Şimdi Ara

Lg webOs tv için iptv player tavsiyesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
21
Favori
182.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Wmk player en iyisidir, kaldığı yerden devam etme , favori ekleme her türlü özellik var . Ayrıca geçişleri gayet hızlı, altyazi seçenekleri çok rahat erişim sağlıyorsunuz

Ama ücretli bir defa 280 civarı bir fiyat verip alıyorsun
  • Merhaba
    47LB730v TV var. Webos sürümü maalesef 1, hangi uygulamayı yüklersem yükleyeyim. Seslendirme seçenekleri çıkmıyor. Duplexplay kullanıyorum, duplex olayın aynı sürümü farklı bir webos Tv de seslendirme seçeneklerini gösterirken ben aynı sürümde göremiyorum. Uzun araştırmalar sonucu bunun webos 1 den kaynaklandığını öğrendim. LG ile de yazıştım fakat şuan yeni bir güncelleme yok dediler , bu konuda düşünce ve önerisi olan var mı ? Ayrıca blue TV de ses seçenklerinin webos 1 ve 2 sürümünde geliştirmeye çık olmadığıyla ilgili de bir görsel ekliyorum. Bu d webos dan kaynaklandığını destekliyor.
    En azından görselleri ekliyorum. Belki sorun yaşayanlar sorunun ne olduğunu anlar belki hep berbaber bi ses oluruz .
    1- resim benim TV den iptv den görsel
    2 resim baska bir LG tv den aynı sağlayıcıdan ve aynı uygulama sürümüyle aynı filmden görselde ses seçenkeleri mevcut
    3 resim blue TV webosdan kaynaklı olduğunu ifade eden görsel
    Lg webOs tv için iptv player tavsiyesi

• bilisim45 kullanıcısına yanıt

Webos 3.5 var bende dublexplay da ses değiştirme yapılmıyor yani bence sıkıntı uygulamada

• LG televizyonum var. IPTV için Smart IPTV kullanıyordum fakat 7 günlük deneme sürümüymüş. Eğer kullandığınız veya duyduğunuz ücretsiz IPTV programları varsa yazar mısınız? (IPTV dosyam var sadece uygulama lazım)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bsecik

LG televizyonum var. IPTV için Smart IPTV kullanıyordum fakat 7 günlük deneme sürümüymüş. Eğer kullandığınız veya duyduğunuz ücretsiz IPTV programları varsa yazar mısınız? (IPTV dosyam var sadece uygulama lazım)

Televizyonunuz yeni nesilse bu uygulamalar hep bir hafta denemelik, sonrası yıllık yada ömür boyu tek ödemelik ücretli bliyorum.

Bende hem yeni (2023), hemde eski nesil (2017) LG var, yenisinde birkaç tanesini bir hafta deneyip kullandıktan sonra en kullanışlı olanı seçtim ücretini ödedim, ömür boyu kullanımlı aldım. (Üç dört sayfa geride yazdım.)

Eskisi nesil LG'de ise ücretsiz smart one diye bir uygulama buldum onu kullanıyorum ama ücretli olan kadar kullanışlı değil, idare ediyorum.

• Bsecik B kullanıcısına yanıt

ottplayer deneyin diye dilimde tüy bitti halen. ne kullanıyıım diyorsunuz.. yani kurun bunu kullanın başarılı sorunsuz, sınırsız...

• https://ottplayer.tv/soft/lg

• Hkodroidc2 H kullanıcısına yanıt

Hocam bu indirdiğimi nasıl kuracağım televizyona

• Duplexplay de sorun yaşayan var mı. İki haftadır açılmıyor

• matsipik M kullanıcısına yanıt

Bende de aynı şekilde. İki haftadır yok, ben de linkten kaynaklı sanıyordum.

• riveryilmaz kullanıcısına yanıt

adım adım yazıyor linkte

• smart iptv ve duplex sıkıntılı bilgiler caliniyor iptv sağlayıcım bu şekilde söyledi ott player önerdi onda da 11 inde deneme sürümü bitiyormuş parası neyse verelim ama nasıl alıcaz duplexi n11’den gift code olarak almıştım. Bunda öyle bir seçenek yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 3 Kasım 2024; 18:39:48 >
  • M_e_G kullanıcısına yanıt

Yeni farklı link istedim . Onu denedim çalıştı

• matsipik M kullanıcısına yanıt

muhtemelen yine patlicak programda güvenlik açığı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 3 Kasım 2024; 18:33:0 >
  • HOT player'ı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.