Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
28
Favori
80.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun dokunmatiği gitti hiç bir şekilde çalışmıyor. Serviste kapalıdır sanırım ne yapabilirim ?
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Cihazı ne zaman almıştınız hocam? Şengüller ile görüşebilirsiniz. Garantisi devam ediyorsa ilgilenirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Cihazı ne zaman almıştınız hocam? Şengüller ile görüşebilirsiniz. Garantisi devam ediyorsa ilgilenirler
    Daha 1-2 ay önce OTG sorunu yüzünden yeni gelmişti şengüllerden zaten.Şengüllerden geldikten sonra cihaz su geçirmeye başlamıştı birde. Büyük ihtimal kullanıcı hatası deyip para isterler cihaz ip68 sertifikalı olmasına rağmen.
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Hatırladım sanırım bu otg olayı hakkında konuşmuştuk sizinle. Cihazın ekranını doğru dürüst yapıştıramadılar ise bu tamamen onların halt etmesidir. Ekran da bu yüzden gitti demek ki. Normal şartlarda ekran değişimi yapmaları lazım tekrar ücretsiz. Servisle görüşün tekrar. Bu durumu da anlatın mutlaka

• Lg v35 için android 10 sürümünü duyurmuş xda da portlayan çıkarsa deneriz v35 ile v30 arasında ram hariç fark yok

• wolverine55 kullanıcısına yanıt
    açıkcası ben iyi bir şekilde optimize edilmiş bir güncelleme olacağını tahmin etmiyorum malum pie hala olmaması gereken hatalar ve yavaşlamalar var ve düzeltileceği de artık bu saatten sonra zor. Ben oreo kullanıyorum miss gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

açıkcası ben iyi bir şekilde optimize edilmiş bir güncelleme olacağını tahmin etmiyorum malum pie hala olmaması gereken hatalar ve yavaşlamalar var ve düzeltileceği de artık bu saatten sonra zor. Ben oreo kullanıyorum miss gibi :)
    Yinemi döndün oreo ya

• wolverine55 kullanıcısına yanıt
    evet benim sadik yarim oreo'dur
  • Arkadaşlar v30 plus cihazımı sattıktan sonra VRS Design LG V30 High Pro Shield Kılıf boşta kaldı. İlgilenenler ilanıma bakabilirler.
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-vrs-design-lg-v30-high-pro-shield-kilif--143763365#143763365
  • Slm millet ekimde aldigim v30plusdan cok memnunum hele kii o vidyo cekimleri millet soruyr hangi kamera ile cekiyrsn diye 😍 ornek bir vidyo atiyrm isteyen bakabilir . Ole aboneymis izlenmeymis kasan biri degilm buyrun

Kelgezen Gorkiyoutube
    Antalya adrasan karaoz koylari vlog
    https://www.youtube.com/watch?v=lxJ4wwGv_N0&feature=youtu.be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

Slm millet ekimde aldigim v30plusdan cok memnunum hele kii o vidyo cekimleri millet soruyr hangi kamera ile cekiyrsn diye 😍 ornek bir vidyo atiyrm isteyen bakabilir . Ole aboneymis izlenmeymis kasan biri degilm buyrun

https://www.youtube.com/watch?v=lxJ4wwGv_N0&feature=youtu.be
    Hoş olmuş V30 un modları çok güzel gerçekten birde seçenekler arasında 960 fps olsaydı tadından yenmezdi.

• tolyo kullanıcısına yanıt
    Gimbal ile cektim goruntuleri fakat bu tlf ozeligi 3.bir uygulamyi kameraya mudahale ettirtmiyor. Gimble uygulamasi da sonlandiriylyr saglikli daha guzel bir cekim yapmayi engelliyr zhiyun smoot q 2 aldim . 1 hafta kullandim denemek amacli verim alamiyorum maalesef. Kameraya mudahale ettirtmediginden duz normal cekim yapcaksaniz bu bahsettm gimble alin. Fkat ben geri gonderdim isime yaramadi. Amator bi fotgraf ceken biri olarak kendim bir sekilde titretmeden vidyolar cekiyrm.

• gorkem0707 kullanıcısına yanıt
    Hocam çekim yaparken EIS açık mıydı ? Görüntü eis kapalı gibi geldi ama sorayım dedim bir de yaptığınız ayarlardan bahsederseniz memnun olurum mesela hangi filtreleri kullandınız ?
  • Makify kullanıcısına yanıt
    Mod cine video belgesel modunu actim direk digerleri baya bi solduryr cunku. Hareket sensoru acik evet. Tam randimanli kullanamadim sanirm cunku joystick duzgun kullanilmyrdu urun programi hata veriyrdu. İnstegram hesabim acik bakabilirsiniz bircok cekimi tlf ile yaptm :) Toprak seven diye acik profil kaskima takili olan kamera haric bircogu lgv30+ ile cekildi.

• Buyrun suna bakabilirsniz burdan atarsam acarmi fikrim yok tabi.

Anladım teşekkür ederim güzel bir çekim olmuş korona çıkmasaydı bu tarz videoları çekebileceğim bir sürü yer gezecektim ama nasip işte. Bu arada link giriş ekranına atıyor.
  • Makify kullanıcısına yanıt
    Kardesim insta da toprak seven ismim orda baakabilirsin bolca vidyo mevcut ;) ben cikcam 5 haziran da 25 hazirana kdr ege turu yapicam kampli vidyolar atarm bakarsin ;)

Tamamdır teşekkür ederim dikkat edin sağlıcakla kalın :)

• arkadaşlar merhaba, pieden oreoya downgrade yapacagım da telefonu pc ye bağlamadan önce download mode a almam gerekiyor mu yoksa açık bir şekilde bağlamam yeterli mi
  • sciencee S kullanıcısına yanıt
    telefonu açık bir şekilde bağlaman yeterli eğer lg bridge ile yapıyorsan
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.