Bildirim
LGS , YKS SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ BELLİ OLDU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
e bu sokağa çıkma yasağı olmamış tuhaf bişi olmuş bu
her yer açık
bilet alanlar otobüse trene uçağa biniyo
ama sokağa çıkmak yasak? wtf -
Gayet makuldur hocam sağlığımız diye ağlayan Twitter tayfa buna da kılıf bulamaz bu virüsün ne zaman gideceği belli değil ertele ertele bir yere varılamaz evet Temmuzda denildi hepimiz planlar yaptık ona göre kitap aldık deneme aldık ancak bunun bir de akademik takvim kısmı var ayrıca şu an bile ders çalışmak zulüm geliyor (çalışan ve emek veren insanlar için)temmuz sıcağında dayanılmaz bu tempoya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydnoguz -- 18 Haziran 2020; 17:2:17 > -
sınıflarda sosyal mesafe yok maske ve klima işi ne olacak onu açıklasınlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 18 Haziran 2020; 17:4:39 > -
Sınava götüren aileler peki? -
şu yazdığında zerre mantık var mı allasenquote:
Orijinalden alıntı: Aydnoguz
Gayet makuldur hocam sağlığımız diye ağlayan Twitter tayfa buna da kılıf bulamaz bu virüsün ne zaman gideceği belli değil ertele ertele bir yere varılamaz evet Temmuzda denildi hepimiz planlar yaptık ona göre kitap aldık deneme aldık ancak bunun bir de akademik takvim kısmı var ayrıca şu an bile ders çalışmak zulüm geliyor (çalışan ve emek veren insanlar için)temmuz sıcağında dayanılmaz bu tempoya -
Mantik var evet abi ertelensin ertlenmesin herkes muzdarip bu durumdan konular kalktığında neden sesiniz solugunuz çıkmadı hocam aylarını baba konulara veren adamların.emegi boşa gitti o zaman zaten demiyorum ki en mantıklısı mevcut durumda en makul senaryo bu temmuz sıcağında ders çalışabileceğine inanıyor musun sen -
wtf hacıbabadan baklava alırım artık sınava giderken kan şekerim yükselir?quote:
Orijinalden alıntı: Moussa Dembele
Bu mesaj silindi.
tatile gidecekler gidebilecek, her yer de açık ama -
Twitterdakilere laf sallayan dümbükler sınav salonunda arkanızdaki eleman bi hapşuruk koyuversin de ebenizin adını tersten görün. O sınava girecek sayısı ve etkileşimde olacak insan sayısı maalesef değişmemiştir. Göstermelik tedbirdir. Geçmiş Olsun -
tmquote:
Orijinalden alıntı: Moussa Dembele
Bu mesaj silindi. -
Düşük ihtimal de olsa lgs sonrası sürpriz hamle bekliyorum -
Abi sınav nasıl yapılacak o zaman soyler misin yani bana sorarsanız zaten asla ertelenmemeliydi vaka sayılarından.bagimsiz olarak ve yineliyorum bir öğrencinin tempoya dayanma süresi maksimum 11 aydir temmuz sonunda olması demek 13 aya tekabül ediyor günü kurtarmak adına böyle konuşuyorsunuz bir sınavı bu kadar abartmayın gözünüzde maalesef yapacak bir şey yok yapılmak zorunda akademik takvim sarkıyor yoksa ayrıca bir tık sıkıntı yaşayan siz değilsiniz eskiden de bir sürü sorunla mücadele edildi sistem değişti tyt ayt oldu adı konular kaldırıldı eğitime çok değer veren Japonya bile yapti sınavı bir şekilde umarım kimse hasta olmaz bir insanın hayatına paha biçilemez ancak ne yaparsak yapalim toplumun çoğu bu hastalığı geçirecek -
%100 katılıyorum resmen içimdekileri yazıya dökmüşsün verdim şukunu -
Hocam ben de internette sosyal mefasenin olmadığı iddia edilen okulun videosunu gördüm. Eğer bu doğruysa yer yerinden oynar. Sınav anında tek önlem olacak olan sosyal mefase bile sağlanmazsa bittik demektir. -
Ulan hadi eylüle ertelediler. Diyelim 2. dalga geldi vakalar düşmedi o zaman napacaksınız. Yine mi erteleteceksiniz? Nereye kadar gidecek böyle? 2021 lerle mi gireceksiniz? -
Hocam benim tyt sira no 14 ayt sira no 10 girecegim sinifin kapasitesi 15 kisi gecen sene ayni okulda giren arkadaslarimdan biliyorum bosluklu oturtmalari imkansiz
Twitterdakilere laf sallayan dümbükler sınav salonunda arkanızdaki eleman bi hapşuruk koyuversin de ebenizin adını tersten görün. O sınava girecek sayısı ve etkileşimde olacak insan sayısı maalesef değişmemiştir. Göstermelik tedbirdir. Geçmiş Olsun
|
e bu sokağa çıkma yasağı olmamış tuhaf bişi olmuş bu
her yer açık bilet alanlar otobüse trene uçağa biniyo ama sokağa çıkmak yasak? wtf |
Hayır, virüsün bitmesi beklenmeyecek, ertelenen süre zarfında gerçekten hakikatli tedbirler alınacak, öyle girilecek.
|
Gayet makuldur hocam sağlığımız diye ağlayan Twitter tayfa buna da kılıf bulamaz bu virüsün ne zaman gideceği belli değil ertele ertele bir yere varılamaz evet Temmuzda denildi hepimiz planlar yaptık ona göre kitap aldık deneme aldık ancak bunun bir de akademik takvim kısmı var ayrıca şu an bile ders çalışmak zulüm geliyor (çalışan ve emek veren insanlar için)temmuz sıcağında dayanılmaz bu tempoya
|
A Aydnoguz demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Bu elemanlar sınav olsun bitsin de gezelim kafasındalar basmaz kafaları
Ziya Selçuk´un aldığı tedbirlerin yarısını almış mı ÖSYM gidin bakın sonra buraya gelin size 1 ay sonra virüsün ne duruma geleceğini de anlatayım. Test taktiği yaparım hem kolay kavrarsınız günde 18 saat tayfa |
Düşük ihtimal de olsa lgs sonrası sürpriz hamle bekliyorum
|
Bakalım sınavdan sonra kimler sınıfında covid çıktı diye karantinaya alınacak dh den birileri de kesin çıkar böyle
|
Benzer içerikler
- yks türkiye birincisi netleri
- üniversite okurken tekrar üniversite sınavına girmek
- bilgisayar ile ilgili bölümler
- olumsuzluk eki yapım eki mi
- unutumuvermiş nasıl yazılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X