Şimdi Ara

Lg W2261V-PF mi? Acer V233HBD 23' mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
10.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Talhangerçek kardeş monitör hakkında biraz daha bilgi verebilirmisin? Yada musait olduğun zaman senden bi inceleme istesek çok şey mi istemiş oluruz acaba Anladığım kadarıyla forumda bu monitörü merak eden baya kişi var en başta ben tabi uzun zamandır araştırıyorum p2250 ile bunun arasında kalmıştım ama digitalversus ve benzeri siteler sayesinde lg nin daha iyi olduğu yönünde bi izlenim oluştu bende. Vatan daki modeli vp 50:000 kontrat hdmi girişide var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

vatan bilgisayardan yerinde test edip de alabilirsiniz, üstelik vatan bilgisayar 30 günlük sıfır ölü piksel garantisi veriyor yanılmıyorsam

vatan bilgisayarda pahalı çok exa da ucuz...
  • Benim de kanım ısındı bu monitöre talhangerçek arkadaşın fotolarında contrast çok düşük gözüküyor ama yakından görmek lazım (sol üdt köşesinde 50.000/1 cont.belirtilmiş) aslında 20.000/1 yani Samy T220 ile aynı denilebilir)... Samsung T220HD modeli ile kıyaslanmışwww.digitalversus.com sitesinde. Aslında karşılaştırıldığında rakibi olabilecek kondisyonda bir cihaz. üstelik VP olan seri Philips panele sahip olduğu için 5/4 yıldızı hakettiği belirtilmiş. 1080p full HD olması HDMI giriş ve rakiplerinden 100-200tl ucuz olması fiyat farkı ile açık ara önde bir monitör olarak bu yılın tacını takacak gibime geliyor... Tasarımdaki çilek kırmızı çizgi ve düğme kısmı da gerçek fotolardan gördüğüm kadarıyla o kadar abartı göz almıyor. şuan oturduğum yerden bulup okuduklarıma bakarak alacağım monitörün bu olduğuna karar vermiş durumdayım.. Detaylı bir inceleme yapılabilse herkes için akılda kalan sorular da cvp. bulmuş olur..

• talhagercek,

resimler için teşekkürler.

Bende bugün exa dan sipariş verdim bu monitörü yarın elime geçecek. Ölü pixel testi yapmak istedim orda ama kabul etmediler, bakalım ölü pixel çıkacak mı ?

Fiyat performans olarak iyi bir monitör bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: edwin

talhagercek,

Bende bugün exa dan sipariş verdim bu monitörü yarın elime geçecek. Ölü pixel testi yapmak istedim orda ama kabul etmediler, bakalım ölü pixel çıkacak mı ?

Exa mağazada test yapmak istediniz ordaydınız.. sonra eve dönüp sipariş mi verdiniz anlamadım? siz kaça aldınız monitörü?
    kutu içeriği nedir? Dvi ve hdmi kablo kutudan çıkıyormu? kurulum yapınca siyah zeminde Backlight Bleeding vs. testleri ve detaylı bir inceleme bekliyoruz.. dünyada ilk olacaksınız

• Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim. Monitör şekil itibarıyla gayet güzel görünüyor. İncelem yapmamı istemişsiniz ama maalesef çok fazla vaktim yok.

Monitör VP modeli ve Exa'dan alındı.

50000:1 kontrast

D-Sub - DVI - HDMI çıkışları var.

@ufukman, Resimleri çektiğimde monitörü daha yeni takmıştım. Ayarlar standart haldeydi. Standart ayarlarda kontrast fazla yüksek değil zaten. Açma kapama düğmesinin oradaki kırmızı rengi isterseniz ayarlardan kapatabiliyorsunuz. Açma kapama tuşu dokunmatik.

Backlight Bleeding testinin nasıl yapıldığını bilmiyorum.

Biraz internet'te araştırdım fakat doğru mu yaptım bilemiyorum.

Lg W2261V-PF mi? Acer V233HBD 23' mi?

Burada monitör açık fakat, boş olarak ekran koruyucu seçtim ve fotoğrafını çektim.

Bu arada, eğer alacak arkadaşlar varsa çekinmesinler, monitör gayet şık, özellikleri iyi ve fiyatı rakiplerine göre 100 ila 200 tl uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKN' -- 6 Temmuz 2009; 22:37:42 >

• Işık sızıntısını gözlemleyebilmek için karanlık bir odada siyah ekranda flaşsız çekim yapmalısınız.. şayet üstteki fotoda flash ve açı yüksek olmuş ama ekran kapalı gibi siyah gözlemleniyor şu durumda eğer karanlıkta da aynı performansı verirse LG çok güzel bir iş çıkarmış diyebiliriz. bu testler mağazada yapılamayacak türden olduğu için kullanıcıların paylaşımları çok büyük önem taşıyor..
    Peki kutudan DVI veya HDMI kablo çıkıyor mu.? malum 30-50tl civarında bu kablolar kalitesine göre..
    Teşekürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukman

Işık sızıntısını gözlemleyebilmek için karanlık bir odada siyah ekranda flaşsız çekim yapmalısınız.. şayet üstteki fotoda flash ve açı yüksek olmuş ama ekran kapalı gibi siyah gözlemleniyor şu durumda eğer karanlıkta da aynı performansı verirse LG çok güzel bir iş çıkarmış diyebiliriz. bu testler mağazada yapılamayacak türden olduğu için kullanıcıların paylaşımları çok büyük önem taşıyor..
    Peki kutudan DVI veya HDMI kablo çıkıyor mu.? malum 30-50tl civarında bu kablolar kalitesine göre..
    Teşekürler..

Hocam dediğin testi yapmaya çalışayım, birazdan yollarım fotoğrafını.

DVI, RGB ve Güç kablosu çıkıyor. HDMI maalesef yok

• Hocam buyur oldu mu acaba

• gayet güzel zifiri karanlık...
  • aha backlight yok, hemen kapmak lazım bir tane
  • OMG!?
    monitörün açık olduğuna eminmisin eğer öyleyse harbi süpermiş..
    bu ekran koruyucu düşük güçte beklet gibi birşey değil di mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukman

quote:

Orjinalden alıntı: edwin

talhagercek,

Exa mağazada test yapmak istediniz ordaydınız.. sonra eve dönüp sipariş mi verdiniz anlamadım? siz kaça aldınız monitörü?
    kutu içeriği nedir? Dvi ve hdmi kablo kutudan çıkıyormu? kurulum yapınca siyah zeminde Backlight Bleeding vs. testleri ve detaylı bir inceleme bekliyoruz.. dünyada ilk olacaksınız

ufukman selam,

Exada bu monitör dışında bir de bilgisayar sistemi aldım. Hepsini eve sipariş ettim ama lcd yi orada açıp incelemek istedim fakat izin vermediler.
    Ben bu testleri yapmayı bilmiyorum. Ama isterseniz resmini koyarım. Daha elime geçmedi monitör.

• hay maşşallah monitöre gel monitöre. edwin sende bi kaç resim koyabilirsen iyi olur özellikle film ve oyun için
  • sanırım ben kararımı verdim arkadaşlar.resimler ve alan arkadaşların yorumlarının büyük etkisi oldu tabiki. kullanıcı sayısı arttıkçada populer bir monitor olacak gibi duruyor lg. perşembe günü sipariş vericem internetten (kardeşimin sınavından sonra alıcam, şimdi alsam çalış(a)mayacak sıpa ). umarım o zamana kadar stokları eritmezsiniz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: talhagercek

bu arada resimdeki dış bükeylik fotoğraf makinesinden mi kaynaklanıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: landwarior

quote:

bu arada resimdeki dış bükeylik fotoğraf makinesinden mi kaynaklanıyor?

Evet hocam fotoğraf makinesinden kaynaklanıyor.

Arkadaşlar monitör gayet iyi, hele bu fiyata kaçmaz bence.

@ufukman ekran koruyucu bölümünden "boş" seçip önizleme yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKN' -- 7 Temmuz 2009; 17:43:07 >

• Lg W2261V-PF kullanan arkadaşlara bir sorum olacak 1920/1080 çözünürlükte 75hz de çalışıyormu cihaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimmish

Lg W2261V-PF kullanan arkadaşlara bir sorum olacak 1920/1080 çözünürlükte 75hz de çalışıyormu cihaz?

Hocam bende ki model 2261VP-PF ve 1920*1080 çözünürlükte 60hz verebiliyor.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kimmish

Lg W2261V-PF kullanan arkadaşlara bir sorum olacak 1920/1080 çözünürlükte 75hz de çalışıyormu cihaz?

Hocam bende ki model 2261VP-PF ve 1920*1080 çözünürlükte 60hz verebiliyor.

teşekkürler hocam oda olsaymış güzel olurmuş.
    eğer alırsam 1080p, 720p ve divx izlemek öncelikli amacım. aylardır 23-24'' full hd monitör incelemelerine bakıyorum bu Lg W2261V-PF modelinin nokta aralığının düşük olması cezbetti beni ancak;
    hd film için 21,5'' küçükmüdür?
    nokta aralığının 0,240 yada 0,280 olması arasında bariz bir fark varmıdır?
    60hz de film izlemek gözü yorarmı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.