Bildirim
LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet hocam, aynen öyle oluyor. o kadar kablolu kulaklık kenarda duruyor. 70 ohm empedansı falan da unuttum, 1more tws stylish aldım. ses kalitesinden memnun kaldım, ona takıldım kaldım.quote:
Orijinalden alıntı: VYC Majoris
Rica ederim. Ben de çoğu zaman kablosuz kullanıyorum artık. Ses kalitesi iyi bir kablosuz kulaklık bulunca onun rahatlığıyla beraber kablolarla uğraşası gelmiyor insanın. -
haklısınız hocam
tekrar kontrol ettim
kernel numarası,build number ve güvenlik yaması yabancı kaynaklarda geçen 30q ile aynı sanırım dediğiniz gibi bize öncelik sağlanmış -
Boşta 1.5 gb ram oluyor oreoda da böyleydi pieda da böyle. Normal kullanımda sıkıntı yok da ayarlar menüsü aşırı kasıyor. Temiz kurulum pie yapayım mı veya devre dışı bırakmam gereken sistem uygulamaları falan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben temiz kurulum yaptım ayarlarda hâlâ bir yavaşlık varquote:
Orijinalden alıntı: Bukullanıcıadıuygunmu
Boşta 1.5 gb ram oluyor oreoda da böyleydi pieda da böyle. Normal kullanımda sıkıntı yok da ayarlar menüsü aşırı kasıyor. Temiz kurulum pie yapayım mı veya devre dışı bırakmam gereken sistem uygulamaları falan var mı?
-
Ayarlar yavaş genel olarak ancak asıl problem ayarlardan uygulamalara girince oluyor telefon aşırı kasıyor o sekmede.quote:
Orijinalden alıntı: Elitforce
Ben temiz kurulum yaptım ayarlarda hâlâ bir yavaşlık var
Alıntıları Göster
Oreoda da vardı o. Uygulama listesini tam yukledikten sonra olmuyorquote:
Orijinalden alıntı: Bukullanıcıadıuygunmu
Ayarlar yavaş genel olarak ancak asıl problem ayarlardan uygulamalara girince oluyor telefon aşırı kasıyor o sekmede.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elitforce -- 25 Eylül 2019; 23:12:36 >
Hangi kablosuz kulaklığı kullanıyorsunuz hocam ?quote:
Orijinalden alıntı: VYC Majoris
Rica ederim. Ben de çoğu zaman kablosuz kullanıyorum artık. Ses kalitesi iyi bir kablosuz kulaklık bulunca onun rahatlığıyla beraber kablolarla uğraşası gelmiyor insanın.
Anker Soundcore Vortex. Geçenlerde Hepsiburadanın dört dörtlük kampanyasından 250 liraya almıştık. Ses kalitesi olarak neredeyse WH1000X serisiyle yarışır, Sennheiser'ın HD4 serisinden ise kesinlikle daha iyi. Kısa süre WH1000XM3 kullanmıştım ve ondaki kaliteye çok yakın diye düşünüyorum. Tabii ki birlikte dinleyip karşılaştırmadıkça kesin bir şey söylenemez ama gayet yakın yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam siz yanlış hatırlamıyorsam ilk sorunlu piedan sonra oreoya dönmüştünüz. Dönüşü nasıl yaptınız ?
lgdestekteki düz lgup ve orada verilen dll ile mi yaptınız yoksa xda'da bir konu daha var piedan oreoya dönüş başlıklı, orada dev patched lgup ve farklı bir dll ile dönüş anlatılıyor ve işlemleri biraz daha farklı. Bilgi verirseniz sevinirim -
@Crazy Goat Hocam özel mesaja cevap veremiyorum burdan yazayım piedan oreoya dönmek isteyen arkadaşlar varsa onların da işine yarasın. Diğer konudan bir arkadaş yardımcı oldu bana da, okuyorsa ona tekrar teşekkür ediyorum :D
1- ) Öncelikle H930G20d_00_OPEN_TR_OP_0408.kdz dosyasını edinin. ( Türkiye resmi oreo kdzsi )
2- ) LGUP programını kurun. ( Bendeki 1.14.0.3 versiyonu. lgdestek sitesinde verilen linkten indirmiştim.)
3- ) Şu linkten dll dosyasını indirin. İndirdiğiniz dll'yi C:\Program Files (x86)\LG Electronics\LGUP\model\common içine atın.
4- ) Programı ilk kez kuruyorsanız bilgisayarı yeniden başlatmanız önerilmiş.
5- ) Cihazı bilgisayara bağlayın lgup programını çalıştırın.
6- ) Bin yazan kısmın tikini kaldırınca sağ tarafında kdz dosyasını seçeceğiniz ... şeklinde alan çıkıyor oradan kdzyi seçin. Bin kısmını tikleyin tikli kalsın.
7- ) Refurbish seçeneğini seçeceğiz. Bunlar tamam olduktan sonra Start diyerek başlatıyoruz ve bu kadar kendisi yüklüyor.
Burada anlattıklarım kendi cihazımda yaptığım işlemlerdir ve rehber amaçlıdır. Sizin cihazınızda nasıl bir sonuç verir bilemem. Olumsuz bir durumda sorumluluk almıyorum diğer kaynaklardan da karşılaştırmalı olarak bakabilirsiniz. (lgdestek sitesinde anlatılıyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elitforce -- 26 Eylül 2019; 19:27:37 >
-
@Crazy Goat hocam sorularınızı burdan yazarsanız daha rahat okurum özel mesaj kısmım sms onayı istiyor giremiyorum şimdilik.
Belirtilen yola dll dosyasını attınız mı? (zipten çıkarıp direkt dll dosyasını atacaksınız zip dosyasını değil.) -
program tam başlayacak oluyor DLL invalid hatası veriyor -
Dllyi doğru yere attiginiza emin misiniz hocam? Klasorun dizinini ve icerigini gösteren ekran görüntüsünü ekleyebilir misinizquote:
Orijinalden alıntı: Crazy Goat
program tam başlayacak oluyor DLL invalid hatası veriyor
oreo dayım :) -
Hadi hayırlı olsun :Dquote:
Orijinalden alıntı: Crazy Goat
oreo dayım :) -
Hayırlı olsun hocam bende cumartesi dönüceğim inşallah. Nasıl oreo daha mı iyi yoksa kötümü
Akiyor maşallah
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oreo ya dönme için ufak bir rehber hazırlayacağım birkaç güne eklemiş olurum.
İmza için çalışma yapabilecek birileri var mı?
Oreo dan memnun olan arkadaşlar bence pie ye yükseltme yapmayın ilerleyen zamanlarda umarım bir fix güncellemesi gekirmo zaman tekrar konuşuruz ama şu anda pie tam olarak olmamış
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X