Şimdi Ara

Liberty RPG-GTA San Andreas (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
9.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Orijinalden alıntı: Anaxanamun

quote:

Başvuruyu yolladım. Haydi bakalım. Patrido Patrizio tekrar doğuyor.

Ekleme : Kuruluş başvurularında 3 illegal kuruluş 0 legal kuruluş ile illegaller önde götürüyor. Nekadar çok illegal kişiler varmış.

sen legalleştirirsin serverı

Bir kerem Patrido iyi bir avukat. İllegal'e karşı.

Ekleme: Unutmuşum demeyi. Parayıda biraz zever hani.

mesela senin vendettadan Scott'la arkadaşlığın var.Onu ic'ye yansıtacaksınız sanırım.başka isimler alsaydınız daha iyiydi bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

İnşallah hemen açılırsa İstanbul rp' den kurtuluruz

forum daha dün açıldı.1 hafta içinde oyunun açılacağı söylendi. Şu an 64 kişi üye.http://www.libertyrpg.com/forum/index.php foruma üye olun.

Bu arada Ne[M]esis istanbul rp'deki isim ? Merak ettim

Mehmetcan_Kaya
    Memetcan_Yaprak

Hesapta 300.000 ytl küsür para vardı.Hepsi uçmuşKarakterde silinmiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Başvuruyu yolladım. Haydi bakalım. Patrido Patrizio tekrar doğuyor.

Ekleme : Kuruluş başvurularında 3 illegal kuruluş 0 legal kuruluş ile illegaller önde götürüyor. Nekadar çok illegal kişiler varmış.

sen legalleştirirsin serverı

Bir kerem Patrido iyi bir avukat. İllegal'e karşı.

Ekleme: Unutmuşum demeyi. Parayıda biraz zever hani.

mesela senin vendettadan Scott'la arkadaşlığın var.Onu ic'ye yansıtacaksınız sanırım.başka isimler alsaydınız daha iyiydi bence

Scott (Arman) gelirse ve isterse yansıtırız. İstemezse yansıtmayız. Olay bukadar basit.

• oyunda skin sistemi serbest bırakılacak sanırım.en çok istediğim şey
  • quote:

oyunda skin sistemi serbest bırakılacak sanırım.en çok istediğim şey

Evet, bu çok güzel bir olay. Bakalım sunucu açıldığında neler yapılacak. Birde hangi şehirde geçecek? LV-LS-SF ?
  • quote:

quote:

oyunda skin sistemi serbest bırakılacak sanırım.en çok istediğim şey

Evet, bu çok güzel bir olay. Bakalım sunucu açıldığında neler yapılacak. Birde hangi şehirde geçecek? LV-LS-SF ?

LV'de geçecekmiş.

• Gayet Güzel bir server olacağa benziyor.Hikayemi ben hazırladım bile.Anıl ve Hysteria(Adını bilmiyorum)'ya başarılar.
  • Henüz Role Play'de oynamak nasip olmadı. Vendetta'ya yollamıştım başvurumu fakat cevap gelmemişti. İstanbul RP oynamak istedim, başvuru yolladım 1.5 gündür onu bekliyorum. Şimdide burda panel açık olmadığından @Karakter Başvurusu nickli kişiye başvurumu yaptım. Ne zaman açılacak tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Henüz Role Play'de oynamak nasip olmadı. Vendetta'ya yollamıştım başvurumu fakat cevap gelmemişti. İstanbul RP oynamak istedim, başvuru yolladım 1.5 gündür onu bekliyorum. Şimdide burda panel açık olmadığından @Karakter Başvurusu nickli kişiye başvurumu yaptım. Ne zaman açılacak tam olarak?

serverın ne zaman açılacağını tam bende bilmiyorum.1-2 hafta içinde diyorlar.
  • şu an 90 üye olmuş.hadi hayırlısı
  • Off be. Hadi artık açın. Bu arada polislik başvurumu yaptım. Artık polisim.

Bu arada Liberty için forumdaki David Martinez benim. İspanyolum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 7 Ağustos 2009; 15:33:25 >
  • Şu anda oyundaki güncellemeler şu şekilde;

+ Crash'dan sonra kaldığınız yerden devam edebilme sistemi eklendi.
    + Evsiz siviller için, oyundan çıktığı yerden oyuna devam edebilme sistemi eklendi.
    + Adrusha ailesi eklendi.
    + Leone ailesi eklendi.
    + Salieri ailesi eklendi.
    + Reklam verme sistemi düzenlendi.
    + Telefon sistemi geliştirildi.
    + Yeni animasyonlar eklendi.
    + Motor açma / kapama sistemi eklendi.
    + Satılık araç sistemi eklendi.
    + Otobüs turları eklendi.
    + Not sistemi eklendi. ''/notver /notyaz /notsil /notlarabak''
    + Polisler için barikat sistemi eklendi.
    + Polisler için sürükleme sistemi eklendi.
    + Cam açma / kapama sistemi eklendi. ''/acam''
    + Araba sürmek için ehliyet zorunluluğu kaldırıldı.
    + Kiralık araba sistemi geliştirildi ve kiralık arabalar eklendi.
    + Kiralık motorlar eklendi.
    + Bagaj sistemi eklendi.
    + Telsiz sistemi eklendi.
    + Rapor sistemi geliştirildi.
    + Spor sistemleri eklendi. ( Basketbol, futbol oyunlarını oynayabilme )
    + Las Venturas'a futbol sahası eklendi.
    + Arabanızın fazla hasarlanma durumunda motorun kapatılması eklendi.
    + VRock Otel aktif hale getirildi.
    + Eğitim Kursu eklendi.
    + Ambulans interioru eklendi.
    + Satılık 200 adet ev eklendi
    + Skinlerinizi mağazadan kalıcı olarak değiştirebilmek.
    + Kalıcı modifiye sistemi eklendi.
    + Araba sistemi geliştirildi. Artık sınırsız sayıda araba alabileceksiniz.
    + Ölümden sonra, öldüğünüz yerde doğacak ve ''crack'' animi ile kalacaksınız. Daha sonra ambulans çağırabilir veya hastaneye spawn olabilirsiniz.
    + Arabalara plaka sistemi eklendi.
    + Telsiz açma / kapama eklendi.

Vendetta oynayan arkadaşları foruma bekliyoruz. Ayrıca msn grubu açılmıştır.

group335368@groupsim.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 7 Ağustos 2009; 15:52:47 >

• Çok başarılı duruyor.Açılsında, çete hazırlıkları başlasın... 4ever OUTLAWZ veya CRIP'Z!!!
  • Açılmasına az kalmış..Açılsın ben de burada oynayacağım büyük ihtimal..
    Bu arada Dh2nin eski Vendetta ekibi toplanıyor sanırım yavaş yavaş..Ama bazı eksikler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahin

Çok başarılı duruyor.Açılsında, çete hazırlıkları başlasın... 4ever OUTLAWZ veya CRIP'Z!!!

İyi bir polis ekibi oluşturduk şimiden. İşiniz zor. Hatta Adalet sarayı açılıyor, mahkemede hakim karşısına çıkabilirsiniz.
  • Merak ettiğiniz şeyler varsa foruma üye olup istediğinizi sorabilir. Açılan konularla bilgiler alabilirsiniz. Bence gayet güzel olacak. Şehir orjinal haliyle kalmayacak, bir sürü yeni bina ve objeler eklenecektir.
  • @barman

Zor olsun tek istediğimde bu.Benim amacım polisi yenmek değil, polise iş çıkarmak Tek istediğim Non Rp olmasın polislerde.Onun dışında polis zor olsun.
    Örnek, Vendetta'da Outlawz'ın kapanışı Leo Morgan ile ortak Rp yapmıştık.ACU baskın yapmıştı.Çok eğlendik Böyle özel timler olsa,
    anlaşmalı Rp'ler yapsak harika olur.Bunlar olsunda, Non Rp olmasın.Tek istediğim bu

• quote:

Merak ettiğiniz şeyler varsa foruma üye olup istediğinizi sorabilir. Açılan konularla bilgiler alabilirsiniz. Bence gayet güzel olacak. Şehir orjinal haliyle kalmayacak, bir sürü yeni bina ve objeler eklenecektir.

barmen bakıyorum kendini bu işe adamışsın.

AR-GE bölümüne bu obje bina olayını dün açtım.Kimse bir şey yazmamış Neyse ki admin binaların ekleneceğini söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaxanamun -- 7 Ağustos 2009; 17:45:22 >

• quote:

quote:

Merak ettiğiniz şeyler varsa foruma üye olup istediğinizi sorabilir. Açılan konularla bilgiler alabilirsiniz. Bence gayet güzel olacak. Şehir orjinal haliyle kalmayacak, bir sürü yeni bina ve objeler eklenecektir.

barmen bakıyorum kendini bu işe adamışsın.

AR-GE bölümüne bu obje bina olayını dün açtım.Kimse bir şey yazmamış Neyse ki admin binaların ekleneceğini söyledi

Evet, biraz adamış gibi oldum. Çünkü diğer sunucularıda gezdim. Vendetta, İstanbul Rp felan, fakat bu forumdaki insanlar bana daha kaliteli geldi. İnşallah Vendetta sunucularından daha iyi bir role play sunucusu olur.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 7 Ağustos 2009; 18:02:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.