Şimdi Ara

Lgbt'yi savunuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstelik bunu bir musluman olarak yapıyorum.
    Ayni zamanda gay falan degilim.Bos espriler yapmayin.
    Seviyeli bir tartisma umut ediyorum ama bakalim,baslayalim.
    Simdi arkadaslar doğaya baktigimiz zaman escinsellik var,bu su goturmez gercek.
    Escinsellik tercih midir?
    Diyelim ki tercih,martilarda mi tercih ediyor?
    Ben dogustan gelen bir ozellik oldugunu dusunuyorum,cunku escinsellere sordugum zaman kucuk yastan beri hemcinslerine ilgi duyduklarini soyluyorlar.Duygusal bir sey
    Doymamislik ve abazaliktan sapanlari demiyorum tabi.
    Bu arada islama gore escinsellik sapkinlik degil sinavdir,escinsel iliski sapkinliktir.Cubku evlenemezler ve zinanin hukmu belli.Escinseller lanetli dogmaz yani,ki bu Islamla celisirdi zaten.
    Konu din degil lutfen islamla ilgili tartismayin bunu musluman arkadaslara beyan ettim.
    Hadi diyelim lanetli oldular ahlaksiz oldular vs.
    "Leküm diniküm,ve li yedin:
    Sizin dininiz size,benim dinim bana...
    Neyse islami boyutunu gecrlim,yani kimsenin hayatina,ahlak anlayisina vs vs karismaya hakkiniz yok.Isteyen istedigiyle cinsel iliskiye girer,isteyen girmez.
    Soruyorum size bazen oyle bir davraniliyor ki,tecavuzculerden daha ahlaksiz bu lgbt elemanlari.
    Ya boyle dar bir bakis acisi olur mu
    Ne zorla iliskiye giriyorlar ne milleti tesvik ediyorlar.
    Ilk once siz tacizci,tecavuzcu,berdelci,kucuk yasta kizla evlenen ahlaksizlari bir dislarin,bunlar tercih falan degil zorbalik.

Arkadaslar dedigim gibi sadece bu konuda degil her konuda ozgurlukcu olun;herkesin hayati kendine

Not:Konu kapanmamali bence,umut ettigim gibi olmayip klasik dh konudisi olursa kendim silerim,acmaya cesaretimde bizim okuldan da dahil cok fazla hukukcu olmasi ve bu diger bolumlerin de iyi okullarinda okuyan insanlar oldugunu gosterir,gayet seviyeli tartisabiliriz

Edit:
    Lût'u da (peygamber olarak) gönderdik. Kavmine dedi ki: "Sizden önce âlemlerden hiç birinin yapmadığı fuhuşu mu yapıyor sunuz? Çünkü siz kadınları bırakıp da şehvetle erkeklere gidiyorsunuz. Belki de siz haddi aşan bir kavimsiniz.( Araf Suresi 80-81.ayet)

Arkadaslar ben burda escinsellik degil doyumsuzluk ve azginliktan sapitan ve hemcinslerine yonelen ve helak edilen bir kavim gordum? Sizce de oyle degil mi? Kadinlari biraktilar diyor.

Oysa ki gay hicbir zaman kadina yonrlmez

Edit2:Hayvanlar da olmasi sinav olmadigini gostermez,cunku islamin sinav olarak gordugu bircok hastalik hayvanlarda da var,or:bir bacagi sakat dogma.O zaman da diyor muyuz ki hayvdanda da var sinav olamaz.
    Ayni zamanda genetik farklilik oldugunu inkar etmiyorum,genetik farkliliktan gelen bir sinav,tipki digerleri gibi yani fiziksel olanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 18 Haziran 2016; 13:43:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• the bomb has been planted

• Bu adam ciddi müslüman millet rol yapmıyor ben şahidim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşüncelerinden dolayı takdir ettim.Keşke toplum da bunun farkına varabilse.Onlar da insanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: isAudi_52

Üstelik bunu bir musluman olarak yapıyorum.
    Ayni zamanda gay falan degilim.Bos espriler yapmayin.
    Seviyeli bir tartisma umut ediyorum ama bakalim,baslayalim.
    Simdi arkadaslar doğaya baktigimiz zaman escinsellik var,bu su goturmez gercek.
    Escinsellik tercih midir?
    Diyelim ki tercih,martilarda mi tercih ediyor?
    Ben dogustan gelen bir ozellik oldugunu dusunuyorum,cunku escinsellere sordugum zaman kucuk yastan beri hemcinslerine ilgi duyduklarini soyluyorlar.Duygusal bir sey
    Doymamislik ve abazaliktan sapanlari demiyorum tabi.
    Bu arada islama gore escinsellik sapkinlik degil sinavdir,escinsel iliski sapkinliktir.Cubku evlenemezler ve zinanin hukmu belli.Escinseller lanetli dogmaz yani,ki bu Islamla celisirdi zaten.
    Konu din degil lutfen islamla ilgili tartismayin bunu musluman arkadaslara beyan ettim.
    Hadi diyelim lanetli oldular ahlaksiz oldular vs.
    "Leküm diniküm,ve li yedin:
    Sizin dininiz size,benim dinim bana...
    Neyse islami boyutunu gecrlim,yani kimsenin hayatina,ahlak anlayisina vs vs karismaya hakkiniz yok.Isteyen istedigiyle cinsel iliskiye girer,isteyen girmez.
    Soruyorum size bazen oyle bir davraniliyor ki,tecavuzculerden daha ahlaksiz bu lgbt elemanlari.
    Ya boyle dar bir bakis acisi olur mu
    Ne zorla iliskiye giriyorlar ne milleti tesvik ediyorlar.
    Ilk once siz tacizci,tecavuzcu,berdelci,kucuk yasta kizla evlenen ahlaksizlari bir dislarin,bunlar tercih falan degil zorbalik.

Arkadaslar dedigim gibi sadece bu konuda degil her konuda ozgurlukcu olun;herkesin hayati kendine

Not:Konu kapanmamali bence,umut ettigim gibi olmayip klasik dh konudisi olursa kendim silerim,acmaya cesaretimde bizim okuldan da dahil cok fazla hukukcu olmasi ve bu diger bolumlerin de iyi okullarinda okuyan insanlar oldugunu gosterir,gayet seviyeli tartisabiliriz

Sen ne diyon ya

• Vaziyet alın ortalık karışacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LGBT destekçisiyim AMA
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Bu adam ciddi müslüman millet rol yapmıyor ben şahidim

• kesinlikle katılıyorum

• Kardeş kimse demiyor ki evlerinde bile yapmasınlar bunu.

Sokakta salak salak hareketler yapmasınlar, toplumu, küçğk çocukları rahatsız etmesinler.

İslamdaki lut kavmi olayı da zaten çok derindir. O kavimde insanlar misafirlere bile bunu yapıyordu. Hatta lut (as) şehre ilk girdiğinde şehrin girişinde bu işi yapıyorlardı.

Özetle evde isterlerse birbirlerinin üzerine işesinler kimsenin umrunda olmaz. Tabi gözlerden uzak olmak şartıyla.

Nasıl evli insanlar bu işi kimsenin gözüne sokamaz onlar da yapamaz.

Sokakta elele tutuşmalarına karşıyım. Bunu evlilerin de yapmaması gerektiğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Kardeş kimse demiyor ki evlerinde bile yapmasınlar bunu.

Sokakta salak salak hareketler yapmasınlar, toplumu, küçğk çocukları rahatsız etmesinler.

İslamdaki lut kavmi olayı da zaten çok derindir. O kavimde insanlar misafirlere bile bunu yapıyordu. Hatta lut (as) şehre ilk girdiğinde şehrin girişinde bu işi yapıyorlardı.

Özetle evde isterlerse birbirlerinin üzerine işesinler kimsenin umrunda olmaz. Tabi gözlerden uzak olmak şartıyla.

Nasıl evli insanlar bu işi kimsenin gözüne sokamaz onlar da yapamaz.

Sokakta elele tutuşmalarına karşıyım. Bunu evlilerin de yapmaması gerektiğini düşünüyorum.

Ya kardesim seni bilmiyorum da iki kiz opusse rahatsiz olmazlar,iki erkek opusunce olurlar bu da ayri bir boyut

Neden evli insanlarin elele dolasmasina karsisiniz?

• yürüyüşlerinde sokağa çıkıp birbirlerine dil atmaya başlamasalar, buna zaten izin verilirdi ama durum böyleyken yürüyüşün yasaklanmasını doğru buluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aquacy

yürüyüşlerinde sokağa çıkıp birbirlerine dil atmaya başlamasalar, buna zaten izin verilirdi ama durum böyleyken yürüyüşün yasaklanmasını doğru buluyorum

Asiriya kacarlarsa yuruyus engellenebilir fakar yuruyus ramazan dolayisiyla degil bu tarz provakatorler sebebiyle engellenmeli,ben orucluyum diye millet de oyle olucak diye bi kaide yok

• peki güzel kardeşim müslümansın önce Lut(a.s) dan başlayalım eğer eşcinsellik doğuştan gelen bir hastalık olsa Allah peygamber gönderip bir kavmi uyurmasını isteyip ve uyarmalar tesir etmeyince helak edermiydi yani Allah kulunu öyle yaratıcak ve helak edicek Bu Allahın adaletine sığmaz yok senin dediğin gibiyse LUT(a.s) ve kavmi hakkındaki ayetleri ne yapacaz
  • Ne yapalım. Kendi problemin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pantags38

peki güzel kardeşim müslümansın önce Lut(a.s) dan başlayalım eğer eşcinsellik doğuştan gelen bir hastalık olsa Allah peygamber gönderip bir kavmi uyurmasını isteyip ve uyarmalar tesir etmeyince helak edermiydi yani Allah kulunu öyle yaratıcak ve helak edicek Bu Allahın adaletine sığmaz yok senin dediğin gibiyse LUT(a.s) ve kavmi hakkındaki ayetleri ne yapacaz

Lût'u da (peygamber olarak) gönderdik. Kavmine dedi ki: "Sizden önce âlemlerden hiç birinin yapmadığı fuhuşu mu yapıyor sunuz? Çünkü siz kadınları bırakıp da şehvetle erkeklere gidiyorsunuz. Belki de siz haddi aşan bir kavimsiniz.( Araf Suresi 80-81.ayet)
  • Ben de karşı çıkmıyorum fakat bu onur yürüyüşü altında yaptıkları onursuzluk olunca haksız duruma dusuyorlar

• Kuranda kesin olarak caiz veya caiz değildir demiyor.
    Onun için dikkatli yorumlayalım.
    Kesin konuşmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: pantags38

peki güzel kardeşim müslümansın önce Lut(a.s) dan başlayalım eğer eşcinsellik doğuştan gelen bir hastalık olsa Allah peygamber gönderip bir kavmi uyurmasını isteyip ve uyarmalar tesir etmeyince helak edermiydi yani Allah kulunu öyle yaratıcak ve helak edicek Bu Allahın adaletine sığmaz yok senin dediğin gibiyse LUT(a.s) ve kavmi hakkındaki ayetleri ne yapacaz

Kardes cok duz bur bakis acisiyla bakiyorsun.
    Lut kavminin helak olma nedeni sapkinliklari,yani herkesin herkesle her sekildr cinsel iliskiye girmesi.
    Insanlarin escinsel olmasi degil.
    Biraz arastir elinin altinda da net var,escinsellik bir sinav olarak goruluyor cunku insanlara dogustan geliyor.Soyle dusun,adam sakalli,testeronlari normal falan ama kizlardan hoslanamiyor nedense,bak sen bu tercih mi sence? Kizlara kalkmiyor cok afedersiniz.Dikkat ederseniz bu insanlar daha yumusak konusur daha kiz gibi hareket yaparlar,bunlar tercih degil.
    Erkekle erkek evlenemez ve zina olur bu da baska boyutu ve bu cok gunahtir bilmem anlatabildim mi?

2.si o ayette doyumsuzluk ve sapikliktan bahsediyor insanlar artik o kadar azmis ki yer erkeklere yonelmisler ve bu sebeple helak olmuslar,yani escinsel degil sapiklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 18 Haziran 2016; 13:30:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FAFD38700

Kuranda kesin olarak caiz veya caiz değildir demiyor.
    Onun için dikkatli yorumlayalım.
    Kesin konuşmayalım.

Hocam ilk mesajimda ki editime bakar misiniz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.