Şimdi Ara

Li-on Pilli Akülü Vidalama 12V 1.3Ah Çantalı 99 TL// Çekle 80 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
16
Favori
25.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pili iptal edip kablolu hale mi getirdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

bir vidalama aletine bu kadar ilgi... pek anlayamadım bu konuyu böylesine cazip kılan nedir?
    viral bir reklam mı dönüyor? arasam ggde n11 de bu ayarda ve bu fiyatta onlarca ürün bulurum,

Edit: Sanki ggnin verdiği çeklerle sadece bu alet alınabilirmiş veya bu alet hayatımızın olmazsa olmazı bir parçası gibi algı yaratılmış.

" dayanamadım aldım " filan gibi yorumlar mevcut.
    ilginç

Buna en yakın fiyatta DBK var onda da ne vites var, ne tork aynı, ne de devir sayısı. Yakın dediğim de buna rağmen 10-15 TL pahalı.

Fiyat ucuz, çek ulaşımı kolay diye bu halde. Yoksa gittigidiyorda her gördüğünü çekle düşürtürsün ama sıcak olmayabilir. Zira gittigidiyor komisyonlu bi platform. Başka yerde daha ucuza olma ihtimali de var.

Viral reklam varsa bile fırsata dönüşmüş bence.

• Eskiden forumda bir başlıkta bu kadar cihaz satılsa biri çıkar etraflıca bir inceleme yapardı. Forum ruhu da ölüyor maalesef. Hele hele bu bölüm iyice vur-kaça, fırsatçılığa döndü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftaya A101 e Atlas 10.8v 18Nm tork Lion Pilli 99 tl ye geliyor. İhtiyacı olanların bilgisine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    Hocam atlas bunun yanında pazar malı gibi duruyor çok kalitesiz hissettiriyor. Konuya farklı türde yorum yapan arkadaşlara cevaben bir kaç dolabı elde tornavida ile toplayınca böyle bi cihaz lazım oldu a 101 den alınma atlasın düşük voltluk cihazından vardı hiç bir işime yaramadı. Atlasın lion pillisini alayım dedim arkadaşlar alma elinde kalır dediler. Cihaz alayım sağlam olsun dedim cepten 400 lira çıkması lazım en az. Veya hem ucuz hem sağlam f/p olsun isterseniz bu cihaz gerçekten iyi konudan önce Gittigidiyor dan satan adamla mesajlaştım adam önerdi sonra konuyu görünce arkadaşlar da alınca aldım cidden kaliteli hissettiriyor. Fabrikada birkaç denemede yaptı bakımcı arkadaş 1mm sacı deldi daha ne olsun

• arkadaşlar cahilliğime verin cihaz vidalama için ama delme işi yapar mı uç taksak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu konudaki ürün mü daha iyi yoksa aşağıdaki linkteki ürün mü?
    kararsız kaldım.

www.bauhaus.com.tr
    Sayfa Bulunamadı | Bauhaus
    https://www.bauhaus.com.tr/black-decker-bdcd8-7-2v-akulu-vidalama
  • 01halil kullanıcısına yanıt
    Sunta mdf falan deler ama duvar veya demir delemez. Delse bile uzun omurlu olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 12 Ağustos 2017; 23:16:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

arkadaşlar cahilliğime verin cihaz vidalama için ama delme işi yapar mı uç taksak.

Yapıyor hocam. Hatta vidalamadan bile iyi deliyor.(belki ben içinden çıkan uçları kullandığım için bana öyle gelmiş olabilir.) .

urun.n11.com
    Matkap Ucu Hss 2 5mm Mte 2 Adet - n11.com
    http://urun.n11.com/matkap-uclari/matkap-ucu-hss-2-5mm-mte-P64380875

Bunu aldım. Mdf yi ve tahtayı sorunusuz deliyor. Başka maddede denemedim henüz.

• Bu hafta kornişleri değiştireceğim. Matkabın delme performansını duvarda denerim.
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam cevabı aldım zaten ufak tefek delme işlemi için sormuştum, inşallah bende fırsatını bulunca tek akülü almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: harabesin

arkadaşlar bu konudaki ürün mü daha iyi yoksa aşağıdaki linkteki ürün mü?
    kararsız kaldım.

https://www.bauhaus.com.tr/black-decker-bdcd8-7-2v-akulu-vidalama

Ben burdaki cihazı almamış olsam kesinlikle blackdeckerı alırdım. Her ne kadar kağıt üstünde burdaki cihaz üstün görünsede kullandığı malzeme kalitesi bakımından blackdeckerın daha iyi olacağına eminim. Ayrıca evde kullanırken pratiklikde önemli. Blackdecker üzerinde micro usb var akıllı telefon tablet şarj cihazlarıyla şarj olabilir. Yanındaki pense setide cabası.

• Bu ürünün sadece uc aparatinda degil, mandreninde de 0.5 mm'lik (1 mm'in takribi yarisi kadar) egiklik var. Bosta calisirken de yalpaliyor yani. Cok cok dikkatli bakinca gordum. Iade/degisim baslatan arkadas gg uzerinden mi ilerledi yoksa servise mi yolladi acaba, mobildeyim mesajini arayip bulamadim.

Henuz almamis olanlar black&decker'a yonlensin bence. Ucuz etin yahnisi sinir bozuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Bende yedek bataryalı olandan aldım,fakat uzatma ucuyla denediğimde çok yalpaladığını gördüm. Değişim veya iade istedim

Değişim/iade talebini gg uzerinden mi yaptiniz? Benim mandren bostayken bile hafif yalpaliyor (onceki msjlardan birinde bir arkadas daha ayni seyden bahsetmis)

Nasil bir yol izlediginizi paylasirsaniz sevinirim, daha once iade/degisim yapmadim hic gg'dan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

quote:

Bende yedek bataryalı olandan aldım,fakat uzatma ucuyla denediğimde çok yalpaladığını gördüm. Değişim veya iade istedim

Değişim/iade talebini gg uzerinden mi yaptiniz? Benim mandren bostayken bile hafif yalpaliyor (onceki msjlardan birinde bir arkadas daha ayni seyden bahsetmis)

Nasil bir yol izlediginizi paylasirsaniz sevinirim, daha once iade/degisim yapmadim hic gg'dan.

Bunu ilk aldığımda ben de farkettim ama delme ve vidalama yaparken bir sorun oluşturmadığı için pek önemsemedim. Mesela üstte de dediğim gibi 2,5 mm çaplı matkap ucu aldım. Yanına da 100 tane 3mm lik vida aldım. Mdf üzerinde çalışacağım için önce delip sonra vidaladım( aksi halde delmeden direk vidaladığınızda çatlama yapıyor). Herhangi bir sorun çıkmadı.

Ha ama şunu da söyleyeyim bu benim ilk şarjlı matkap/vidalamam . Daha önce hiç böyle bir şey kullanmadım. Yani bu işi bilenler bu kabul edilemez bir sorun diyorsa ben de iade etmeyi düşünebilirim.

Ayrıca yanında gelen uc takımı felaket. Daha bir hafta olmadan paslandı.

• quote:

Bu fiyata satilma nedenleri:

1- Uç takimindaki uzatma yamuk

2- Vidalama yön göstergeci (geri vidalama için) ters takılmış.

Piyasadan toplatmak yerine iskonto ile satalim demisler anlasilan, iyi de etmisler. Ben de aldim bir tane, lazimdi zaten.

aynen öyle vidalama yön göstergesi iki yönde ileriyi gösteriyor.
    motorunda pilinde sorun yoksa yön zımbırtısı cokta önemli degil zaten.
    3 tane aldım çift akülü olandan.(üç tane stokalmadım; eş, dost, akrabaya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_nisay -- 14 Ağustos 2017; 11:5:38 >
  • by_nisay B kullanıcısına yanıt
    AYNI YÖN GÖSTERME OLAYINA AÇIKLIK GETİRDİLER DAHA ÖNCE SAAT YÖNÜ VE SAAT YÖNÜNÜN TERSİ DİYE AMA BEN Mİ YANLIŞ ANLADIM
  • quote:

quote:

Gg üzerinden iadeye yolladım.Sipariş sayfasında iade butonunu tıkladım.Faturası garanti belgesi hepsini, getiren kargo şirketine sc ile başlayan sipariş kodunu vererek iade yolladığımı söyledim. İade kargo ücreti bana çıktı. Bu olmaması gereken bir şey ama bir süre tartıştıktan sonra lanet olsun deyip vetdim 5 tl yi. Daha sonra bunu gg sordum, ona da henüz cevap gelmedi. Başlık taktığınız yere düzgün bir tornavida takıp çalıştırın,sorun uçtamı makina başlığındamı anlaşılır.

• Bu eğrilik işi can sıkıcı...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.