|
Lg webOs tv için iptv player tavsiyesi (12. sayfa)
-
-
İptv yayini isteyene iptv icin test yayini verebilirom -
Bende de LG var ve iptv satın almak istiyorum biraz araştırdım en iyi iptv diye Jurgen iptv yi çok övüyorlar forumlarda eski ve yeni tarihli baya güzel yorumları var acaba orjinal siteleri hangisi bilen var mı ?
-
-
WebOS ta çoğu iptv uygulamasını kullandım . Gerek hız gerek stabilize olarak HOTIPTV de kalmaya karar verdim . İzlediğiniz dizi filmde kaldığın yerden devam etmesi , kolay kullanım menüsü ile HOTIPTV tavsiye ederim.
-
Hocam hayat varmış ssiptv pro ile can çekiliyormuş Allah razı olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: spooker42Hocam hayat varmış ssiptv pro ile can çekiliyormuş Allah razı olsun
-
Henüz mağazayı açıp bakma fırsatı bulamadım. HOTIPTV ücretli mi hocam? -
-
Bizim uygulama güzel ama benim IPTV sağlayıcısı arada bir yeni içerikler ekliyor, onları otomatikman eklemiyor. Mesela trt tabii kanallarını eklemiş sağlayıcı ama uygulama bunları listeye eklememiş. M3u dosyasının güncel halini tekrar ekleyince oldu.
Hotiptv nasıl acaba?
-
Biz bulduk uygulamamızı tamamız ya :)
-
Ben m3u dosyası ile değil de normal kullanıcı, adı, şifre ve bağlantı linkini girerek hesabımı aktif hale getirdim.
Uygulamayı açtığımda o link üzerinde güncel ne varsa onları da yükleyip açıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 3 Ekim 2024; 13:39:7 > -
Altyazı ve audio seçenekleri çıkıyor mu? -
Arkadaşlar kanal geçişlerinde çözünürlük ve fps değerini gösteren bildiğiniz bir uygulama var mı? -
Webos tv de calismaz bu uygulama btk tarafindan webos uygulama magazisinda iptv uygulamalari cakismaz sadece ucretli olanlar calisir -
Evet hocam hepsi mevcut
-
Sanırım bir süre Trial sonra ücretli almak gerekiyor.
-
Hiç bilen yok mu acaba?quote:
Orijinalden alıntı: evren377
Arkadaşlar kanal geçişlerinde çözünürlük ve fps değerini gösteren bildiğiniz bir uygulama var mı? -
Ben bu ikisini kullanıyorum. İdare ediyor. İkisi de ücretsiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinji mikami -- 11 Ekim 2024; 20:16:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X