|
Lg webOs tv için iptv player tavsiyesi (13. sayfa)
-
-
-
Webos 3.5 var bende dublexplay da ses değiştirme yapılmıyor yani bence sıkıntı uygulamada
-
LG televizyonum var. IPTV için Smart IPTV kullanıyordum fakat 7 günlük deneme sürümüymüş. Eğer kullandığınız veya duyduğunuz ücretsiz IPTV programları varsa yazar mısınız? (IPTV dosyam var sadece uygulama lazım)
-
quote:
Orijinalden alıntı: BsecikLG televizyonum var. IPTV için Smart IPTV kullanıyordum fakat 7 günlük deneme sürümüymüş. Eğer kullandığınız veya duyduğunuz ücretsiz IPTV programları varsa yazar mısınız? (IPTV dosyam var sadece uygulama lazım)
Televizyonunuz yeni nesilse bu uygulamalar hep bir hafta denemelik, sonrası yıllık yada ömür boyu tek ödemelik ücretli bliyorum.
Bende hem yeni (2023), hemde eski nesil (2017) LG var, yenisinde birkaç tanesini bir hafta deneyip kullandıktan sonra en kullanışlı olanı seçtim ücretini ödedim, ömür boyu kullanımlı aldım. (Üç dört sayfa geride yazdım.)
Eskisi nesil LG'de ise ücretsiz smart one diye bir uygulama buldum onu kullanıyorum ama ücretli olan kadar kullanışlı değil, idare ediyorum.
-
ottplayer deneyin diye dilimde tüy bitti halen. ne kullanıyıım diyorsunuz.. yani kurun bunu kullanın başarılı sorunsuz, sınırsız...
-
https://ottplayer.tv/soft/lg
-
Hocam bu indirdiğimi nasıl kuracağım televizyona
-
Duplexplay de sorun yaşayan var mı. İki haftadır açılmıyor
-
Bende de aynı şekilde. İki haftadır yok, ben de linkten kaynaklı sanıyordum.
-
adım adım yazıyor linkte
-
smart iptv ve duplex sıkıntılı bilgiler caliniyor iptv sağlayıcım bu şekilde söyledi ott player önerdi onda da 11 inde deneme sürümü bitiyormuş parası neyse verelim ama nasıl alıcaz duplexi n11’den gift code olarak almıştım. Bunda öyle bir seçenek yok sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 3 Kasım 2024; 18:39:48 > -
Yeni farklı link istedim . Onu denedim çalıştı
-
muhtemelen yine patlicak programda güvenlik açığı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 3 Kasım 2024; 18:33:0 > -
HOT player'ı tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X