< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Liberal Z kuşağı sorunsalı. Gökben Duman'ın 15 yaşında kıza karşı iğrenç hareketlerde bulunması. (2. sayfa)
-
-
Instagram'da görmüştüm tabii videoyu kaydedip oraya taşımışlar yoksa video kaynağı muhtemelen IG değil. Neyse videoda 2 veya 3 kişi var. Net hatırlamıyorum. Genç bir kız ama tabii böyle eskort gibi duran -muhtemelen eskort- biri ile bir tane yemiş yemiş sıçmamış bir şişko yarma konuşuyor. Videolu. Platformun da amacı belli şimdi malum kadın erkek buluşmasını sağlayan bir belli ki. Kız nelerden hoşlanırsın tarzı muhabbet kurmaya çalışıyor. Bu yarma kızı göğüslerini kastederek utandırmaya çalışıyor, aşağılamaya başlıyor filan. Bunu da iyi bir şeymiş gibi sunuyor, muhtemelen çevresinden de beğeni şeklinde etkileşim alıyordur bu ayı. Incel denen nanelerden sanırım. Ama Z kuşağı için fazla büyüktü. Böyle aklı zekâsı gelişmemiş insan çok. Bir de bunları beğenip gazlayınca kendilerini bir şey sanıyorlar. Sosyal medya resmen bu tiplerin uyuşturucusu olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu hareketlere bak ya, maymun gibi hareketler yapıyor desem maymunlar bile böyle saçma hareketler yapmıyor... bu insan mı şimdi? nasıl insanlar bunlar ya? herkes başıboş üremesin kardeşim, herkeste çocuk yapma sevdası olunca böyle üretim hatalarının oranı artıyor ve sonra ceremesini toplum çekiyor...
-
Ahlak olmadıktan sonra tüm platformları engelle gitsin..
Kız da erkek de suçlu.
Kız, para kazanmak için güzelliğini satıyor twitch tiktok veya farklı platformlarda, hatta yeri geliyor pis bölgelerini satıyor.
Erkek, de bu platformlarda bu gördüğünüz gibi pislik yaparak eğlendiğini, eğlendirdiğini zannediyor ve bundan kazanç elde ediyor.
Kusura bakmayın, ikisi de suçlu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X