Şimdi Ara

Lian Li Strimer Plus 3x8-Pin ARGB Güç Kablosu 899 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lian Li Strimer Plus 3x8-Pin ARGB Güç Kablosu 899 TL
    Lian Li Strimer Plus 3x8-Pin ARGB Güç Kablosu 899 TLwww.incehesap.com
    Lian Li Strimer Plus 3x8-Pin ARGB Uzatma Kablosu - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-plus-3x8-pin-argb-uzatma-kablosu-fiyati-48660/

Bayadır bu fiyata inmemişti, indirim bekleyenler için güzel fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarmusche -- 30 Mart 2022; 20:13:55 >

• Sıcak fırsatlarda bunu alacak adam bulmak zor. Bu paraya psu alınır hatta ikinci el anakart işlemci ram toparlanır :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yalnızca anakart güç girişi için, ekran kartı ve işlemci için ayrıyeten bir tane daha almak gerekiyor :D

• glaitaht kullanıcısına yanıt

Bu kablo strimer 8pin triple, ekran kartı için rgb güç kablosu. Uzaktan 24pin gibi görünüyor Lian Li Strimer Plus 3x8-Pin ARGB Güç Kablosu 899 TL 

• Çok merak ettiğim bir ürün ama denildiği gibi ülke şartlarında 3 tane kabloya sırf rengarenk diye 2500-3000 TL verecek imkan herkeste yok.

Şunları MB + GPU + CPU set halinde fiyatını max 900-1000 TL yapsalar hani yine çok ama alınabilirdi.

• snowtger kullanıcısına yanıt

Katılıyorum o zaman alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyata anakart veya işlemci satılıyor

son 15 yılda Lian Li  boş işlerle uğraşıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • glaitaht kullanıcısına yanıt

bir de onun için para oldu sana 1500 -1800 tl

• Zamanında 400 küsür liraya almıştım. Tey tey tey...

Lian Li Strimer Plus 3x8-Pin ARGB Güç Kablosu 899 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 14 Nisan 2022; 17:55:28 >
  • Professor X kullanıcısına yanıt
    Elektrik zammından sonra benim kasanın içini sadece gün ışığında görüyorum:))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt

Öyle oldu artık valla hocam. Oturunca bastığımız ilk tuş klavye'den Lights Off Profiline geçirmek sistemi. Oyuna girmeye de korkar olduk, 3080 Ti yükte iyi yakıyor. Lian Li Strimer Plus 3x8-Pin ARGB Güç Kablosu 899 TL 

• 24 pin anakart + 2 adet 8 pin 900 liraya bulunuyor arkadaşlar, link atmıyorum arayan bulsun Lian Li Strimer Plus 3x8-Pin ARGB Güç Kablosu 899 TL 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.