Şimdi Ara

LİAN Lİ PC-K62 XIGMATEK UTGARD PURE BLACK ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ikisi arasında kaldıysan xigmatek utgard pure black daha iyidir xigmatek nrp-pc serisi 700w güç kaynağı kullanır gerçek 700w gerçek 80+
  • Xigmatek Utgard 700W'de FSP marka psu var yanlışın var
  • PC-K62'nin yanında verilen PSU XP700 olması lazım, gayet yeterli.
    http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&cPath=21&products_id=1495

Tasarım olarak kasalar neredeyse aynı, Xigmatek'te fan kontrol avantajı var Lancool'da yan pencere :)
  • Lianli nin içinden çıkan psu dandik demiş arkadaşın biri :) Alemsiniz arkadaşlar akıl var mantık var bakın araştırın biraz 80+ onaylı Xilence psu çıkıyor içinden. K62 ye bi fan kontrolcü takarsan yan pleksi avantajı ile tercih nedeni olabilir ? Ayrıca zevk meselesi tabi ama XIGMATEK çok şık bir kasa.
  • xigmatek marka kasalarda kendi psularını ve soğutucularını kullanıyorlar diye biliyordum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuubuu

Lianli nin içinden çıkan psu dandik demiş arkadaşın biri :) Alemsiniz arkadaşlar akıl var mantık var bakın araştırın biraz 80+ onaylı Xilence psu çıkıyor içinden. K62 ye bi fan kontrolcü takarsan yan pleksi avantajı ile tercih nedeni olabilir ? Ayrıca zevk meselesi tabi ama XIGMATEK çok şık bir kasa.

bazı insanlar karşısındakini kendisi gibi sanırmış.......
    ama biz bilmeden, görmeden hatta kullanmadan sallamıyoruz.............

evet lian-li kasaların içinden çıkan xilence PSU lar cidden DANDİK....

bende akılda var, mantıkta var, hatta lian-li kasa içinden çıkan bir xilence PSU bile var......
    peki sende ne var?...

lian-li kasalardan çıkan xp480 ve xp550 listelerde yok....80+ değil 70+ olma ihtimali bile zayıf
    http://www.80plus.org/manu/psu/psu_detail.aspx?id=78&type=2

zaten aktif değil pasif PFC.....
    dandik PSU yu kasaların içine ittirmişler sizde ismi xilence diye yiyorsunuz....sanki xilence matah bir marka da!!!

LİAN Lİ PC-K62 XIGMATEK UTGARD PURE BLACK  ??

bilmeden konuşanlardan değilim...

ayrıca çok beğeniyorsanız size bu PSU yu hemen satarım.....hiç kullanılmadı ve hayallerinizi süsleyecek kadar süper birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Lianli nin içinden çıkan psu dandik demiş arkadaşın biri :) Alemsiniz arkadaşlar akıl var mantık var bakın araştırın biraz 80+ onaylı Xilence psu çıkıyor içinden. K62 ye bi fan kontrolcü takarsan yan pleksi avantajı ile tercih nedeni olabilir ? Ayrıca zevk meselesi tabi ama XIGMATEK çok şık bir kasa.

bende akılda var, mantıkta var, hatta lian-li kasa içinden çıkan bir xilence PSU bile var......
    peki sende ne var?...

lian-li kasalardan çıkan xp480 ve xp550 listelerde yok....80+ değil 70+ olma ihtimali bile zayıf

dandik PSU yu kasaların içine ittirmişler sizde ismi xilence diye yiyorsunuz....sanki xilence matah bir marka da!!!

ayrıca çok beğeniyorsanız size bu PSU yu hemen satarım.....hiç kullanılmadı ve hayallerinizi süsleyecek kadar süper birşey

Bunun o kasanın içinden çıktığı ne malum? Yanlış anlama ama millet o kadar mal mı ya bunu farkedemeyecek? Ben zaten almadan bakarım önce içindekiş ne diye...

• quote:

quote:

peki sende ne var?...

Ben diyorum ki 80+ onaylı 700w psu çıkıyor icerisinden , sen diyorsun ki 480w pasif pfc çıkıyor falan filan.
    Her markanın olduğu gibi xilence'ında xigmatek'inde giriş seviyesi ürünleri var.
    Benim bahsettiğim power supply 700w lık gaming edition olan model. (Biraz araştır)
    Sen hayallerini süsleyen power'a sahip olmuşsun zaten güle güle kullan. Hem bilmeden konuşanlardansın hemde, gerçekten alemsin

• 700 watt lık xilence psu dandik değildir iş yapar ben kullanıyorum.
  • Dayanamadım kasayı açtım resim çektim koyuyorum K-62 kasa ile beraberinde gelen güç kaynagı budur. Vatan bilgisayardan nakit 300 liraya aldım. Bu bebeğe laf attanların dilleri büzüşe.

• Diger arkadas neden boyle ortalıgı karıstırmak misali "480 W" resmini koyuyor anlamadım, Neyse tescillenmiş oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_girit

Diger arkadas neden boyle ortalıgı karıstırmak misali "480 W" resmini koyuyor anlamadım, Neyse tescillenmiş oldu...

yok yanlış hatırlamıyorsam bi ara 550 ve 480 watt lı modellerde satılmıştı. belki ondandır.
  • quote:

Diger arkadas neden boyle ortalıgı karıstırmak misali "480 W" resmini koyuyor anlamadım, Neyse tescillenmiş oldu...

ortalığı karıştırmıyorum......size iyilik yapmaya çalışıyordum sadece....ama iyilik yaramıyor ise alın da aklınız başınıza gelsin....

ayrıca 80plus bronz sertifikalı en ucuz PSU 150-200TL ederken bu kasaların içine bu kadar pahallı bir PSU koyacaklarına inanmanız saflık ve hatta başka bir şey.....neyse.....para sizin....isteyen inanır isteyen parasını harcar kafalar duvara vurulur öyle anlaşılır

PSU ların pazarlama amaçlı olarak üzerine konan laflara değil bu aşağıdaki siteye bakın....
    piyasada 80plus diye anılan bir çok PSU sallama 80plus....herşeye inanmayın ve balıklama atlamayın.....OKUYUN ve İNCELEYİN...
    http://www.80plus.org/manu/psu/psu_join.aspx

hala inanmamakla ısrar eden varsa ona diyecek laf yok.....para ve tercih sizin....kendi düşen ağlamazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 8 Temmuz 2010; 14:37:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tossbaa
    Dayanamadım kasayı açtım resim çektim koyuyorum K-62 kasa ile beraberinde gelen güç kaynagı budur. Vatan bilgisayardan nakit 300 liraya aldım. Bu bebeğe laf attanların dilleri büzüşe.

iyi PSU, 80plus sertifikalı olup BRONZ veya GÜMÜŞ veya ALTIN madalyalı olanlardır
    senin fotosunu koyduğun 80plus standartlarına uygun ama dereceye girememiş ucuz bir PSU dur....
    80plus içinde standart olanlar kenardan köşeden ancak durumu kurtarmış olanlar aslında yani Türkçesi "80plusun ezikleri"
    benim senden farkım, ben arkadaşlara İYİ MAL öneriyorum.....ezik, çürük değil lian-li kasayada yakışan İYİ PSU'dur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 8 Temmuz 2010; 14:38:49 >

• quote:

Bunun o kasanın içinden çıktığı ne malum? Yanlış anlama ama millet o kadar mal mı ya bunu farkedemeyecek? Ben zaten almadan bakarım önce içindekiş ne diye...

bu lian-li kasa içinden çıkan PSU dur......480W lık lian-li kasa aldığında bu DANDİK PSU çıkacaktır
    inanıp inanmamak konusunda serbestsin....inanmıyorsan satın alır anyayı konyayı görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 8 Temmuz 2010; 14:39:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo
    yok yanlış hatırlamıyorsam bi ara 550 ve 480 watt lı modellerde satılmıştı. belki ondandır.

en mantıklı yorum senden gelmiş arkadaş
    evet 480W PSU lu lian-li kasalar içinden çıkan PSU fotosunu koydum....
    açıkça DANDİK bir PSU olur kendileri
    ama bazı arkadaşlar avukat sanıyor galiba kendilerini veya belkide menfaatleri vardır o ayrı konu.....forumda binlerce satıcı var bunu biliyoruz bu arada...aman DİKKAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 8 Temmuz 2010; 14:41:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

en mantıklı yorum senden gelmiş arkadaş
    evet 480W PSU lu lian-li kasalar içinden çıkan PSU fotosunu koydum....
    açıkça DANDİK bir PSU olur kendileri
    ama bazı arkadaşlar avukat sanıyor galiba kendilerini veya belkide menfaatleri vardır o ayrı konu.....forumda binlerce satıcı var bunu biliyoruz bu arada...aman DİKKAT

hatta burda bayağı bir geyiği yapılmıştı o psu ların. 700 watt lı olanlar hemen bitti sonra tekrardan sürdüler piyasaya.

olur böyle şeyler pek fazla üstüne düşüp kafa takmamak lazım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.