Selamın Aleyküm Arkadaşlar, İşlemci : İntel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 * 200 ) Anakart: Gigabyte GA-G31M-ES2L Ram:2 GB DDR2 Fan olarak yaklaşık 5 senedir stok fanı kullanıyorum ama artık çok ses yapıyor.Bilgisayarda oyun vs. oynamıyorum ama photoshop vs. programlar kullanıyorum.Ayrıca yine günlük film izleme vs. işlerinde sessiz bir işlemci fanı istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum..
92 mm PWM fana sahiptir. anakarta bağlandığı taktirde auto yada sizin istediğiniz devirde döner. sessizdir. 2 adet 92 mm fan takılabilir. 7 gün kadar kullanılmıştır. kutusu içeriği eksiksizdir. paket içinden cıkan termal macunu kullanılmamıştır. vatan bilgisayardan alınmış faturalıdır. faturasının aslı verilecektir.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar tartışmanız lüzümu yok:) Diğer arkadaşlarında tavsiyelerini bekliyorum en uygunu hangisiyse onu alalımda kafamız rahat olsun :)
lga775 ıcın okadar genıs bır sogutucu yelpazesı varki, bunu ancak arastırarak yada burda sorark bulursun, zamanımız sogutucuları zaten tum platformlara uymakta, vatan bılgısayar cpu işlemci sogutucularına bakarak karar verebılırsın. su an ıcın en yuksek en cok urun orda. teknobiyotik de bakabılırsın. yada beoralardan begendıgın urunu herhangı bır yerden alabılırsın.
tavsıyem ıslemcın eski, 50 tl ustu bıle sogutucu ıcın vermek bence haram. ona gore secımını yap derım.
ufak tower 3 pipeli 82mm fanlı modelli var xmantec şin bnde satmaktayım onu 2 cı el olarak 7 gun kullandım. eger yakınsan kargo fılan dert degılse bana mesaj atabılırsın. ama onun dısında daha ıyı sogutucvularda mevcut.