Şimdi Ara

Lg W2261V-PF mi? Acer V233HBD 23' mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
10.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Film moduna getirdiğimde Check to Fortemanager yazıyor ne yapmam gerekiyor. bilen varsa cvp verebilir mi?
  • cd sinden sürücülerini ve programı yüklemeniz gerekiyor.
    sürücüler yüklendikden sonra 1920x1080 de 70 hz de yapılabiliniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damnned

cd sinden sürücülerini ve programı yüklemeniz gerekiyor.

ynlız aldığım pakette driver çıkmadı internette de bulamadım bir türlü
  • aldığınız paket içeriğinde cd yokmu.Aldığınız yere gidip istemelisiniz şimdilik internettende bulabilirsiniz tabi ama o cd standart paket içeriğinde ve talep etmek en doğal hakkınız.

ForteManagerı indirmek için bu adresi kullanabilirsiniz.

http://www.lge.com/products/sidemenu/list/normal%20lcd%20monitor_PRD|DWN_down|list.jhtml

Aldığınız yerdende cd yi istemeyi unutmayın hatta size paket içeriğini söyliyim eksik varsa onlarıda istersiniz

1 adet dvi kablo
    1 adet analog kablo
    1 adet power kablosu
    kullanma kılavuzu
    kurulum cd si
    garanti belgesi

• quote:

aldığınız paket içeriğinde cd yokmu.Aldığınız yere gidip istemelisiniz şimdilik internettende bulabilirsiniz tabi ama o cd standart paket içeriğinde ve talep etmek en doğal hakkınız.

ForteManagerı indirmek için bu adresi kullanabilirsiniz.

http://www.lge.com/products/sidemenu/list/normal%20lcd%20monitor_PRD|DWN_down|list.jhtml

Aldığınız yerdende cd yi istemeyi unutmayın hatta size paket içeriğini söyliyim eksik varsa onlarıda istersiniz

1 adet dvi kablo
    1 adet analog kablo
    1 adet power kablosu
    kullanma kılavuzu
    kurulum cd si
    garanti belgesi

yardımların için teşekkürler. ben alalı 5 yada 6 gün oldu şimdi gitsem sanırım vermezler. diğer dediklern de zaten pakette vardı. Yanlız vermiş olduğun linkte indiriyorum. Yapmam gerekenler nedir tam olarak bilmiyorum. Benim CD yi almadan internet üzerinden aktım bulamadım. Fortemanager nedir onu bile bilmiyorum açıkcası.

• forte manager bu sinema modu gibi modları değiştirip kontrast parlaklık gibi ince ayarlar yapabileceğin bir program.
  • quote:

cd sinden sürücülerini ve programı yüklemeniz gerekiyor.

Dostum ben sürücüleri de fortemanager i de yükledim fakat 70hz yapamyıorum 60hz maksimum yapabiliyorum. Başka bir ayarı mı vardır sen nasıl yaptın aydınlatırsan sevinirim
  • windows un ayarlarından yapınca aktif bende 70 hz

masaüstüne ters tıklayıp özellikler ordan ayarlar ordan gelişmiş ve monitör sekmesi altında 70hz secebilmen lazım
  • Arkadaşlar selamlar,

Pazar günü Vatan'dan aldığım LG W2261VP monitör hakkında ben de düşüncelerimi yazmak istedim...

Bundan önceki monitörüm yine LG 226WTQ (1680x1050, 2ms, 5000:1) idi, alalı sanırım 1.5 yılı geçti. Ati 4770 ekran kartıma her ikisini de bağlayıp gerçek çözünürlüklerinde denemeler yaptım, aynı anda IMAX Alps (1080p) belgeselini seyrettim, test programlarındaki patternlere baktım vs. Diyeceğim, bu yeni alet 10 kat daha iyi kontrast vadediyor ama neredeyse 2 yıldır kullandığım 226WTQ'nun şu anki kontrastı daha iyi görünüyor (yeni olsa daha da iyi olacaktı). Detaylar çözünürlük gereği 2261'de daha iyi ama eskisi daha canlı renklere sahipti. Ayrıca ekranın ortasıyla kenarları arasında renk kalitesi bariz şekilde değişiyor (bembeyaz arkaplanda sol üst kısımda renk mora gidiyor). Ölü piksel çıkmadı, ama backlight bleed de malesef ciddi şekilde görülüyor (226WTQ'da da vardı). Son olarak, monitörün ön yüzünde paneli kaplayan iç kısımları köşeli yapmışlar, karanlık ortamda kullanırken buralar yansıyor ve rahatsız ediyor.

Merak ettiğim bendeki kontrast, backlight bleed ve renk sorunları diğer 2261vp kullanıcılarında da var mı?
    Zira sadece benimkine has bir olaysa değiştirmek isterim...

Tşkler.

• sfır backlight li ben henuz gömrediğim için cok fazla karşılaştırma yapamicam ama tamamen karanlık odamda blank ekran koruyucusu ile yaptıgım testde alt kısımda hafif belli ama özellikle dikkat etmek gerekiyo.
    Kontrast için valla bana standart ayarlarında renkler parlak ve fazla canlı geldi normal kullanırken kendime profil ayarladım parlaklığı ve kontrastı kısarak onu kullanıoyorum göz yormasın diye.Yan yana bi monitör ile test etme şansım olmadı ama rahatsızda etmedi açıkcası.
    Görüntü netliği tüm 21.5" full hd lerde oldugu gibi nokta aralığı darlıgından tabiki bir çok modele göre nettir
    Beyaz ekranda bir köşeden öbür köşeye renk değişimi ama bende hiç yok o kısımda bir problem olabilir işte.

tek kusur şimdi arkadaş söyleyince dikkat ettim ekranın köşeli olmasını evet yansıma yapıormuş ama hiç dikkat etmemiştim bence mesajlarımızdan silelimde diğer kullanıclarda fark etmesin.Şimdi gözüm takılıo.Söylemesen ne güzel rahattım :)Ama bende bitek sağ ve solda.

• Bana Net Bi Cevap Verirmisiniz Lg Alırsam Parayı Çöpe Atmamış olurum dimi?
  • KARDEŞ BEN DE BUGUN ALLAH İZİN VERİRSE LG ALMAYA GİDİYOM HATTA İKİ TANE VATANDAN ALACAGIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: avgurel

Arkadaşlar selamlar,

Pazar günü Vatan'dan aldığım LG W2261VP monitör hakkında ben de düşüncelerimi yazmak istedim...

Bundan önceki monitörüm yine LG 226WTQ (1680x1050, 2ms, 5000:1) idi, alalı sanırım 1.5 yılı geçti. Ati 4770 ekran kartıma her ikisini de bağlayıp gerçek çözünürlüklerinde denemeler yaptım, aynı anda IMAX Alps (1080p) belgeselini seyrettim, test programlarındaki patternlere baktım vs. Diyeceğim, bu yeni alet 10 kat daha iyi kontrast vadediyor ama neredeyse 2 yıldır kullandığım 226WTQ'nun şu anki kontrastı daha iyi görünüyor (yeni olsa daha da iyi olacaktı). Detaylar çözünürlük gereği 2261'de daha iyi ama eskisi daha canlı renklere sahipti. Ayrıca ekranın ortasıyla kenarları arasında renk kalitesi bariz şekilde değişiyor (bembeyaz arkaplanda sol üst kısımda renk mora gidiyor). Ölü piksel çıkmadı, ama backlight bleed de malesef ciddi şekilde görülüyor (226WTQ'da da vardı). Son olarak, monitörün ön yüzünde paneli kaplayan iç kısımları köşeli yapmışlar, karanlık ortamda kullanırken buralar yansıyor ve rahatsız ediyor.

Merak ettiğim bendeki kontrast, backlight bleed ve renk sorunları diğer 2261vp kullanıcılarında da var mı?
    Zira sadece benimkine has bir olaysa değiştirmek isterim...

Tşkler.

bende bu monitörü almayı düşünüyorum.çok fazla araştırdım ve tek olumsuz yorum sizden geldi. bahsettiğiniz problem sizin cihazda olmuş olabilir.cihazında böyle problem olan arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra22 -- 1 Ağustos 2009; 14:00:14 >

• arkadaşlar Acer V233HBD 23" monitör almayı düşünüyorum. 22'' başka monitörlerle çok fark eder mi ?

LG W2261VP-PF 21.5" 2ms ve 20.000:1 kontrast iken Acer V233HBD 23" modeli 40.000:1...

Acer'ın 23'' olması da diğer artılarından bence. bunun yanında acer'da galiba HDMI yok demişsiniz, HDMI'ı şu anda ne için kullanabilirim? ben pc'de kullanıcam monitörü.

tavsiyeleriniz nedir?
  • ps de kullanabilirsin acer v233hbd ısmarladım pazartesi veya salı gelcek gelince fotolarını koyarım
  • bende 2 gun once aldım.cok memnunum.cok zarif bir monitor.
  • arkadaşlar anlamadığım bir noktayı danışmak istedim size.

vatanbilgisayarın sayfasından lcd monitörlere bakıyordum.

birşey dikkatimi çekti. 1920*1080 destekleyen çoğu monitörün yanında full hd desteği yazmazken lg nin bu modelinde ve asusun bir modelinde yanında full hd desteği diye not düşmüşler.

her 1920*1080 çözünürlük full hd değilmidir?bunu öğrenmek istedim.
  • Arkadaşlar 1920*1080 benim bildiğim kadarı ile full hd oluyordu..

LG 2261p-pf nin ise arkasında HDMI girişi mevcuttur ayrıca ses çıkışlarıda vardı.. biri 20000 lik kontrasta sahipten bir aynı modeli ama PF miydi neydi hatırlamıyorum oda ise 50000 lik kontrasta sahip ve 2 MMS tepkime süresi vardı ama tepkime süresi grey to greydir..
  • Arkadaşlar ben dün 2261vp modelini vatandan 359tl ye aldım. Monitöe beklediğimden de iyi çıktı, vatanda ölü piksel testi yaptırdım alırken, maşallah temiz çıktı. Monitör hakikaten on numara. Bir konu başlığı açıp oyun ve filmlerdeki performansını elimden geldiği kadar yazmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Arkadaşlar 1920*1080 benim bildiğim kadarı ile full hd oluyordu..

LG 2261p-pf nin ise arkasında HDMI girişi mevcuttur ayrıca ses çıkışlarıda vardı.. biri 20000 lik kontrasta sahipten bir aynı modeli ama PF miydi neydi hatırlamıyorum oda ise 50000 lik kontrasta sahip ve 2 MMS tepkime süresi vardı ama tepkime süresi grey to greydir..

LG Pf modelinin 2mms tepkime süresi nerede grey to grey yazıyor acaba? Bildiğim kadarı ile gerçek 2mms tepkimesi var PF modelinin. Birde arkadaşlar LG'de full hd yazarken diğerlerinde yazmıyor diye belirtmişler. O da şundan dolayı sanırım. Çoğu monitörde Hdmi giriş bulunmuyor LG Pf modelinde ise bu giriş mevcut, vatan buna dikkat çekmek için full hd yazmış olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.