acaba Lian-li PC-007 ile thermalright 120-extreem kullanan var mıdır? kasa genişliğinden anakartplakası ve fan kalınlığını çıkarınca 17 cm gibi bir alan kalıyor thermalright120 de 16 küsür cm ancak elimde thermalright-120 olmadığı için kasama olur mu olmaz mı kestiremedim acaba daha önce denyen gören var mıdır ikisini birlikte?
içerdeki fanı sökmen gerekebilir soğutucunun boyu 17 cm + işlemci payı felan yada tam ucu ucuna oturur
büyük ihtimal sığmaz
ben bu kasayı bir dönem kullandım. yan kapaktaki fanı sökersen sığar. yandaki fan takılı haldeyken, 142 mm uzunluğundaki zalman 9700 ucu ucuna sığıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: coupant
ben bu kasayı bir dönem kullandım. yan kapaktaki fanı sökersen sığar. yandaki fan takılı haldeyken, 142 mm uzunluğundaki zalman 9700 ucu ucuna sığıyordu.
yorum için tesekkürler yan kapaktaki fanı sökücem heralde zaten bazı forumlarda kule tarzı soğutucular için yan kapaktaki fanın yararından çok zararı dahi olabiliyo deniyordu kuzey köprüs vs diğer komponentleri serin tutarken kasadaki önden arkaya doğru hava akısının yönünü değiştirdiği için kule tipi soğutucularda soğutucu içinden geçen hava miktarını azaltabilceğine değinmiş herkes.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme