Şimdi Ara

Li-on Pilli Akülü Vidalama 12V 1.3Ah Çantalı 99 TL// Çekle 80 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
16
Favori
25.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

Hocam aslında vidalamanın yanında gelenlerde erimedi daha benim. O yüzden sadece uzunu aldım. Zaten sürekli kullanmıyorum. Siz iş icabı sürekli kullanıyorsanız bosch uç falan alın bence.

yok hocam benim dbk nın yanındakiler eridi. ilk zorlamada gitti uçlar. bende olmazsa 3 5 tane denemelik alayım BUNLARDAN BU FİYATI BULMUŞKEN
  • bu uçlarda ki ph ne demek oluyor arkadaşlar. ph1 ph2 falan
  • 3 adet ürün aldım, 1 tanesi ertesi gün geldi fakat 2 tanesi halen kargoda. bugun 4.gün.
    nasıl bi tutarsızlık anlayamadım.
  • gelen bir ürürün resimleri.

Li-on Pilli Akülü Vidalama 12V 1.3Ah Çantalı 99 TL// Çekle 80 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_nisay -- 4 Ağustos 2017; 9:30:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qtenplus

Yön mandalına elde tutuş yönüne göre sağ taraftan basarsanız saat yönünde sol taraftan basarsanız saatin tersi yönünde döner. zamanla 5-10 vida sıktıktan sonra el alışkanlığı kazanınca farketmezsiniz bile.

Bu arada mandrende ince olan kısmı sabit tutup geniş olan kısmı çevirerek gevşetip açabilirsiniz. bazen sıkışır el yordamı yetmeyebilir. mandreni sıkıca tutup saat yönünün tersine doğru çalıştırırsanız mandren gevşeyip açılır. sıkarkende tam tersini yaparak uç takıp çıkarabilirsiniz.

:) :) :) :)
  • Arkadaşlar merhaba iyi günler. Aldığım ürünün ucunda veya mıknatıslı aparatında, çok azda olsa yalpalama tarzında hareket mevcut. Herhangi bir sorun olmaz gibi ama sizde de bu olay var mı acaba? Vidalama da sıkıntı olmayabilir fakat delme işlerinde çap biraz büyük olabilme ihtimali var sanırım.
  • CooL-T kullanıcısına yanıt
    Ben ürün sahibi değilim ama yaşadığınız sorun sanki mandreni olması gerektiği gibi sıkıp aparatı oturmamış olduğunu düşündürdü.
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Tornavida ucunun evrensel numarası. 13-14 anahtarı gibi düşünün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qtenplus

Yön mandalına elde tutuş yönüne göre sağ taraftan basarsanız saat yönünde sol taraftan basarsanız saatin tersi yönünde döner. zamanla 5-10 vida sıktıktan sonra el alışkanlığı kazanınca farketmezsiniz bile.

Bu arada mandrende ince olan kısmı sabit tutup geniş olan kısmı çevirerek gevşetip açabilirsiniz. bazen sıkışır el yordamı yetmeyebilir. mandreni sıkıca tutup saat yönünün tersine doğru çalıştırırsanız mandren gevşeyip açılır. sıkarkende tam tersini yaparak uç takıp çıkarabilirsiniz.

Ben de aldım da inşallah gelince dediklerinizi anlamlı gelmeye başlar :). Şu uç takma işini video anlatımı olsa daha güzel olurdu. Alan arkadaşlar da maşallah bir tane video yok. Hiç değil kutuyu açarken çekin de mi? :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 5 Ağustos 2017; 1:49:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Ben ürün sahibi değilim ama yaşadığınız sorun sanki mandreni olması gerektiği gibi sıkıp aparatı oturmamış olduğunu düşündürdü.

Yo sıkıntı yok, uzun süre kullandım farklı makinalardan. Sıkıntı değil gibi ama sanki kendi uç tutucusu sorunlu. Çünkü düz bir tornavida koyduğumda neredeyse sorunsuz görünüyor. Pekte önemi yok gibi şuan, idare ederim artık. :)
  • CooL-T kullanıcısına yanıt
    Sorun uç tutucudaysa iyi bari en azindan degistirip sorunsuz kullanma imkaniniz var, sevindim :)

Urunu almayi dusunuyorum, yorumlar genelde iyi yonde olunca konuyu baya takip ettim. Evde lazim oldukca (surekli degil, arada bir ufak tefek islerde) kullanacagim icin lion bir alet alayim kenarda dursun ve cok da pahali olmasin dusuncesindeydim, bu urun iyi denk geldi. Bugun siparis vereyim de ciksin aradan.

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Kutuyu acarken video cekme sansim olmadi ama konuya ilk resmi yuklemistim.

Burada muhabbeti donunce bakmistim ve ok un ucundaki yerin sagindan ve solundan tutup cevirince acilip kapanmisti.

Baska yolu oldugunu sanmiyorum ama az once video ve foto cekeyim diye yeniden denedim. Herhalde yeni uyandigimdan acamadim.

Daha pratik yolu varsa arkadaslar yazarsa seviniriz.

Li-on Pilli Akülü Vidalama 12V 1.3Ah Çantalı 99 TL// Çekle 80 TL

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    Gelince denerim. Daha önce böyle bir şey hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Ürün şubede ama galiba öğleden sonra dağıtım yok. Akşama kadar açık olursa şube birini gönderip aldıracağım.

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kargo şubeleri cts öğleden sonra kapatıyor. (Yurtiçi, aras, sürat, mng)
    Walla bende acemiyim sizin gibi uç tutucuyu açamadım ama işi bilen arkadaş saniyesinde açıp kapatıyor. Ben hala yapamıyorum :)

• Sanrupid kullanıcısına yanıt
    Gitmeden bir ararız şubeyi. Cevap vermezlerse zaten gitmeyecek.

Ekleme: Arkadaşın dediği gibi şube kapalı. Telefon telesekretere yönlendiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 5 Ağustos 2017; 15:29:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acu540 A kullanıcısına yanıt
    aletin üzerindeki soldaki düğmeye basın. sıkma değilde gevşetmek için dönsün. avcunuzla aletin ucunu tutun tetiğe basın bu kadar. sıkmak içinde tam tersi.

Torkuda 8-10 arası yaparsanız iyi olur.
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    Benim ki tam anlamiyla sikismis. Dediginizi yaptim açılmıyor bir turlu.

Torku sonuna kadar getirip uzerine basarak denedim yine olmadi. Sol taraftaki yöne basip yapiyordum. Zaten ucunda da yazıyor.

Daha kullanmadim bile. Her seferinde boyle yapacaksa isimiz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 6 Ağustos 2017; 13:51:43 >
    Skismasi imkansiz bence. Bir yerde hata yapiyor olmayasiniz.

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    Insallah oyledir de sağa da sola da zorluyorum ozellikle olmasi gereken tarafa ama acilmiyor bir turlu.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.