|
Lg webOs tv için iptv player tavsiyesi (8. sayfa)
-
-
Ben smartone kullaniyorum -
Senelik 2 dolar olarak gözüküyor sanki. Emin misiniz?
-
windows da Microsoft store dan uygulamayı indirip alınca 7lira oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 26 Mart 2024; 23:7:27 > -
-
Dublexplay satın aldım ancak tüm içerikleri göremiyorum ayrıca sadece Tükçe olarak açılıyor filmler. Diğer diller ve altyazı yok.
-
Webos için hotplay çok başarılı. Uyguna lisans bulsam alırım. -
Lg yüzünden işte o. Altyazı destekleyen uygulama bulmanız lazım. -
Alıntı :
duplexplay i tv ye kurduysanız , Windows 10 yüklü olan pc ye aynı programı kurun ve içinden aktivasyon bölümüne girin, burada diğer cihaz için yenileyine basın ve tv deki programın mac adresini + key anahtarını girin, 1 yıllığı 7,25 TL lik (ödeme aşamasında gelir) bir ödeme ile satın almanızı yapın. pc'ye yüklemek için bu linkten uygulamaya ulaşabilirsiniz.microsoft appsDuplex.Play - Official app in the Microsoft Storehttps://apps.microsoft.com/detail/9nm55ffqjxch?
-
Webos da smartone da alt yazi destegi var ama ben kullaniyirum omur boyu lisansi aldim ben rahat ediyorum -
Hocam uygulama storedan bir uygulama daha mı kurmam gerekiyor? Ayrıca altyazıdan ziyade İngilizce dilini de seçemiyorum ki. Yardımcı olabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanıMüdavim -- 28 Mart 2024; 9:41:32 > -
Duplex dışında başka bir uygulama almanız lazım. Keşke ödeme yapmadan araştırsaydınız demo sürümünü. Duplecastte öyle maalesef altyazıları açmıyor. En güzeli tivimate ama o da webosda yok. Ücretsiz bir kaç uygulama deneyin. -
Ücretsiz SS dışında bir uygulama hemen hemen yok gibi zaten. Onda da durumlar aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanıMüdavim -- 28 Mart 2024; 15:18:57 > -
arkadaşlar duplecast duplexplay vs bazı iptv programları yeni webos larda altyazı desteklemiyor. Bunun sebebi güncellenen webos. Bende hiç güncellemediğim 2020 yılında aldığım lg tv var ve altyazılı izleyebiliyorum. Geçenlerde 2 arkadaş lg tv almıştı. iptv indirip denedik biraz. gerek maddi açıdan gerek performans açıdan ( altyazı, hız vs ) wmk ve mkiptv tavsiyemdir. Arkadaşlar kullanıyorlar ve memnunlar. Gözden kaçan uygulama varsa denenebilir. Ayrıca iptv satın alırken önce 1 günlük deneme hesabı isteyin öyle alın. Bu arada 3 yıldır duplecast kullanıyorum.
-
Hocam bilgi için teşekkürler. wmk ve mkiptv iki adet uygulama önermişsiniz. Benim TV LG OLED48A26LA 48" 126LA26LA. Bunda sorun yaşamadan altyazılı ve farklı dil seçenekleri ile izleyebilir miyim?
-
LG WebOS 3.0 tv için iptv satın aldım ama lg uygulama sayfasından hangi iptv uygulamasını kurmalıyım, bilemiyorum. En iyisi hangisi⚓️
-
webos 22 sanırım. bu dediğim uygulamaların 1 hafta deneme süresi var diye hatırlıyorum. girip bakabilirsin. iptv kullanıyor musun ? kullanmıyorsan satın alacağın iptv den 1 günlük deneme hesabı iste öyle dene programları.
-
duplecast - duplexplay deneyebilirsin.
-
Smartone -
wmk player var altyazı da destekliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X