Arkadaşlar uzun arayışlarım sonucunda TVIP player ve https://tiviplayer.io/en alt yazı sorununu çözüyor. Fakat ikisi de paralı. Deneme sürümleri mevcut. Deneyip seçim yapabilirsiniz. |
Lg webOs tv için iptv player tavsiyesi (11. sayfa)
-
-
Arkadaşlar,sadece tv izlemek icin çare arıyıorum.TİVİBUGO aldım ama cok sıkıntılı devamlı şifre felan istiyor uğraşamadım valla.
lg webos 3.0 tv icin sadece yerli tv leri izlemek için ne yapmalıyım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Doğrusu hiç bir bilgim yok bu konularda.
-
Üyelik aşınca nasıl şifre istiyor
TRT kanalları için tabii ücretsiz
Tv nin internet tarayıcısı ile girip ulusal kanalları sitelerinden izleyebilirsiniz
Çoğu kanal youtube üzerinden yayın yapıyor ordan da izleyebilirsiniz
Lg tüm platform ları destek liyor üye olup izleyebilirsiniz birçok kampanya var uygun fiyata şuan mesela ziraat digiturk kampanyası çok iyi bedava sayılır
Bunların dışında İPTV alanlar var yasal olmadığı için sorunsuz olması şansa kalmiş
Onlarca seçenek varnyani
-
Ssiptv ile sürünüyomuşuz. Burayı okuyup tiviplayer kurdum gercekten akıcı ve güzel. Kredi kartıyla ödeme yapmak istedigimde sayfa açılmıyor. Vpn falan mı kullanmak gerek ödeme yapanlar yardımcı olabilir mi
edit: vpn gerekiyormuş hızlı bir sekilde yaptim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 25 Ağustos 2024; 14:23:29 > -
Arkadaşlar Selam,
LG Webos 3.5 Kullanan Cihazın yazılımını sıfırladım. Kurulumu yaptım. Bölge TÜrkiye Ne yaptım ne ettim ise Kullanıcı Sözlşemesi denen kısmın onayını veremiyorum. Onay indirilemedi hatası veriyor. dolaysıyla marketten uygulama vs inmiyor. ancak ve ancak farklı bölgeler secersem almanya fransa arnavutluk vs..vs tukıye harici hemen hemen her ulkenın kullanıcı sözleşmesini indirip onaylatıyor ama tukıye ayarlarında olmuyor ? Bu işi aşmanın bir yolu var mı ? Diğer bölgelerde kalınabilir ama turkıyeye aıt uygulamaları ındıremıyorsun trt atv puhu teledunya vs.. vs...
denediklerim ;
mobil hotspot denedim ordan baglandım yemedi
sıfırladım denedım yemedi.
bölgeyi özel kumandası ile farklı bölge yapıp denedım yemedi.. .
-
Güle güle kullanın, bende kullanıyorum bu uygulama ile izlemek gerçekten çok farklı...
-
*.ipk uygulamasını paylaşırmısınız?
-
Uygulamanın adını sorduysanız burada paylaşıp anlattım...
-
benim cihazın bölgesini resetten sonra türkiyeye getirdiğimde kullanıcı sözleşmesni bir turlu onaylamıyor.. turkıye harıcı hemen hemen her ulkeyı bölgeyı değiştirsem onaylıyor.. ama turkıyede olmuyor. bölye olunca turkıyeye ait lg uygulama magzasına erişemiyorum. ondan android de apk oldugu gibi webos ta da ipk dosyaları şeklinde bu uygulamalar..
-
Smartone tv iyi galiba ama henüz 1 günlük deneyim alıpta uzun süredir kullanan var mı ? Ömür boyu alacağım ama hangisi alsam tam karar veremedim
-
Ben bir türlü satın alamıyorum
-
Vpn kullanın
-
Kullanıyorum ABD yi seçiyorum eror hatası veriyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: maccikKullanıyorum ABD yi seçiyorum eror hatası veriyor
Paparayıda denedim olmadı
-
TİVİ Player (İPTV Stream player) bu program için sanal kart oluşturarak ödemeyi yaptım. Ancak hesabımı hala etkinleştirmediler.
Yetkililerle temasa geçtim.Ödeme belgesini istiyolar.Ancak Bankada provizyonda görünüyor. Ödeme belgesi alamıyorum.
-
Hocam ben opera tarayıcısının icindeki vpn ile yaptim
-
Bende böyle bir durum olmadı direk aktifleşti
-
TİVİ Player (İPTV Stream player) bu program için sanal kart oluşturarak ödemeyi yaptım. Ancak hesabımı hala etkinleştirmediler.
Ödemeniz bize gelmedi diyorlar. Banka evraklarınıda göndermeme rağmen hesabı açmadılar.
Uzun Banka görüşmeleri ve uzun firma görüşmeleri sonucunda nihayet açabildiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmAcKeR -- 12 Eylül 2024; 15:25:49 > -
Arkadas benim kullandigim iptv yi hicbir uygulama calistirmiyor. Diger android tv lerde veya telefonda sorunsuz kullaniyorum ama lg tv de ne yaptiysam olmadi. Markette 30 tane program denedim ama basarili olamadim. İptv bilgilerini giriyorum kanallar uygulamada cikiyor ama acilmiyor. Smart one iptv yi de denedim hatta satin aldim. Gecen senelerde kullaniyordum ama ne yaptiysam cozume ulasamadim.
LG 42LB652V
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exper123 -- 14 Eylül 2024; 18:46:8 > -
HOT IPTV denemenizi öneririm alt yazı rengi ve boyutuda seçilebiliyor üstelik çoğunda olmayan SON EKLENENLER bölümüde mevcut. Ömür boyu lisansı 12 Euro
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X