Şimdi Ara

LG55UK6100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu işi bilen bir insana ihtiyacım var.

Evlenme arefesindeyim. Ev kuruyorum. Televizyon araştırırken bugün İstanbulbilisim'de LG 55UK6100 4.100 tlye düştüğünü gördüm. Sizce bu bütçeye göre nasıl bir tv?

Tv'de internetten dizi, film, maç seyrediyorum. Ve sanırım düğün hediye bir ps4 gelebilir. Bir de o var. Sizce memnun kalır mıyım?

• Selam hocam biraz geç oldu ama ben de geçen ay evlendim ve bu tvden aldım.
    Samsungun bir modelini almaya giderken fiyatının artması sonucu kampanyada bu tvyi görüp aldım.Biz alırken fiyat 3500 düşmüştü.

Dizi, film, maç için bu tv her türlü işini görür. Tvnin açılış kanal geçişleri menü geçişleri baya iyi. Wifi çok iyi değil ama iş görür. Ben ethernet bağladım hız baya farketti.
    Webos smart uygulamalar pek iyi değil malesef. İşini görüyor ama bazen kanser edebiliyor.
    Tvnin en sevdiğim özelliği ses sistemi baya iyi. Bunu gelen misafirlerde farkediyor.
    Ben de PS4 de var. Genel olarak 4k görüntü kalitesini de başarılı bulduğumu söyleyebilirim.
    Ben bu tvyi alırken çok araştırmadan aldım ama memnun kaldım. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdk.JK -- 10 Aralık 2018; 14:12:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LAS454B & LG SH3B Soundbar
    8 yıl önce açıldı
    PHILIPS HTS3115
    18 yıl önce açıldı
    LG HT904TA
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.