeridir. Bu ilk oldu ve bayağı da şiddetliydi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    pie de iken spotify dan müzik dinlerken durduk yere durduruyordu müziği anlamadıgım şekilde
    oreo ya döndüm sıkıntı yok
  • La Alegria kullanıcısına yanıt
    konu başında kablosuz şarjda hızlı şarj olabilmesi için gereken modeller var
    o özellikleri taşımıyorsa daha düşük amperde şarj etmesi normaldir
    vertas V kullanıcısına yanıt
    PhoneBuffyoutube
    LG V30 vs. Galaxy Note 8 Drop Test!
    https://www.youtube.com/watch?v=d1uWeCSEyI8

drop testine baktıgınız zaman telefonun gayet sağlam oldugunu anlarsınız.
    Cihazın Askeri Standartlarda Sağlamlık (MIL-STD-810G) sertifikasına sahip oldugunu unutmamak lazım.

Videonun özeti:
    Sanırım arka bölümü kamera çıkıntısı bir nebze olarak koruyor ki videoda görüldüğü üzere note 8 in arka yüzeyi ilk düşmede paramparça olurken v30 sapasağlam şekilde kurtuluyor

Ekran üstüne düştüğü zaman cam bölümü kırılıyor ve kamera bölümü biraz zarar görüyor ancak ekran tüm fonksiyonlarını yerine getirmeye devam ediyor.

10 defa bonus düşürmede note 8 in ön ekranı ilk düşmedeki gibi stabilitesini korurken 10 kere düşmenin sonunda kamera ve flaş çalışmıyor
    V30 da ise bonus düşürmede ön cam biraz daha parçalanırken dokunmatik fonksiyonunu kaybetmiyor.Ancak geniş açı kamera odaklama yapamıyor ve AOD açık ise ekranda bir sapıtma oluyor yanıp sönüyor ve ekranı kapattıktan sonra tekrar açılmıyor.Restart atmanız gerekiyor ancak AOD kapatıldıgı zaman bu hata ortadan kalkmış oluyor

Sonuç olarak Note 8 den daha iyi bir puan alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 29 Eylül 2019; 21:31:13 >

MIL-STD-810G sertifikası var ama ekranın kırılmamasıyla alakalı bir şey değil o. Ekran her telefonda olduğu gibi Gorilla Glass. LG mühendisleri cihazın dizaynını darbeleri emecek şekilde yapmış olabilirler tabii ki fakat bu tarz bir iddiası da yok cihazın. Bugün camının kırılmamış olması tamamen şans. 1 derece farklı açıyla düşse kırılabilirdi. 50cm'den düşürüp kıranlar da oluyor sonuçta.

Cam kırılsaydı çok üzülmezdim çünkü arka taraf ama kılıfsız kullanamazdım artık. Şimdi kılıfsız şekilde devam ediyorum hala.
    tamamiyle şans hocam ben olsam riske atmaz kılıfsız kullanırdım.
    Bir önceki telefonumu kılıfsız kullandım tabi onun metal kasası vardı her tarafı eziklerle dolmuştu tabi bir keresinde de yurtdısında tren istasyonunda aktarma trenini beklerken 1.5 metreden beton zemine düşürdüm bir daha açılmadı o gün yaşadığım tatsız kazadan sonra artık tövbe ettim.Şu anda da sevmesem de kılıfla kullanıyorum.O gün telefonun ne kadar elzem bir şey oldugunu anladım bozulunca bir şey olunca sanki hayat damarlarınızdan birisi kesiliyor
    Normalde telefonu 100 kere de düşürseniz çalışmaya devam eder. Kasa, ekran falan parçalansa bile çalışıyor telefonlar. Sizinki şanssızlık olmuş biraz.

Telefon kılıfsızken hem dizayn hem de kullanım açısından çok güzel. Kılıfından çıkarınca ne kadar zarif ve ele oturan bir telefon olduğunu, kılıfın telefonu hantal bir şekle soktuğunu anlıyor insan. F/P olarak en iyi telefonu kullanıyoruz zaten, 10000 lira falan vermedik. O yüzden bu sefer kılıfsız ve ekran koruyucusuz kullanıyorum. Kılıfla düşürünce de ekranın kırılma ihtimali pek azalmıyor, o daha çok arka tarafı korur. Anca kenarlardan iyice çıkıntı yapan kılıflardan olacak ki ekranı korusun.
  • Elitforce kullanıcısına yanıt
    Arka cam kısmın kenarında 2 yerde ufak bir çizik mevcut. Kasamda ince bir vuruk vardı ekran kenar kasa ile komple değiştiği için onlar gitti gayet oturaklı ve düzgün telefon. Arka cam kapaktaki durumu da sorun etmedim. Bende merak ediyorum fakat bilgi vermediler malesef geçirimsizlik konusunda. Testte etmedim açıkçası. Şengüller e gönderdim kargo ile.

• Voia kılıf bulabilirseniz alın arkadaşlar. Koruma amaçlı değil ancak arka kısmın çizilmemesi ve elden kaynaması konusunda gayet başarılı. Kılıf çok ince ve zarif duruyor zaten tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.