Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Lian Li Dynamic Mini + Cooler Master V650 SFX GOLD Modüler Satın Al 1 Mart 2025 10:13 1 1 Lian Li Dynamic Mini + Cooler Master V650 SFX GOLD Modüler Merhaba yaklaşık 2 sene önce aldığım kasa ve psu yu değişiklik için satıyorum.Kasa sıfır gibidir. Kapakları hiç kullanılmadı, ilk günden beri jelatinleri ile birlikte kutusunda duruyor.Kasayı yaklaşık 2 sene önce İncehesap'tan aldım.Güç kaynağının kutusu ve içeriği tamdır. Yaklaşık 2 sene önce N11 den aldım.Düşündüğüm fiyat 4.000 TLKasa = 2.000 TLPSU = 2.000 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün NOCTUA NH-D15S Chromax.Black - 2.500 TL Cooler Master V650 SFX Lian Li Dynamic Mini + Cooler Master V650 SFX GOLD Modüler Gskills Triendz RGB DDR5 CL32 - 6400