Şimdi Ara

Li-on Pilli Akülü Vidalama 12V 1.3Ah Çantalı 99 TL// Çekle 80 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
16
Favori
25.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün gece aldım bugün kargoya verilmesi gerekiyordu bilgiler falan girilmedi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pckopat_doktor kullanıcısına yanıt
    Ben ürünü aldım taksitle aldım ödemeyi garantipay yaptım üründe geldi ama bize bonus falan gelmedi nasıl olacak o gün yaptım alışveririşi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_aKReP

Ben ürünü aldım taksitle aldım ödemeyi garantipay yaptım üründe geldi ama bize bonus falan gelmedi nasıl olacak o gün yaptım alışveririşi.

15 Ağustos'ta yüklenecek hocam.
  • arkdaşlar ilerde bunun aküsü biterse napcaz? yedek parça var mı?
  • Cihaz bugün elime ulaştı. 2104 modeli.

İlk intiba güzel. Cihaz güçlü. Son tork kademesinde madreni elle tutmak çok zor elimi sıyırdı. Yanında gelen uçlar cacık. Bugünlük misafir nedeniyle inceleme yapamıyorum ama hafta sonu delme vidalama testleri yapmayı planlıyorum. İmkan olursa videoda eklemeye çalışacağım. Galiba bütün cihazlarda yön anahtarında hata var. İki taraftanda yön olarak ileriyi gösteriyor. Ama çalışmasında sıkıntı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yedek bataryalı olandan aldım,fakat uzatma ucuyla denediğimde çok yalpaladığını gördüm. Değişim veya iade istedim

• hsnyvz H kullanıcısına yanıt
    Yanında gelen vida seti cacık uzatma bendede yamuk takınca zigzag çiziyor. Ayrıca düz uçlardan biri eksik sırf onun için iade etmeye bence gerek yok.
  • dün akşam 16:15 de aldım. aynı gün kargoya verilmiş bugün geldi. mng kargo saolsun aynı gün teslimat yapmadığı için şubeden aldım. uzatma heralde herkeste yamuk, bende de yamuktu. fiyatına göre çok makul. bende çek ile 80e aldım.
    günlük ev-oto işlerinde iş görür. aklımdaki soru batarya ömrü nasıl olur? bir de yedek parça garantisi varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_aKReP

Yanında gelen vida seti cacık uzatma bendede yamuk takınca zigzag çiziyor. Ayrıca düz uçlardan biri eksik sırf onun için iade etmeye bence gerek yok.

Uzatma mı yamuk yoksa aletin ucunda mı sorun var? Uzatma yamuksa yenisini alırız o sıkıntı değil. Zaten bits takımı lazım bu alete.

Tekrar denedim, ters taktım, başka uç takımım vardı onunla denedim ve uzatma yamuk kesinlikle. Alette sıkıntı görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 11 Ağustos 2017; 15:35:28 >
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Bende az önce aldım. Adaptör yamuk gerçekten. Başka nir uçla deneyince yalpalama yapmadı. Sırf bu yüzden iadeye gerek yok bence. Fiyatına göre güzel ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

Bende az önce aldım. Adaptör yamuk gerçekten. Başka nir uçla deneyince yalpalama yapmadı. Sırf bu yüzden iadeye gerek yok bence. Fiyatına göre güzel ürün.

Bits takımızı zaten tırt. En kötü 30-40 TL verip bosch bits takımı falan alırsak rahat rahat kullanırız.
    Aksilik olmazsa bana maliyeti 105 TL oldu. Muadili bi ürünü 200-250 TL'den aşağı alabileceğimi zannetmiyorum.
  • bir vidalama aletine bu kadar ilgi... pek anlayamadım bu konuyu böylesine cazip kılan nedir?
    viral bir reklam mı dönüyor? arasam ggde n11 de bu ayarda ve bu fiyatta onlarca ürün bulurum,

Edit: Sanki ggnin verdiği çeklerle sadece bu alet alınabilirmiş veya bu alet hayatımızın olmazsa olmazı bir parçası gibi algı yaratılmış.

" dayanamadım aldım " filan gibi yorumlar mevcut.
    ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarisma2005 -- 11 Ağustos 2017; 15:58:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

bir vidalama aletine bu kadar ilgi... pek anlayamadım bu konuyu böylesine cazip kılan nedir?
    viral bir reklam mı dönüyor? arasam ggde n11 de bu ayarda ve bu fiyatta onlarca ürün bulurum,

Edit: Sanki ggnin verdiği çeklerle sadece bu alet alınabilirmiş veya bu alet hayatımızın olmazsa olmazı bir parçası gibi algı yaratılmış.

ilginç

Mümkünse arayın bulun(12v ,1,3a , 18nm tork ,lion) ondan sonra cevap yazın. Hem alternatif bulmuş da olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata satilma nedenleri:

1- Uç takimindaki uzatma yamuk

2- Vidalama yön göstergeci (geri vidalama için) ters takılmış.

Piyasadan toplatmak yerine iskonto ile satalim demisler anlasilan, iyi de etmisler. Ben de aldim bir tane, lazimdi zaten.

• Ben de evdeki kornişler için böyle bir cihaz arıyordum.Yön gösterici sorun değil(zaten bakmadan kullanılabiliyor) ve bu bahsedilen yamukluk uzatmayla alakalı ve yeni bir takımla sorun giderilebiliyor,ki zaten herkes uç takımının zayıflığından bahsetmiş.İnceleme videosu bulmadım,vitesli ve daha kuvvetli olması nedeniyle çift akülü modelini almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlar önerir misiniz cihazı?
  • millercoholic kullanıcısına yanıt
    Daha güçlü olması açısından çift bataryalı olanını almak daha mantıklı ben öyle yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

bir vidalama aletine bu kadar ilgi... pek anlayamadım bu konuyu böylesine cazip kılan nedir?

ilginç

Muadil bir urun bulur musunuz? Lion pilli olsun

• Arkadaşlar ihtiyacı olan alsın.. Ben einhell marka lion pilli akulu vmatkapı bu siteden kampanya almıştım . biri kendime biri kardeşime.. pili bozuldu servise sorduk 180 tl dediler sadece pil.. biz 130 a almıştık. yani bu fiyata bunun muadili yok.
  • radiko1 R kullanıcısına yanıt
    Pil icin karakoy vapur iskelesinin arka sokagindaki pilcilere goz atin eger istanbuldaysaniz. Puntali grup pil cozumleri uretebilirler, alet cop olmaktan kurtulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Pil icin karakoy vapur iskelesinin arka sokagindaki pilcilere goz atin eger istanbuldaysaniz. Puntali grup pil cozumleri uretebilirler, alet cop olmaktan kurtulur.

teşekkürler. pili tamamen bitirdikten sonra devre üzerinde tamirci arkadaşı oynayarak halletti..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.