< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 18 Ağustos 2017; 16:15:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 18 Ağustos 2017; 16:15:23 > |
İşim gereği bu cihazlarla çok haşırneşirim. Olumsuz yorumu görüp sormama rağmen arkadaş cevaplamayınca ne kadar kötü olabilir ki diyerek sırf park sensörü takmak ve işyerine ait olanları taşıyıp durmamak için sipariş verdim. Açıkçası beklediğimden çok daha iyi çıktı. 2 gündür delikler delip vidalama yapıyorum. Güç olarak Daha önce kullandığım 14.4v cadmiyum pilli makitadan daha iyi. Lityum pilli 18v bosch'ada nerdeyse yakın. Özellikle vidalama için mandren düzgünlüğü gayet iyi. Dayanıklı da çıkarsa yıllarca kullanabilirim.
PVC doğrama işi yapan abimdede aynısının coastech marka olanı var. Oda çok memnun özellikle sineklik montajında kullanıyor. Zaten ürünün garanti belgesindede coastech dış ticaret yazılı. Bu arada içindeki uçlar kısa olduğu için kendi uçlarımı kullandım bendeki uçlara baktım sevdiğim uçlar hep fivestar diye bir marka. Bulursanız kaçırmayın fiyatına göre sağlamdır. |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |