Şimdi Ara

LİAN Lİ PC-K62 XIGMATEK UTGARD PURE BLACK ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HİPER

dostum sımdı arkdasımı aradım sordum bna hepsınde xlance cıkamdıgnı nrp serı xgmatek lerıdne cıktıgını söledı satınalamdn önce acıp bakarız dedi...

Dostumdan sonrasını okuyamadım ama belli ki bir derdin var

Lian Li'nin içindeki güç kaynağı 80+bronz du yanlış hatırlamıyorsam. Ben olsam Lian Li tercih ederdim.
  • arkdaslar ozur dilerim bi elimde telfnda msjlasırken bı elimde klwyede olunca boyle oluyo özür dilerim
    demek istedgim arkadasım bazılarında xlance bazılarında xıgmatek cıktıgını söyledı 2 model psu var sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HİPER -- 26 Haziran 2010; 2:39:15 >
  • quote:

arkdaslar ozur dilerim bi elimde telfnda msjlasırken bı elimde klwyede olunca boyle oluyo özür dilerim
    demek istedgim arkadasım bazılarında xlance bazılarında xıgmatek cıktıgını söyledı 2 model psu var sanırım

Lian Li kasalarla verilen güç kaynakları Xilence markadır Xigmatek değil. Aşağıdaki linkte bulunan güç kaynağı var K62 model kasada.

http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-xp700-xp700-gaming-edition-700-watt-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=44075

• quote:

Orijinalden alıntı: solidblue

quote:

arkdaslar ozur dilerim bi elimde telfnda msjlasırken bı elimde klwyede olunca boyle oluyo özür dilerim

Lian Li kasalarla verilen güç kaynakları Xilence markadır Xigmatek değil. Aşağıdaki linkte bulunan güç kaynağı var K62 model kasada.

http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-xp700-xp700-gaming-edition-700-watt-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=44075

Bilgi için teşekkürler.

• XIGMATEK ve XILENCE PSU'lar arasında çok çok bir fark olmamakla birlikte şahsen tercihim XILENCE olurdu. Nitekim MIDGARD kasamın içinden çıkan 500W XIGMATEK PSU'yu yedeğe çekip gittim 600W XILENCE aldım (ekran kartı değişimini düşünerek). 500 zaten yetmeyebilirdi ama gidip 600W XIGMATEK almadım. Demem o.

UTGARD kasada reset tuşu olmamasına ihtimal vermiyorum. Power tuşuna kısa basmak reset, uzun basmak PWR görevi görüyor olabilir. Tasarım farkıdır. Kullanım Kılavuzuna bakmak lazım. 300TL'lik kasada reset tuşundan tasarruf yapacak değillerdir sanırım?

Lian li çok çirkin!!! Panjur gibi... sağda ip görsem şaşırmayacam. Çekince açılıyor ön panel

Montaj konusunda iki kasada da sorun yaşamazsınız. MIDGARD bu iki kasadan da (azıcık) daha küçük olmasına rağmen içerisi 3 oda 1 salon... Buna göre bu kasalar 4 oda bir salon olsa gerek. Hiçbir montaj/parça sığdırma sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

XIGMATEK ve XILENCE PSU'lar arasında çok çok bir fark olmamakla birlikte şahsen tercihim XILENCE olurdu. Nitekim MIDGARD kasamın içinden çıkan 500W XIGMATEK PSU'yu yedeğe çekip gittim 600W XILENCE aldım (ekran kartı değişimini düşünerek). 500 zaten yetmeyebilirdi ama gidip 600W XIGMATEK almadım. Demem o.

UTGARD kasada reset tuşu olmamasına ihtimal vermiyorum. Power tuşuna kısa basmak reset, uzun basmak PWR görevi görüyor olabilir. Tasarım farkıdır. Kullanım Kılavuzuna bakmak lazım. 300TL'lik kasada reset tuşundan tasarruf yapacak değillerdir sanırım?

Lian li çok çirkin!!! Panjur gibi... sağda ip görsem şaşırmayacam. Çekince açılıyor ön panel

Montaj konusunda iki kasada da sorun yaşamazsınız. MIDGARD bu iki kasadan da (azıcık) daha küçük olmasına rağmen içerisi 3 oda 1 salon... Buna göre bu kasalar 4 oda bir salon olsa gerek. Hiçbir montaj/parça sığdırma sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum.

Kargaya yavrusu şahin görünürmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

XIGMATEK ve XILENCE PSU'lar arasında çok çok bir fark olmamakla birlikte şahsen tercihim XILENCE olurdu. Nitekim MIDGARD kasamın içinden çıkan 500W XIGMATEK PSU'yu yedeğe çekip gittim 600W XILENCE aldım (ekran kartı değişimini düşünerek). 500 zaten yetmeyebilirdi ama gidip 600W XIGMATEK almadım. Demem o.

Kargaya yavrusu şahin görünürmüş

Kişi kendinden bilirmiş işi...

Bileşen seçerken bütün seçenekleri araştırırım. Aldıktan sonra pişman olmuş, kendimi avutmaya çalışıyor falan değilim. Bu firmalardan biriyle herhangi bir bağlantım da yok. Kötü olana kötü, iyi olana iyi der, herkese hakkını teslim ederim. Benim olayım budur. (Lian li hakkaten panjur gibi inan olsun... Allahtan beyaz yapmamışlar tam panjur olacaktı )

• Lian-li'nin panjur sevgisine bir örnek daha:http://forum.donanimhaber.com/m_37752561/tm.htm

Gerçi yiğidin hakkını verelim, bu modelde içerideki fanlar ledli olursa güzel bir görüntü oluşacaktır. Üsttekini takılmak için söyledim. Bu model fena değil. Ön panelde 3 fan kullanmak isteyen varsa bunu seçebilir

(Görüldüğü gibi derdim fanatizm değil)

• kasa içinde fazla fan yeri olması bir avantaj değil....bence tam tersine dezavantaj......
    eğer extreme overclock yapmıyorsanız 2 veya 3 den fazla sayıda fan gereksiz...hemde gürültü vınlama demek....
    kasa içindeki fanlar kaliteli olmuyor genelde....en kalitelisi bile bir süre sonra ses yapmaya başlıyor...kaliteli fanlar ile fan sesini azaltabilirsiniz ama onlarada bir kasa parası kadar para harcarsınız...
    bazı arkadaşlarım böyle fan yuvası fazla kasalar aldı ama sesten rahatsız olup fanları söktüler....ama şimdi tozdan kafayı yemek üzereler...kimi kasa içinden fan yuvalarını ambalaj bandı ile kapattılar böyle yapanlarıda gördüm yani

bence iç tasarımı uygun ve maksimum 3 (2 yeterlidir bence) kasa fanlı (1'i önde, 1'i arkada, 1'i yan kapakta-yan kapakta olsada olur olmasada) bir kasa seçin derim.....lian-li kasaları ben çok beğeniyorum......

bir arkadaş ve kuzende gördüm lian-li'nin lancool diye ürettiği bir kasa var....modeli PC-K56 ..... iç tasarımı sizin burda bahsettiğiniz lian-li PC-K62 kasa ile tıpatıp aynı....zaten dragonlord serisi diye geçiyor......bunun tek farkı üst tarafta fan yok....aslında iyikide yok....üstten kasa içine acaip çer çöp doluyor içeri üstten sıvı veya katı herşey düşebilir.....yerçekimi sağ olsun

LIAN LI LANCOOL ADVANCE MID TOWER PC-K56 CECC ÇELİK KASA yı mutlaka alternatifler içine alın diyorum...hem de fiyatı uygun...

http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&cPath=30&products_id=1548

dragon lord serisinin en ekonomik kasası k56...yani tam bir FİYAT/PERFORMANS ürünü
     LİAN Lİ PC-K62 XIGMATEK UTGARD PURE BLACK  ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 26 Haziran 2010; 16:07:16 >

• suanda vatandayım zaten işyerim :D lianliye olumlu bakıorum ama bu ust taraftakı fanları baska fanlarla degiştirebilriimiyim peki ? uv li fanlarla yada lenli fanlarla ?
  • Hocam zahmet olmaz ise psu yada bakabilirmiyiz ?
  • Lian li pc k62 deki üsteki 14 lük fanlar zaten mavi ledli. Yanlz yukarıya 12mm fan takamazsınız.. Bende bahsettigin iki kasa arasında kalmıstım lian li aldım gayette memnunum. Anakart ve psu dahil bütün parçaları takarken tornavida kullanıyorsunz.. Xigmatek ten sogumamın sebebi, xigmatek fanlar almıstm 12 ve 14mm lik hepsinden garip bir motor sesi geliyordu cızırtılı sekilde sonra ögrendim bütün xigmatek fanlar aynıymış o yüzden lian li aldım kasadaki arka 12mm fan sesli ve siyah, onuda sessiz ve mavi bir modelle degiştim gayet güzel oldu...
  • @Ruhsuz__

Hocam elinizde k-62 model kasamı var ? 700W psu ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazard -- 26 Haziran 2010; 17:22:44 >
  • Evet pc k62 modeli mevcut yanlız ben psu suz almıstım..
  • Ruhsuz__ @ hocam bı montajlı sıstem resımlernı ekleyebilirseniz size zahmet =) kasanın birini actım ve ıcınden xlance psu geliyo =)
  • quote:

Ruhsuz__ @ hocam bı montajlı sıstem resımlernı ekleyebilirseniz size zahmet =) kasanın birini actım ve ıcınden xlance psu geliyo =)

lian-li kasaların içinden çıkan XILENCE psu lar kalitesiz ve hatta dandik psu lar mümkünse psu suz olarak alıp ayrıca kaliteli bir psu kullanın

kasa çok önemli bir bilgisayar parçası değildir ama PSU bilgisayarın en önemli parçasıdır....siz tersini yapıp kaliteli kasa ama kalitesiz psu almayın....kaliteli psu ya para harcamaktan çekinmeyin ama kasada daha ekonomik bir seçim yapabilirsiniz......
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Ruhsuz__ @ hocam bı montajlı sıstem resımlernı ekleyebilirseniz size zahmet =) kasanın birini actım ve ıcınden xlance psu geliyo =)

lian-li kasaların içinden çıkan XILENCE psu lar kalitesiz ve hatta dandik psu lar mümkünse psu suz olarak alıp ayrıca kaliteli bir psu kullanın

kasa çok önemli bir bilgisayar parçası değildir ama PSU bilgisayarın en önemli parçasıdır....siz tersini yapıp kaliteli kasa ama kalitesiz psu almayın....kaliteli psu ya para harcamaktan çekinmeyin ama kasada daha ekonomik bir seçim yapabilirsiniz......

hoca valla sımdı iyice isgılledndım psusuz k62 satılıyomu yanı ben blamdım :S

• Telefonla cektim pek iyi degil ama...

Ben hepsiburada dan aldım aldıgımda 200 lira idi indirimli.. Su an 260 lira hepsiburada da..

http://www.hepsiburada.com/lian-li-lancool-advance-mid-tower-pc-k62-cecc-kasa/productDetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd847486

İnventusda 190 liraydı ben alırken orda da su an 237..

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2537

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruhsuz__

Telefonla cektim pek iyi degil ama...

Ben hepsiburada dan aldım aldıgımda 200 lira idi indirimli.. Su an 260 lira hepsiburada da..

http://www.hepsiburada.com/lian-li-lancool-advance-mid-tower-pc-k62-cecc-kasa/productDetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd847486

İnventusda 190 liraydı ben alırken orda da su an 237..

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2537

bir çobileşenimiz aynı ya da benzer. çok iyi

• quote:

hoca valla sımdı iyice isgılledndım psusuz k62 satılıyomu yanı ben blamdım :S

sizin dükkanda K56 nın PSUsuz olanı yok galiba AMA bu kasayı getiren digital trend de PSU suz olanı var
    http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&cPath=30&products_id=1548
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.