Şimdi Ara

Lg webOs tv için iptv player tavsiyesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
21
Favori
182.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

uygulamayı ben de denemiştim, webostaki en iyi iptv uygulaması diyebilirim. Güvenip alamamıştım siz aldınız mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Detroitli Kızıl kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de almadım. Ancak şöyle bir şey gözlemledim bu programda altyazılar maalesef geç geliyor zamansız geliyor evet 6-7 tane substitle seçeneği var ama hiç biri işlevsiz başka bir iptv uygulamasında denediğimde aynı filmi sorunsuz alt yazı çıkıyor. O yüzden alınmasını tavsiye etmem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zahir07 kullanıcısına yanıt

Web OS 2.0 ise dediğinizde haklısınız. Benim 2.0 ve altyazı seçebildiğim tek program dediğiniz program. 14 gün deneme süresi oluyor. Hatta deneme süresi bitince programı silip tekrar yükleyince süre sıfırlanıyor. Aslında buna çözüm bulmaları da lazım ama neyse. Web OS 3.0 dan itibaren şöyle bir program var . Benim mağazamda gözükmüyor. Sizin 3.0 ve üstü ise deneyebilirsiniz. Bu programda da altyazı desteği olması lazım.

http://wmk.ovh/index.html

• Son sürüm webosta en iyi çalışan ip tv hangisidir nerden satın alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoodGuy kullanıcısına yanıt

Geçen hafta aldığım LG C3 televizyonun Webos'undaki TIVI Player uygulamasını çok beğendim, bir hafta deneme süresini kullandım. Menüsü, hızı, altyazıları, senkronizasyonu çok güzel olmuş, kolay ve hızlı bir program ama ödeme yöntemini bulamayınca satın alamadım.

wise ile maile ödeme göndermek istedim onu da yapamadım, Türkiye'den sorun çıkarıyor, başka bir yöntemini araştırıyorum bulursam almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 3 Mart 2024; 15:5:54 >
  • yolcum kullanıcısına yanıt

selamlar. onlarca kişiye paypal ile iptv ödemesi yaptım. konumun linki altta. yardımcı olabilirim

https://forum.donanimhaber.com/paypal-para-transferi-ebay-etsy-alisverisi-icin-buraya--126655142

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitocak -- 2 Mart 2024; 23:53:16 >
  • Tekrar merhaba,
    @hamitocak 'ın son mesajı sayesinde biraz uğraşarak Webos'ta bulunan TİVİ PLAYER yada IPTV STREAM Player (ikisi de aynı programmış) uygulamasını sınırsız kullanım olarak aldım.
    Türkiye'den VPN ile bağlanmadıkça sayfası açılmayan bir amerikan bankasının sitesine yönlendiriyormuş. VPN ile internete bağlanınca sitenin ödeme sayfası da açtı.

papara uygulaması kullanıyordum, oradan bir tane sanal kredi kartı açıp ödenecek bakiyenin TL karşılığını sanal karta yükledim ve bu kart bilgilerini siteye girerek ödemeyi yaptım, anında uygula tam sürüme döndü...

Lg webOs tv için iptv player tavsiyesi

EDİT:

Özelden soru geldiği için mesajıma ilave etmek istedim, resimler kafa karıştırmış olabilir. Bu uygulamanın içinde bedava ip tv yayını yok, hiç yayın yok.. Yani bu uygulamayı satın alınca yanında bir ip tv yayını da satın almış olmuyorsunuz, boş uygulamada bir yayın, tv görüntüsü göremezsiniz.

Bu uygulamada tv izlemek için ayrıca bir ip tv aboneliğinizin olması ve yayın bilgilerini ve şifrenizi bu uygulamanın içine yazmanız ya da ülkelerin açık ulusal/yerel açık kanal yayınlarını veren iptv bilgilerini bulup bu uygulamaya girmelisiniz, o zaman uygulamada iptv yayını izlersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 5 Mart 2024; 11:6:21 >

• papeneser P kullanıcısına yanıt

bende aynı şeyi yaptım. çözüm buldunuz mu hocam?

• arkadaşlar herkese merhaba LG tv de DUPLECAST uygulaması kullanıyordum bir kaç aydır. ödeme yapıp 1 yıllık lisans almıştım. Ancak bir kaç gündür dizi ve filmlerde alt yazılar açılmıyor. IPTV aldığım servis sağlayıcısı ile görüştüm sorun olmadığını farklı uygulamalarda alt yazıların açıldığını iletiyor. LG TV den mi kaynaklı, uygulamadan mı kaynaklı bilemiyorum. Bu durumla karşılaşana var mı ?

• microp44 M kullanıcısına yanıt

hocam aynı durumu bende yaşıyorum 1 aydır kullanıyorum sorun yoktu ancak son 1 haftadır alt yazı açılmıyor. Sizde çözümdü mü durum

• mrtg0606 M kullanıcısına yanıt
    Smartone kullanin

• WoodGuy kullanıcısına yanıt
    Smartone ama ucretli

• yolcum kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de yeni lg tv aldım tivimate kullanıyordum ama maalesef webos’ta yokmuş. Önerdiğiniz programı kurdum. Gayet başarılı.

• carpenic kullanıcısına yanıt
    Smartone olmasi lazim

• davut6767 D kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağol sürekli yazmışsın :)

• kadir_meric kullanıcısına yanıt
    Smartone aktif edeceksen odeme konusunda yardimci olabilirim ben yaptim omur boyu aldim 2 tvimide de

• mrtg0606 M kullanıcısına yanıt
    Smartone webos da cok kaliteli ben kullaniyorum

• davut6767 D kullanıcısına yanıt
    Smartone, IPTV STREAM kadar kullanışlı gelmedi, ayrıca açılış hızı ve kanal geçiş süreleri bana daha yavaş geldi , diğerleri ile birlikte bu ikisinin de bedava sürümünü denedim ama smartone’ı para verip alınacak kadar beğenmedim...

IPTV STREAM Player uygulaması görüntü, menü ve kumanda ile kullanım açısından bana daha kullanışlı ve kanal geçişleri de smartone’a ve diğer uygulamalara göre daha hızlı…

Diğer arkadaşların yazdığı gibi bencede şu an webosta en yeni ve en iyi ip Tv uygulaması IPTV STREAM Player uygulaması..

Tercihimi bundan yana kullandım... Çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 18 Mart 2024; 10:29:2 >
  • Bende onu kullanmayi sevemedim demek ki uygulama konforu kisisel mis

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.