Şimdi Ara

Lg v30 plus 2585 +100 lira chip para (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
7.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alınır mı arkadaşlar kronik sorunu varmı bu cihazın paramız çöpe gitmesin
  • Ben bugün sipariş verdim amazondan gelsin serisini bulabikirsem yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müdür42 kullanıcısına yanıt
    Gocam bende senin gibi birkaç gündür ana konusunu takip ediyorum. Ordan okuduğum kadarıyla kamerası dışında bir sorun yok. Kronik problemdede yazan görmedim. Gerçi elektronik şans işi lg g4 hem kendime almıştım heöde kuzenime. Kuzenim hala daha kullanıyor benimkinide işyerinde bir arkadaşa sattım oda hala daha kullanıyor. Hadi kuzenim sadece face whatsapp kullanıyo ama benimkini sattığım işyerindeki arkadaş sürekli oyun oynuyo hala daha bir sorun olmadı.

• yahyademirci kullanıcısına yanıt
    11 kasımda bakmak lazım fiyatına iyi indirim olursa çeklerle falan parasına göre iyi özellikleri var

Mi 5s plus tan buna gecebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: iron_man

Telefon hızla ucuzluyor

LG V30 Plus, 128 GB, Siyah (LG Türkiye Garantili)https://www.amazon.com.tr/dp/B07DQTRBB1/ref=cm_sw_r_cp_apa_-EYZBbGEJ02EM

2564 tl

2799 yazıyor...

Alıntıları Göster
    Ben yazdığımda 2564 tl idi 15 adet ürün vardı. Amazon ürünlerinden kulaklık lg değil de üst seri çıkıyırsa üzülürüm.

Amazon fiyatları çok oynak ben s9 plus aldım kedime 4650 tlye bir gün sonra 4488 tlye düştü şimdilerde en ucuz 4280 tl gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: iron_man

Ben yazdığımda 2564 tl idi 15 adet ürün vardı. Amazon ürünlerinden kulaklık lg değil de üst seri çıkıyırsa üzülürüm.

Amazon fiyatları çok oynak ben s9 plus aldım kedime 4650 tlye bir gün sonra 4488 tlye düştü şimdilerde en ucuz 4280 tl gördüm

Aynen amazonda bitmiş. Diğer satıcıda pahalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg v10 kullandım ön kamerası dışında mükemmel bir aletti. bir yıl sonra klasik alet kapandı iadesini aldım

v30 baktığım bir cihaz sanırım kapanma olayı ortadan kalkmış (bootloop) fakat ön kamerası rezilse gerçekten alınmaz ya

Huawei mate p20 pro kaçtan çıkar piyasaya acaba

• Yok mu uygun bir fiyat alalım şunu?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 2 Mayıs 2020; 11:12:44 >
  • Arkadaşlar amazondan siyah ürün alıp eline geçen oldumu. Ekranla kasanın birleştiği yerde full ışık sızması var durum sizdede böylemi. Yoksa bendemi sıkıntı var.

• Lg v30 plus 2585 +100 lira chip para

Lg v30 plus 2585 +100 lira chip para

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

2.5 d sonsuz ekran elindeki telefon ondan bahsetmiyorsun değil mi...

• yirthan kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anladınız heralde ekranın kenarında siyah çerçeve var onun kasa ile birleştiği yerdeki ışık sızmasından bahsediyorum. Note 8 dede sonsuz ekran var ama onda bunun gibi ekranın kasa ile birleştiği her yerde ışık sızması yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 24 Ekim 2018; 21:3:41 >
  • quote:

Hocam yanlış anladınız heralde ekranın kenarında siyah çerçeve var onun kasa ile birleştiği yerdeki ışık sızmasından bahsediyorum. Note 8 dede sonsuz ekran var ama onda bunun gibi ekranın kasa ile birleştiği her yerde ışık sızması yok

Kılıf olduğu için anlamamıştım.
    Benim yanlar da aynı. Gittigdiyordan almıştım.

• Bundan önce note 8 kullanıyordum kardeş oda sonsuz ekran onda kimi serilerde böyle 1 cm lik ışık sızması vardı millet kıyameti koparıyodu. Benim note 8 de hiç yoktu ışık sızması. Bu tel bugün gelince şok oldum ana konuya sorsum oradakilerde onaylayınca hepsinde aynı durumun olduğunu benim cihazlık bir surum değilde genel bir sorun olduğunu anladım. O durumu sizin gibi kılıf kullanıp ben söyledikten sonra farkedenler ana konudada oldu. Lg bu işi becerememiş bu konuda.

• beyler malum bu telefon için 11.11'i bekleyen çok var galiba.
    o tarihteki en iyi strateji nedir, gece hemen 00.00 da sipariş vermek mi yoksa gün içinde ekstra indirim vs oluyor mu, onu mu bekleyelim. Şimdilik 250/2500 kupon var elimde sadece
    Geçen seneden tecrübeli arkadaşlar bir yol gösterse çok iyi olur.
  • fezalii kullanıcısına yanıt
    Biz bu gidişle alamayacağız. Akillılar hergün zam yapıyor.

• Azstek kullanıcısına yanıt
    Amazonda 2559 tl satıcı amazon. Gri renk

• quote:

Amazonda 2559 tl satıcı amazon. Gri renk
    ggden yine daha pahalı

• Elimde 5 adet sifir v30+ mevcut fiyat 2300₺ almaknisteyenler mesajla irtibata gecebilir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.