Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Lian Li Dynamic Mini + Cooler Master V650 SFX GOLD Modüler Satın Al 4 Kasım 2024 20:11 1 1 Lian Li Dynamic Mini + Cooler Master V650 SFX GOLD Modüler Merhaba yaklaşık 1.5 sene önce aldığım kasa ve psu yu değişiklik için satıyorum.Kasa sıfır gibidir. Kapakları hiç kullanılmadı, ilk günden beri jelatinleri ile birlikte kutusunda duruyor.Kasa yaklaşık 1.5 - 2 sene önce İncehesap'tan aldım.Güç kaynağının kutusu ve içeriği tamdır. Yaklaşık 1.5 sene önce N11 den aldım.Düşündüğüm fiyat 5.000 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün NOCTUA NH-D15S Chromax.Black - 2.500 TL Lian Li Dynamic Mini + Cooler Master V650 SFX GOLD Modüler Asus Thor 850w P1 Güç kaynağı ( 8 Yıl Garantili) [SATILDI] Kingston Fury Renegade 2 TB - 4.000 TL