Şimdi Ara

LG X-110 format ve XP kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni bir LG X-110 netbook aldım optik sürücüsü yok. winxp kısa sürede bozuldu önce windowsun içinden tekrar yüklemek istedim ama olmadı sonra usb den win98 le boot edip harddiski fdisk.com la sıfırladım ama dos formatı yapamadım. şimdi tanınmayan 80 GB lık bir harddisk, lisanslı bir XP HOME cd si ve çalışmayan bir netbook um var.

yeniden xp yükleme için ne yapmam lazım?

geniş bir açıklama yapabilecek gerçekten profesyonel arkadaşlardan yardım bekliyorum. teşekkürler.

• önce bir biosuna bak bakalım usb den boot ile ilgili birşeyler var mı
  • Flash diskten Xp kurulabiliyor diye biliyorum.Forumda bir araştır.Olmadı Notebookundan hdd ni sök.Başka bir bilgisayarda çevirici yardımı ile hddni bağla.Xp cd içeriğini kendi hdd ne kopyala.Daha sonra notebooku boot edip ı386 klasörüne girip winnt yaz enterla.
  • USB flash diskimi Win98 işletim sistemiyle boot edebilecek özelliği kazandırdım ve boot ettim fakat format.com çalışmıyor. yani C: sürücüsü usb flah disk olarak görünüyor. C: sürücüsünü harddisk olarak gösterebilmek için ne yapmalıyım? (harddiskim "SATA Fujitsu 80 GB" olarak görünüyor BIOS ta)
  • xp yi kurdum fakat boot ederken hal.dll dosyası c:\windows\system32 klasöründe bulunamadı uyarısı geliyor. bu dosyayı yüklediğim halde yine aynı hatayı veriyor ne yapmalıyım?
  • sorun çözüldü
  • hocam bende de lg x110 var dll dosyası eksik dıo ve pc acılmıo,bılgısayarcıya verdım yapamadı usb den ve usb dvd den olmuo servıse gotur dedı sen nasıl hallettın bı yardımcı olsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bilen biri yok mu veya bu cıhazdan olan bugun servis kapalı pc acılmıo ve bılgısayrcı yapamadı başkasına mı versem adam mı anlamadı acaba
  • @nigra14 kardeşim teknik yardım bölümünde yeni mesaj açar isen yardımcı olabiliriz belki. eski mesaja çoğu kullanıcı bakmıyor.prensip gereği bende eski mesajlara genellikle mesaj yazmıyorum/yardım etmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.