< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Liberal Z kuşağı sorunsalı. Gökben Duman'ın 15 yaşında kıza karşı iğrenç hareketlerde bulunması.
-
-
Çocuklar için ürettiği bütün içerikler incelenmeli demek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Discordu kapatan zihniyet ,bu programı erişime acık tutması yıllardır asıl sacmalık.Abi bu ülkede ki hiç bir insanların yararına yapılmıyor.Aksine rezilliğin daniskası olan 100 lerce seye izin veriliyor.
Discord neden kapatılır ya sunun akla fikre uygun izahını yapın tamam diyeceğim.iletişim olan herseyi kapatın o zaman telefonlarıda ,internetide yasaklayın.
Yurt dısındaki kullanıcılar dalga geciyor artık.Yakında internetide kapatırlar diye.
Yok ya oyle sey olurmu değilmi,bakın neler olur daha ileride .Olmayacak her sey oldu.
-
Umarım biri buna o yaptığını mabadından yaparda nasıl oluyormuş şekil 1 a gösterir. Terbiyesiz herif, bunları niye takip eder bi insan.
-
fbook, instagram, youtube, tiktok, whatsapp, wechat, x, linkedin, reddit, pinterest, snapchat, discord ilk aklıma gelenler. 150 kişi varsaysak bu 12 sosyal medya için başlangıç için eder 1800 personel işte veri analizcisi, yazılım mühendisi, ağ uzmanı, yasal ve denetim uzmanı, destek ve idari personel vs. hadi diyelim 2000 kişilik bir elektronik ortam ordusu. bu ekibin maaşı da çıkar. kaç kişi kullanıyor internet? x 1 ile veya çarp 2₺ ile hayli hayli çıkar. bu yukarıdaki şahıs gibi kullanıcılardan kurtulmuş olunacağı gibi, yasaklama ve komple kapatma girişimleri de sona er. copilot'a türkçe soruyorum bu canlı yayın ceza sebebi mi diye? benim hatam diyor ve cevap veremiyor. ingilizce soruyorsun. detayıyla incelenir ve bir çok ceza sebebi tespit edilir diyor.
öte yandan şu da var. danışıklı döğüş olabilir. ne olursa olsun, gençlerin ahlakını bozmaya yönelik açık bir şekilde yayın yapan sosyal mecralar'ın denetimi kesinlikle şart. bu elin oğlu çok kurnaz. bu arada aklıma discovery geldi. tivibu'da 6.kanal'da yayın yapıyor. verdiği programlardan biri "doğada dımdızlak" içeriğinde ne olduğunu siz tahmin edin.
-
Anayasanın 26. maddesinin 1. fıkrasına göre “Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar.
Solculukla alakası ne onu anlamadım ben ,aynı ülkede vatandasız biz .Bu hukumet vs dahil hepsi senin benim vergimle maas alıyor.
-
Olaya konu yer Youtube değil ki, bir canlı yayın sitesi. Youtube koyduğun videoyu editliyorsun, ölçüyorsun, biçiyorsun, böyle saçma sapan hareketler olmuyor. Canlı yayında ipin ucunu kaçırınca geri dönüşü olmuyor.
-
İnterneti de kapatalım mı?
Zaten bir tek açıp kapatmayı biliyor mevcut iktidar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çünkü bir solcu tiradı ile alakasız bir cevap yazdın.
pedofilinin kol gezdiği ortamları bu şekilde savunman ... sana göre düşünce özgürlüğü mü? :)
işte hükümet hiç bir işi doğru yapamıyor. ben vergi vermiyorum veya da dolaylı yoldan kira vs alıyoruz. daire benimn sayılır. vergisi kesiliyor. yani ben vergi veriyorsam bu vatandaşa ödenmeli. kedilere köpeklere değil. kedi köpek isteyen vergisini cebinden ödesin.
yani devletin hiç bir işi doğru yaptığı yok. ama bu discord vs konusunda haklıdır.
fransa ingiltere vs erişim sağlayacak da Türkiye'ye izin vermeyecek... yok öyle dünya :)
-
Alakasız sey senin süsleme cümlelerin dostum.
Toplumu yozlastıran tiktoku kapatsana?
Pedofilinin discordda ne işi var sacma sapan konusma gözünü seveyim.
Omgletv kapatsana mesela destek verelim.
Discordu kullanan türkiyedeki yüksek cogunluk oyun içi haberleşmesi için kullanıyor.
Bir ara nara atıyordu birileri temsilcilik kurulsun diye ceza felan kestiler.Ne oldu sahi temsilcilikler kuruldumu .
-
Bu ome.tv ne oluyor eğitici öğrecisi gençlerin bulunması gereken bir yer mi ?
14-15 yaşında kızlar OME.TV üstünden ne görmeyi ne bulmayı umabilir birisi açıklayabilir mi bana ?
Üzülerek söylüyorum ki Omegle nin çakması gibi siteler bunlar ve cinsellik sex muhabbeti ve trollük akan yerler daha çok. Bu konuda ki eleman kimse bilmiyorum oda sitenin tam olarak konseptini yapmış cinsellik trollük ve bel altı muhabbet...
-
Z kusagi diye birsey yoktur! Hangisi son kusak? Yenidogan bebelermi? 15 yasindaki genclermi? Yoksa yasi 25 olanlarmi? Bir karar verin. Kusaklari ayristirmak icin uydurulan bu terimin bos bos reklamini yapmayin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Ekim 2024; 23:44:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MİLLET KENDİ SAPIKLIĞINI, SAPKINLIĞINI DA AMERİKA'YA ATTI YA ...
Şimdi bunu ABD sapkın hale getirdi.
Narin'in ailesi de sanırım youtube da içerik üretiyor.
Senin ben o pis zihniyetinin içine edeyim
-
hadi genç liberal hadi yandan
-
Bu eleman tam bir loser
-
şimdi mesela şu pisliği izlerken anırarak gülen sürüyle insan var ve bu insanların çoğunun yaşı büyük. Z kuşağı falan olmayan da sürüyle insan var böyle pislik olan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Efe Aydal diyodu kendisi ABD'deki ilk işine girdiğinde bi haftada istifa etmiş çünkü ortam aynen böyle Amerikan yerlisi çocuklarla doluymuş. lise yaşında çocuklar deste ortalığı yıkıp masaları yere devirip anırarak gülüyolarmış, hoca hiç kızmadan sadece gülümseyerek "please don't" gibi kısa sözler söylüyormuş.
sonra Efe Aydal gitmiş Microsoft'ta çalışan hint yazılımcıların çocuklarının gittiği bi eğitim merkezinde işe girmiş. orda çocuklar full saygılı ve düzgünmüş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tei çalışan yorumları
- ak parti syria
- google maps bulanık giderme android
- konut kredisi forum 2024
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- 1 milyon tl eft ücreti
- trendyol kime satıldı
- ruhi çenet ne kadar kazanıyor
- yurtdışı alışveriş limiti
- byd seal fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X