Şimdi Ara

Lgbt'yi savunuyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben agnostik halimle doğru bulmuyorum sen müslüman halinle savunuyorsun öyle mi? Senin bileceğin iş, güle güle savun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sığ düşünceli insanlar hemen tecavüzle eşcinselliği karşılaştırmış. Bizim dinimizde de kültürümüzde de sapkınlığa sapıklığa yer yoktur. Eşcinsel ilişkiye girene de tecavüz taciz edene de zina edene de lanet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azman çavuş

hadi kadın vs kadın ok
    hem izlemesi keyifli hemde insan aralarına karışmak istiyor
    ama erkek vs erkek
    benim midem kaldırmaz

Azman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilim insanlarının çalışmaları , eşcinselliğin doğuştan gelen bi hastalık olmadığını aksine tamamen kişinin kendi seçimi olduğunu açıklıyor. Bu zihinsel hastalığı meşruu gibi göstermedikleri , bu zihinsel hastalık yüzünden islam düşmanlığı yapmadıkları ve ulu orta çoluk cocuğa yanlış örnek olacak şekilde yaşamadıkları sürece bence ne halleri varsa görebilirler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendaryTURK -- 19 Haziran 2016; 15:01:29 >
  • Up

• Blok
  • bi yönden son yazdığın doğru lut kavmi eşcinselliğinden değil azıtık biseksüelliğinden helak oldu yakışıklı inen meleğe bile asıldılar erkekleri evli cocuklu tipleri bile bu işi yapıyordu sandığınız gibi ay ayol şeklinde değil...doyumsuzluk ve azgınlıktan ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ekim 2016; 18:51:20 >
  • Genel olarak İslam'da kesinlikle olamayacak şöyle 2 keskin çizgi var yanlız:
    1.Eşcinsel ilişki ne olursa olsun kesinlikle ama kesinlikle haramdır.
    2.Eşcinsel evlilik veya eşcinsellerin birbirleriyle meşru bir zeminde ilişkiye girmesi gibi birşey İslam'da kesinlikle yoktur.

Bu 2 kırmızı çizgiye muhalefet edilmediği sürece diğer LGTB'lilere ayrımcılık yapılmaması vesaire tabiki savunulabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.