Bildirim
li-po pili adaptorle şarj etmek ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Adaptörle şarj yaparsınız tabiki. Ama li-po gümler ise evi de yakma ihtimaliniz var. Kendinize de zarar verirsiniz.
Kısacası şarj yapılabilir fakat ben kesinlikle yapmam ve tavsiye etmiyorum. Kesinlikle. -
Bende patlamasından korkuyorum
Pil dolduğunda akım kesilmezse ne olur hiç bi fikrimde yok. Kumandadan sarj olan kücük helikopterlerden var kumandanın pili azaldığında, lipo pilde tam dolmuyor bu yüzden böyle birşey yapmak istiyorum. Farkettiğim kadarıyla kumanda bir sure sonra akımı kesiyor yeşil ışık sönüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: lTriviuml
Elimde 5v 180ma adaptor mevcut. İki tanede lipo pil var (3.7v 170mah[AHB402030PB] - 3.7v 100mah[?]) doğrudan adaptorle şarj yapabilirmiyim sorun cıkartırmı?
ben bu işler için cep telefonu bataryası şarj edici adaptörü var onu kullanıyorum.dijital göstergeli olanı bir milyoncudan altı liraya aldım tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ekrem3457
quote:
Orijinalden alıntı: lTriviuml
Elimde 5v 180ma adaptor mevcut. İki tanede lipo pil var (3.7v 170mah[AHB402030PB] - 3.7v 100mah[?]) doğrudan adaptorle şarj yapabilirmiyim sorun cıkartırmı?
ben bu işler için cep telefonu bataryası şarj edici adaptörü var onu kullanıyorum.dijital göstergeli olanı bir milyoncudan altı liraya aldım tavsiye ederim.
o şarj aletinde voltaj, amper değerleriyle oynama yapabiliyormuyuz? -
hayır o pilin devresini okuyor amperi güvenli hale getirmek için ayarlıyor -
saolun pazartesi birmilyoncuları bi gezeyim -
Ya arkadaşım ne bir milyoncusu? Adam gibi bir şarj aleti al bu işlerle uğraşıyorsan. Elinde patlayacak göreceksin... Torpile benzemez li-po...
Ben sana IMAX-B6 öneririm. -
üzerinde dijital gösterge var dolunca gösteriyor pek kaliteli bişey değil altı lira neticede.bide göstergesi olmayan ama ledli olan var.eskici pazarında yığınla satılıyor bir liraya,yarın eskici pazarına gidecem üç beş liraya bazen inanılmaz parçalar oluyor.i pod uma şarj kablosu alıcam dışarıda 25 lira istiyorlar,bir liraya bulacağıma eminim. -
birde şuvar bu batarya şarj edicilerde bataryayı şarja takarken artı eksi gözetmeden takıyorsun.çünkü böyle bir işaret yok .denedim iki türlüde şarj ediyor.sanırım içinde ona göre algılayıcı devre var ama bunu nasıl yapıyor anlayamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: maytere
Ya arkadaşım ne bir milyoncusu? Adam gibi bir şarj aleti al bu işlerle uğraşıyorsan. Elinde patlayacak göreceksin... Torpile benzemez li-po...
Ben sana IMAX-B6 öneririm.
Elimde oynuyordum pille, yazdıklarından sonra guneş gormeyecek biyere kaldırdım. Bırak şarjı dokunmam bile artık
önerdigin aleti alana kadar harici sarjlı bi helikopter almak daha mantıklı gibi yinede teşekkür ederim.
@ekrem3457 hocam sanada teşekkür ederim. Eskici pazarı hangi sehir hangi semtte bizim buralarda yok sanırım ıvır zıvıra cok meraklıyımdır
-
İsterseniz youtubeda aratabilirsiniz li-po yazıp... Ayrıca li-po piller özel muhafaza çantalarında saklanırlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diegorian -- 4 Eylül 2011; 11:08:14 > -
arkadaşım eğer pil orjinalse yani devre kartı varsa o şarj aletiyle şarj edebilirsiniz o otomatik durur -
li-po pilleri kendi yaptığım balans kontrollü devre ile şarj ediyorum.devre güvenli olmasına rağmen eski düdüklü tencerenin içinde şarj ediyorum malum li-po piller darbeye karşı hassas önlem almakta fayda var düdüklünün içinde patlasa bile etrafa zararı olmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X