Şimdi Ara

Lg webOs tv için iptv player tavsiyesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
265
Cevap
24
Favori
195.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tiviplayer’dan memnun olduğunuz için özellikle mi satın aldınız?
  • İptv Smarters Pro uygulamasi. Geçen güncellemede marketten silinmişti. Yeniden geldi. Ücretsiz bir uygulama ve kullanışlı. Ben de o silindiği için ücretli uygulama almıştım setiptv. Pişman oldum. İptv Smarters Pro her türlü ihtiyacı görür. Para vermeye değmez.
  • Bilgileri çaldığı söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum.O yüzden uygulamayı kaldırdım

• jesusturkey kullanıcısına yanıt
    Evet bir hafta denedim.Kanal geçişleri hızlı, listeleri düzenleyebiliyorsun,canlı tv de geri alma özelliği var.Filmlerde dizilerde oyuncuların isimlerine fragmanlara kadar görebiliyorsun.Şöyle diyeyim program iptv,nize bir platform havası katıyor.Herşey yerli yerinde ve stabil geldi bana.Ayrıca tiviplayer güncellemede alıcak kendini geliştirecek bir program gibi duruyor.Önceden duplexplay kullanıyordum. Sadece kanala filme gidip açıp izliyordum tamamen boş bir program kullanıyormuşum.
  • yolcum kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl çözüyorsunuz ödeme sorununu, bende satın almayı düşünüyorum

• clou C kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158179140

Burada yazmıştım...

Önce VPN açıp ülke ABD seçiyorum, TV'de uygulamadaki karekodu telefonla okutunca uygulamanın ödeme sayfasına yönlendiriyor, oradan SANAL kartıma yüklediğim bakiye ile bilgileri girip ödüyorum.

Önce uygulamayı bir hafta ücretsiz deneyin, kullanımını öğrenin. Bunu yazmamdaki sebep evimde iki tane LG TV var, biri 2018 , diğeri 2023 model Aynı uygulama 2023 modelde sorunsuz çalışıyor, 2018'de video oynatma hatası veriyor çalışmıyor. Çalışsaydı ona da alacaktım.

Deneyin, çalışıyorsa bir hafta ücretsiz kullanın, bir hafta sonra kapanınca zaten açtığınızda ödeme sayfası çıkacak, bu şekilde sanal kartınızla almayı deneyin, yapamazsanız mesaj atarsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 26 Temmuz 2024; 13:49:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CoCoiNe

Evet bir hafta denedim.Kanal geçişleri hızlı, listeleri düzenleyebiliyorsun,canlı tv de geri alma özelliği var.Filmlerde dizilerde oyuncuların isimlerine fragmanlara kadar görebiliyorsun.Şöyle diyeyim program iptv,nize bir platform havası katıyor.Herşey yerli yerinde ve stabil geldi bana.Ayrıca tiviplayer güncellemede alıcak kendini geliştirecek bir program gibi duruyor.Önceden duplexplay kullanıyordum. Sadece kanala filme gidip açıp izliyordum tamamen boş bir program kullanıyormuşum.
    Benim için altyazı önemli altyazıları açabiliyor mu ve ayar yapılabiliyor mu altyazıda veya ses değiştirilebiliyor mu ben wkmip tv kullanıyorum Türk geliştirici ve bu özelliklerin hepsi bulunmakta
  • arkadaşlar duplexplay playstore market de var mı
    yoksa kaldırıldı mı
    abimin philips tv sinde göremedim
  • sibumii kullanıcısına yanıt

Altyazılar filmle beraber yüklenmişse altyazıları istediğin dilde açıyor , zaman senkronizasyon ayarı bozuksa zaman ayarı yapılıyor altyazı konuşmaya uyduruluyor, altyazıda renk ve büyüklük ayarı da yapılıyor.

Dizi veya filmde farklı konuşma dili seçenekleri yüklüyse , dil değişikliği de yapılıyor.

Zaten bunları yapamayan uygulama kaldı mı bilmiyorum....

• LG tv'de ip smarters kullanıyordum ama şu anda bilgilerimle oturum açmak istediğimde hata veriyor ne yapmalıyım arkadaşlar?

• CoCoiNe C kullanıcısına yanıt

Merhaba, bahsettiğiniz app LG webos ta IPTV Player olarak geçiyor değil mi? 11 dolar fiyatı var life time doğru mu?

• nebrion kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet iptv player olması lazım, şehirdışındayım tv den uzak olduğum için bakamıyorum ama sitesini ekran görüntüsü olarak yükledim. 11 dolar evet

Lg webOs tv için iptv player tavsiyesi
  • Bu tiviplayer da alt yazılar bende çalışmıyor seçenek olarak geliyor diller ama çalışmıyor siz nasıl çalıştırdınız. M3U linkini ekledim ben kanalları öyle yükledim
  • nebrion kullanıcısına yanıt
    Ben de tvyi 2015te aldım hocam LG webos.

Uygulamalarım bölümüne baktım IPTV Play diye geçiyor. Ücretsiz yazıyor da sonra birkaç gün içinde ücret istiyorsa bilmiyorum. Lg webOs tv için iptv player tavsiyesi

Normalde tiviplayer demiş hocamız ama o sitede LG tıklayınca iptv play geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 25 Temmuz 2024; 18:59:26 >
  • Eski model L.g. ler için ücretden bagimsiz en stabil hangi IPTV player uygulamasi tavsiye olunur ? ssiptv denedim uzak baglanti yuklenemiyor uyarısı geliyor alternatif ne olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangi1i -- 28 Temmuz 2024; 13:30:39 >
  • Merhaba arkadaşlar bende biraz araştırma ve bir haftalık deneme sürümü kulanım sonrası tiviplayer da karar kılıp ömürboyu satın aldım.

İPTV kullanımını Netflix yada DisneyPlus uygulaması kullanıyormuş havası veriyor. İzlediğiniz dizileri kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. dil ve altyazı seçeneklerine ulaşabiliyorsunuz. Ben beğendim satın aldım Tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.

• Mstfshnksk M kullanıcısına yanıt

iptv olarak ne kullanıyorsunuz ?

• Arkadaşlar, Güncel Disney+ ve Amazon Prime Video ipk sını paylaşabilirmisiniz...

mevcut tv nizden kurulu uygulamanın ipk sını nasıl alırım diyorsanız aşağıda ;

Lg webOs tv için iptv player tavsiyesi
  • Herkese merhaba. Ben de IP TV alarak aranıza katıldım. LG televizyonumda uygulama olarak IPTV smarters pro (her şey dublajlı) indirdim sorunsuz çalışıyor fakat ben dizi ve filmleri hep alt yazılı izlediğim için başka bir player arayışındayım.

Yukarıda bahsettiğiniz uygulamaları denedim playIPtv veya tivi player. bunlarda alt yazı çıkmadı maalesef. tvi player diye bişiy de çıktı ama dili portekizceydi.

var mı bu soruna çare bulan veya alt yazılı film veya dizi izleyebileceğim player öneren?

• CoCoiNe C kullanıcısına yanıt

Nasıl yaptınız ne kartlardan ne paparadan olmuyor VPN de denedim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.