Şimdi Ara

Li-on Pilli Akülü Vidalama 12V 1.3Ah Çantalı 99 TL// Çekle 80 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
16
Favori
25.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cekler gelmis, 150/25 1 tl veren kisi mevcit bilginize...

Bu cift akulu bu fiyata hâlâ alinmaz şu daha diyorsaniz ya simdi soyleyin yada sizde kalsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alınır hocam aldım mutluyum
  • https://www.amazon.com/gp/aw/d/B005NNF0YU/ref=oh_aui_i_d_old_o0_img?ie=UTF8&psc=1

Amazon'dan bu ürünü almıştım darbeli değil ama gayet kaliteli. Dolap felan delebiliyor yinede.

75 dolar tuttu, 10 dolar referans 5 dolarda Amazon asistan indirimi ile 60 dolara denk geldi. 50₺ de enpara iade edecek diye hesapladık.

Ürün bir hafta da geldi sonra öğrendik ki ürün 110 volt ile çalışıyormuş hiç açıklamalarda da yazmıyordu Amazon chatten durumu bildirdik. 19 dolar iade aldık. Ürünü 100₺ mal oldu anlayacağınız. Şuan eski bir voltaj düşürücü bulduk evde onunla dolduruyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazon.com abd de oldugunda urunler oranin sebekesine gore.

Siz amazon.de den alsaydiniz kargo ucresiz olacagi gibi 220v olacakti. Belki ürün orada yoktu ama amazon.de yi degerlendirmeyi unutmayin.

• Alıp almama konusunda kararsızım. Panç ile deneyen oldu mu.?
  • tek akülü olandan almıştım güzel alet fiyatına göre. bir kaç işte kullandım bataryası hala bitmedi.
    arkadaşım da çift akülü olandan aldı onun ekstra bataryası yanında bir de vites avantajı var başka bi fark yok aralarında sanırım

videosu da güzelmiş ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 1 Ağustos 2017; 17:50:24 >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    Amazon.de de pek kampanya yakalayamıyorum hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 adet çift akülü aldım. indirim kuponunu 7 liraya temin ettim (3 adet). bugun ulaşır sanırım.
  • Bir tane de cift akülü ben aldim bakalim nasilmis.

Bosch gsb serisinden vazgecip bunu aldik. Birde darbeli matkap alip islemi tamamlarim ileride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 2 Ağustos 2017; 9:33:28 >
  • arkadaşlar ürün geldi. çift akülü cift vitesli model. ileri geri tuşları ikiside ileriyi gösteriyor.
    ürün güzel orta seviye fiyatına göre makul görünüyor.

3 adet aldım, indiirm kuponuyla 125 liraya geldi.

satıcı arkadaş ürünle ilgili yardımsever.

işlerimin ters gitmesine ragmen anlayışla karşılayıp yardımcı oldu.

kargolar ise ertesi gün elime ulaştı.
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_nisay -- 2 Ağustos 2017; 14:53:42 >
  • mandreni bende beceremedim arızalı mı acaba dedim ama işi bilen adam saniyesinde halletti ben hala beceremiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: acu540

mandreni bende beceremedim arızalı mı acaba dedim ama işi bilen adam saniyesinde halletti ben hala beceremiyorum :D

mandreni hallettim hocam, acıldı sonunda.

sizde de mi ürün ileri geri tuşu iki taraftada ileriyi gösteriyor :D
  • hepsiburada da bits uçlarda sepette %20 indirim var nasıldır acaba alınır mı kargo da bedava.1 1,5 lira civarına geliyor kalitesini bilen var mı
    http://www.hepsiburada.com/gedore-altascarolus2-altascarolus-altas-festool/yapi-market-hirdavatlar-c-2147483620?filtreler=satici:hepsiburada&siralama=artanfiyat
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Bunu bendr merak ettim birde genel kullanım için ne almak lazım uygun mu bunlar

http://www.hepsiburada.com/altas-carolus-3406-1-4-yildiz-bits-uc-uzun-p-HBV000004W13P?magaza=Hepsiburada

şunu aldım, uzun uç iyi oldu
  • Urun güzele benziyor, daha deneme sansim olmadi bir işte.

Li-on Pilli Akülü Vidalama 12V 1.3Ah Çantalı 99 TL// Çekle 80 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

http://www.hepsiburada.com/altas-carolus-3406-1-4-yildiz-bits-uc-uzun-p-HBV000004W13P?magaza=Hepsiburada

şunu aldım, uzun uç iyi oldu

marka nasıl hocam biliyormusunuz bu da erimesin
    Hocam aslında vidalamanın yanında gelenlerde erimedi daha benim. O yüzden sadece uzunu aldım. Zaten sürekli kullanmıyorum. Siz iş icabı sürekli kullanıyorsanız bosch uç falan alın bence.
  • kargo bedava ya 1.50 liraya :) hırdavatçıya gitsem 1.50 lira otobüs :)
  • by_nisay B kullanıcısına yanıt
    Yön mandalına elde tutuş yönüne göre sağ taraftan basarsanız saat yönünde sol taraftan basarsanız saatin tersi yönünde döner. zamanla 5-10 vida sıktıktan sonra el alışkanlığı kazanınca farketmezsiniz bile.

Bu arada mandrende ince olan kısmı sabit tutup geniş olan kısmı çevirerek gevşetip açabilirsiniz. bazen sıkışır el yordamı yetmeyebilir. mandreni sıkıca tutup saat yönünün tersine doğru çalıştırırsanız mandren gevşeyip açılır. sıkarkende tam tersini yaparak uç takıp çıkarabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.