Şimdi Ara

LGS , YKS SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ BELLİ OLDU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ula ne komik valla 18 saat amk KEŞCLWNXĞQDM turj mizajı suber tamam kardeş sana bu önlemleri ayarlıyorum 2 ay sonradan girersın sınava

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • taksiler çalışır herhalde o gün
  • orhan bencegay. O kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim çalıştığım okulda da sınav yapılacak. İlk iş görevli personel sayısını sınırladık. Şu andan itibaren okula girebilecek tek kişi benim cumartesi sabahı ise 4 kişi daha girebilecek sadece. Onlarda zaten test yapılmıştı geldikleri gün taban el kıyafetlerine dezenfekte uygulayacağız.

1 saat önce tüm okulu akla gelebilecek her yeri dezenfekte ettirdim firma elemanları eşyalarını toplayıp gittiler şu an tüm okul dezenfekte durumda.

Yarın okula kimseyi sokmayacağız. Cumartesi günü ailelerin maximum girebilecekleri alanı ve duracakları yere kadar ayarladım ve bunun dışına çıkanı anında dışarı çıkaracağız. Gerçi isteselerde çıkamazlar fiziksel önlemler aldık çünkü.

Tüm velilere ve öğrencilere okula girmeden önce taban kıyafet ve ellerine dezenfektan uygulaması yapılacak. okul içinde 62 noktada dezenfektan mevcut istenilen yerde kullanılabilecek. Ayrıca gerek ufak cocuklar için gerek yetişkinler için yüksek sayıda maske tedarik ettik bir sıkıntı durumunda yedek maske alabilecekler.

Öğrencilerin sınav alanlarını da ayarladık sosyal mesafe konusunu dikkate aldık. Şu anda sınava girecek öğrenciler için yapılabilecek herşey hazır ve okulu mühürledim tamamen. Artık Cumartesi sabahı görevli personeller gelene kadar böyle kalacak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.