Şimdi Ara

Liberty RPG-GTA San Andreas (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
9.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Orijinalden alıntı: Anaxanamun

quote:

quote:

quote:

Başvuruyu yolladım. Haydi bakalım. Patrido Patrizio tekrar doğuyor.

Ekleme : Kuruluş başvurularında 3 illegal kuruluş 0 legal kuruluş ile illegaller önde götürüyor. Nekadar çok illegal kişiler varmış.

sen legalleştirirsin serverı

Bir kerem Patrido iyi bir avukat. İllegal'e karşı.

Ekleme: Unutmuşum demeyi. Parayıda biraz zever hani.

mesela senin vendettadan Scott'la arkadaşlığın var.Onu ic'ye yansıtacaksınız sanırım.başka isimler alsaydınız daha iyiydi bence

Scott (Arman) gelirse ve isterse yansıtırız. İstemezse yansıtmayız. Olay bukadar basit.

Patrido geri geliyor ha? Vendettadaki en sevdiğim karakterlerdendi yalnız şimdi hiç bişey yansıtamayız çünkü "Adolf_Weidmann" (Alman) olarak oynıcam

• quote:

Liberty ile ilgili çok iyi düşüncelerim, çok iyi fikirlerim vardı. Bugün msn grubuna girene kadar. Öncelikle bilmiyorum ama msn grubundaki kişiler ikidir boş yere oyuncuların konuşmasını kesip, aşağılar tavırlar sergilediler. Bilemiyorum, bana bazı kişiler ego tatmin ediyor gibi geldi. Neyse, sunucu gelsin değerlendiririz...

Vendettanın yönetim anlıyışı gibi olmaz umarım Onun dışında güzel gözüküyor.
  • Açılış hakkında

'Sunucu açılışı malesef istenmedik nedenlerden dolayı verdiğimiz tarihte hizmete giremedi
    Bu durumdan dolayı tüm oyuncularımızdan özür dileriz. Sunucu 11 Ağustos 2009 tarihi içerisinde büyük ihtimal ile açılmış olacaktır. Gelişmeler bu başlık altından belirtilecektir.'

Tahmin etmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Açılış hakkında

'Sunucu açılışı malesef istenmedik nedenlerden dolayı verdiğimiz tarihte hizmete giremedi
    Bu durumdan dolayı tüm oyuncularımızdan özür dileriz. Sunucu 11 Ağustos 2009 tarihi içerisinde büyük ihtimal ile açılmış olacaktır. Gelişmeler bu başlık altından belirtilecektir.'

Tahmin etmiştim

hep böyle olur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joke®™

quote:

Açılış hakkında

Tahmin etmiştim

hep böyle olur zaten

Yarında açılmayacak.SS alın.

• Oyundaki ismim Matthew Fox.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armanius

quote:

Liberty ile ilgili çok iyi düşüncelerim, çok iyi fikirlerim vardı. Bugün msn grubuna girene kadar. Öncelikle bilmiyorum ama msn grubundaki kişiler ikidir boş yere oyuncuların konuşmasını kesip, aşağılar tavırlar sergilediler. Bilemiyorum, bana bazı kişiler ego tatmin ediyor gibi geldi. Neyse, sunucu gelsin değerlendiririz...

Vendettanın yönetim anlıyışı gibi olmaz umarım Onun dışında güzel gözüküyor.

Zaten o ahkam kesen yöneticiyi atmışlar ekipten. Sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Escoteric

Oyundaki ismim Matthew Fox.

Ünlü isimleri yasak.Görürlerse uyarı alırsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Escoteric

Oyundaki ismim Matthew Fox.

Ünlü isimleri yasak.Görürlerse uyarı alırsın

Adamlar kabul etti nereye uyarı. Bu arada hala açılmadı. Ayrıca ben Gta SA kurdum MP pacht kurdum konsol felan açılmıyo ne yapıcam? Nemesis msnden anlatırsın.

• Igor Pashaev nickli kişiyle grupta tartıştım. Kendisini birşey sanıyor. Cs ipsi verdi diye biri yok reklam yapıyorsun, yok şöyle. Sanki kuralları kendisi belirliyor gibi. Öyle konuştuda konuştu ve sorun çıkardığım için gruptan atılan ben oldum. Bırakın ya. O kadar reklamını yapmaya çalıştık, sonuç buydu. Ben oynamıyorum bu oyunu, böyle gerizekalı insanlarla oyun oynanır mı? 3 gündür ne desem, yok şöyle yok böyle. Hepinize iyi oyunlar dilerim. Fakat, gerçekten insanlarını samimi sanmıştım. Çoğu 5 para etmez insanlarmış. Size iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Igor Pashaev nickli kişiyle grupta tartıştım. Kendisini birşey sanıyor. Cs ipsi verdi diye biri yok reklam yapıyorsun, yok şöyle. Sanki kuralları kendisi belirliyor gibi. Öyle konuştuda konuştu ve sorun çıkardığım için gruptan atılan ben oldum. Bırakın ya. O kadar reklamını yapmaya çalıştık, sonuç buydu. Ben oynamıyorum bu oyunu, böyle gerizekalı insanlarla oyun oynanır mı? 3 gündür ne desem, yok şöyle yok böyle. Hepinize iyi oyunlar dilerim. Fakat, gerçekten insanlarını samimi sanmıştım. Çoğu 5 para etmez insanlarmış. Size iyi oyunlar.

RP serverlerinin hepsi bu şekilde işliyor neden anlamadım. Sen RP için oyna boşver diğerlerini

______________________________________________________________________________________

Furkano CNN yöneticiğili için başvurmuşsun umarım kabul edirsin. Bu arada biraz daha ayrıntılı yaz bence

• quote:

Igor Pashaev nickli kişiyle grupta tartıştım. Kendisini birşey sanıyor. Cs ipsi verdi diye biri yok reklam yapıyorsun, yok şöyle. Sanki kuralları kendisi belirliyor gibi. Öyle konuştuda konuştu ve sorun çıkardığım için gruptan atılan ben oldum. Bırakın ya. O kadar reklamını yapmaya çalıştık, sonuç buydu. Ben oynamıyorum bu oyunu, böyle gerizekalı insanlarla oyun oynanır mı? 3 gündür ne desem, yok şöyle yok böyle. Hepinize iyi oyunlar dilerim. Fakat, gerçekten insanlarını samimi sanmıştım. Çoğu 5 para etmez insanlarmış. Size iyi oyunlar.

vendetta'da da böyle insanlar vardı.diğer serverlarda da.sen ona bakma kendi oyununa bak.

Bu arada hostu aktif edecek yetkiliye ulaşamıyorlarmış.Hala yetkiliyi bekliyorlar.Bugün de açılmayacak gibi

@ AurorAbream başvurabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaxanamun -- 11 Ağustos 2009; 18:00:09 >

• quote:

quote:

vendetta'da da böyle insanlar vardı.diğer serverlarda da.sen ona bakma kendi oyununa bak.

Bu arada hostu aktif edecek yetkiliye ulaşamıyorlarmış.Hala yetkiliyi bekliyorlar.Bugün de açılmayacak gibi

Ben eve döndükten sonra açılsın şimdi değil

• Sunucu dün Beta olarak aktif olacaktı fakat sunucunun bulunduğu firma yetkililerine ulaşamadık. O sebep ile bizde sizler gibi bekliyoruz. Beta açılışı hakkında kesin bir tarih yoktur. Çünkü gördüğünüz gibi 10 Ağustos dendi fakat açılamadı. Bugün tahminimize göre büyük bir ihtimal ile sunucu aktif olacaktır fakat yinede kesin birşey yok o sebep ile tüm oyuncularımızdan özür dileyerek affına sığınıyoruz. Yetkililere ulaşabildiğimiz zaman sunucu aktif edilecek ve İP'in duyurusu yapılacaktır.
  • quote:

quote:

Vallahi sizleri orda mumla aradım. Fakat 15 yaşındaki velet yüzünden attılar. Acaba msn grubunda Cleoder'a söyleyip açtırabilir misiniz?

• 'Herkese yeniden merhabalar biliyorsunuz ki Beta açılış tarihi olarak 10 Ağustos olarak ilk başta söylenmişti fakat Sunucunun barındığı yerdeki yetkililer ile irtibat kuramadığımız için gecikti . Bilidiği gibi açılış olarak en son olarak bugünün tarihi verildi ve nihayet beklenen gerçekleşti. Sunucunun kilidi birazdan kaldırılacaktır son bir kaç ayar yapılmakta. Sunucu açıldığı zaman itibari ile RP'lerinize kalıcı olarak başlıyabilirsiniz.
    İyi Oyunlar Dileriz..

NOT: Bilindiği gibi açılış beta olacağı için sunucu modunda eksiklikleri görebilirsiniz. Bu eksiklikler hatalar 1 haftalık beta süreci içerisinde tamamlanacaktır.'

İP:89.107.230.218:7777
  • HostName: Liberty RPG [Beta:%85]
    Address: 89.107.230.218:7777
    Players: 1 / 200
    Ping: 28
    Mode: Liberty v1.0
    Map: Las Venturas

Herkese kolay gele artık.
  • Birşey söyleyeceğim herkes eşit başlamayacakmı Adrusha ailesine ait sultan var ?
    saçma değilmi
    Birde amerikan ailesine girmek için ne yapıcaz
    forumdaki konusu kilitlide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stahli -- 12 Ağustos 2009; 11:00:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze00

Birşey söyleyeceğim herkes eşit başlamayacakmı Adrusha ailesine ait sultan var ?
    saçma değilmi
    Birde amerikan ailesine girmek için ne yapıcaz
    forumdaki konusu kilitlide

Genellikle güvenlik alımları olur (Vendetta'da böyleydi lol ) Forumdan bakmayın derim.Birşey bulamazsınız girmek için.
  • 13 Ağustos 2009

+ Barikat kurma sistemi aktif edildi. ''/barikatkur'' - ''/barikatkaldir''
    + Sürükleme sistemi aktif edildi. ''/surukle'' - ''/birak''
    + Megafon sorunu düzeltildi.
    + Tutuklama komutu aktif edildi. ''/tutukla''
    + Ceza yazma komutu aktif edildi. ''/ceza''
    + Kişilerin üzerini arama aktif edildi. ''/uzeriniara''
    + ''/time'' komutu ''/saat'' olarak değiştirildi. Animasyon eklendi.
    + CNN Tv aktif edildi.
    + Taksicilik mesleği aktif edildi.
    + Otomatik level atlama sistemi eklendi.
    + Crash sorunu düzeltildi.+ Cinsiyet ayarlama eklenmiştir. ''/ayarcinsiyet''
    + Yaş ayarlama eklenmiştir. ''/ayaryas''
    + Telefonlara kontör sistemi eklenmiştir.
    + V-Rock Hotel interioru yeniden tasarlanmış ve değiştirilmiştir.
    + Satılık araç sistemi aktif edilmiştir.
    + Banka sorunu düzeltilmiştir.
    + Benito Eğitim Kursu aktif edilmiştir.
    + Kilise interioru düzenlendi ve aktif edildi.
    + Mahkeme ve mahkeme interioru eklenmiştir.
    + Taksicilik mesleğindeki genel buglar giderilmiştir.
    + Polisler için mobese sistemi eklendi. Şehrin belirli noktalarına kamera eklendi.
    + Şehrin belirli yerlerine ATM'ler eklendi. ATM'lerden para çekebilir ve yatırabilirsiniz.+ L.V. Taşımacılık Şirketi aktif edildi.
    + Telefonlara kontör sistemi eklendi.
    + Telefonlara hat sistemi eklendi.
    + 150 adet ev eklendi.
    + 150 adet iş yeri eklendi.
    + Leone ve Salieri malikanesi kapıları yenilendi.
    + L.V.P.D. hapishanelerine kapı eklendi. Suçluları süresiz olarak hapise atabilecekler.
    + Helikopterden aşağı iple sarkabilmek eklendi. Operasyonlarda helikopterden iple aşağıya doğru inebileceksiniz.
    + Tren interioru eklendi.
    + Araçlara alarm sistemi eklendi. ( 12 sn boyunca korna çalacaktır. )

13 Ağustos 2009 - Bilgilendirme

Sunucumuzun v1.0 çalışmaları devam etmektedir. Tahmini açılış zamanı, bu gece saatleri veya yarın sabah saatleri olarak tahmin edilmektedir. Daha güzel bir Las Venturas ile buluşmak üzere...

Liberty RPG Yönetimi Adına;
    Hysteria

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaxanamun -- 13 Ağustos 2009; 17:57:19 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.