Şimdi Ara

LG55UH650V ve Teknosa sorunu düzeltti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 Ekim 2016 Cuma günü, Teknosa Alışveriş sitesi üzerinden LG 55uh650v televizyon almak istedim. Fiyat 3.500 TL olarak görünüyordu (internetteki hemen hemen en iyi fiyat ve web'e özel fiyat). Fakat alışveriş işlemine devam ederken "mağazadan hemen teslim" seçeneği seçilirse 150 lira daha ekstra indirim olacağı belirtiliyordu. Baktım ki en yakın Fethiye mağazasının stoğunda mevcut, ben de bu seçeneği işaretleyerek televizyonu almak istedim. Fakat ödeme kısmına geçince ödemeyi tamamlamadı ve tekrar ödeme yapmaya çalıştığımda bir anda "ürünün mağazanın stoğunda kalmadığı, mağaza stoğuna 1 ila 3 iş günü içinde geleceği"ni belirten bir uyarı çıktı. Tabi bu durumda 150 liralık ekstra indirim de iptal oluyordu.

8 Ekim 2016 Cumartesi günü tekrar siteye girdim, ürün stokta görünüyordu, telefonla da Fethiye mağazasında olduğunu teyit ettim ama "mağazadan hemen teslim al" seçeneği ile alışveriş yapamadım. Bu iş cidden can sıkıcı.

8 Ağustos 2016 Cumartesi saat 21.30 itibariyle teknosa müşteri hizmetleri arayarak sorunu düzeltti ve ürünü 3.349 Tl mağaza teslim olarak satın aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fethiyegunesi -- 8 Ekim 2016; 22:16:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.