Lian Li Strimer Plus 3x8-Pin ARGB Uzatma Kablosu - incehesap.com https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-plus-3x8-pin-argb-uzatma-kablosu-fiyati-48660/Bayadır bu fiyata inmemişti, indirim bekleyenler için güzel fiyat. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarmusche -- 30 Mart 2022; 20:13:55 > |
Lian Li Strimer Plus 3x8-Pin ARGB Güç Kablosu 899 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sıcak fırsatlarda bunu alacak adam bulmak zor. Bu paraya psu alınır hatta ikinci el anakart işlemci ram toparlanır :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yalnızca anakart güç girişi için, ekran kartı ve işlemci için ayrıyeten bir tane daha almak gerekiyor :D
-
Bu kablo strimer 8pin triple, ekran kartı için rgb güç kablosu. Uzaktan 24pin gibi görünüyor
-
Çok merak ettiğim bir ürün ama denildiği gibi ülke şartlarında 3 tane kabloya sırf rengarenk diye 2500-3000 TL verecek imkan herkeste yok.
Şunları MB + GPU + CPU set halinde fiyatını max 900-1000 TL yapsalar hani yine çok ama alınabilirdi.
-
Katılıyorum o zaman alırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu fiyata anakart veya işlemci satılıyor
son 15 yılda Lian Li boş işlerle uğraşıyor
-
bir de onun için para oldu sana 1500 -1800 tl
-
-
Elektrik zammından sonra benim kasanın içini sadece gün ışığında görüyorum:))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle oldu artık valla hocam. Oturunca bastığımız ilk tuş klavye'den Lights Off Profiline geçirmek sistemi. Oyuna girmeye de korkar olduk, 3080 Ti yükte iyi yakıyor.
-
24 pin anakart + 2 adet 8 pin 900 liraya bulunuyor arkadaşlar, link atmıyorum arayan bulsun
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Sıcak fırsatlarda bunu alacak adam bulmak zor. Bu paraya psu alınır hatta ikinci el anakart işlemci ram toparlanır :D
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X