Şimdi Ara

Liberty RPG-GTA San Andreas (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
9.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben foruma üye oldum ama oyun için felan kayıt nasıl göndericez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze00

ben foruma üye oldum ama oyun için felan kayıt nasıl göndericez

http://www.libertyrpg.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=121

• Henüz panel açmadıkları için forumda karakter başvurusu için forum var, onu doldurup gerekli kişiye yolluyoruz.
  • Ben daha karar veremedim ne yapsam diye. Muhtemelen sivil bir işe girerim para biriktirir, dükkan neyim açarım.
  • Liberty ile ilgili çok iyi düşüncelerim, çok iyi fikirlerim vardı. Bugün msn grubuna girene kadar. Öncelikle bilmiyorum ama msn grubundaki kişiler ikidir boş yere oyuncuların konuşmasını kesip, aşağılar tavırlar sergilediler. Bilemiyorum, bana bazı kişiler ego tatmin ediyor gibi geldi. Neyse, sunucu gelsin değerlendiririz...
  • Sunucumuz 10 Ağustos'da hizmete girecektir.

Karakter başvurularını göndermeyen kullanıcılar, Karakter Başvurusu adlı kullanıcıya gönderebilirler.
    1 haftalık bir beta dönemi olacaktır beta sürecinde karakter başvurusu olarak başvurdugunuz karakterler ile girebileceksiniz bu dönem içerisinde bulunan hataları, bu konu altındabildirebilirsiniz. Eksik olan sistemler veya hatalar 1 hafta içerisinde eksiksiz olarak giderilecektir. Ve beta dönemi bittiği zaman tüm herşey eklenmiş olarak beta dönemini geçmiş olacağız.

Pazartesi server beta olacak açılacak
  • Yani yarın
    Oyunda çete felan kuralım mı beylerHep birlikte felan takılalımDH çetesi felan
  • Yarın bir bakayım şuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Yani yarın

Kurun, size yardımcı olurum.

• İStanbul rp de bayan karakter açtım bi mafyayla sevgili oldum ne istersem alıyor 1 trilyon verdi araba için bende benim öteki karakterin hesabına aktardım paraları alıp alıp öbür karaktere aktarıyorum
    Edit:Burdada öyle yapsam yerlermi aceba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stahli -- 9 Ağustos 2009; 17:14:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze00

İStanbul rp de bayan karakter açtım bi mafyayla sevgili oldum ne istersem alıyor 1 trilyon verdi araba için bende benim öteki karakterin hesabına aktardım paraları alıp alıp öbür karaktere aktarıyorum
    Edit:Burdada öyle yapsam yerlermi aceba

Fakat, oyunun kötü olduğunu söylemem gerek. Bir kaç rp yapan dışında, herkes saçma sapan işler yapıyor. Oyunda da 70/80 kişinin olduğu geçiyor ama o kadar olduğunu hiç sanmıyorum.

• yok oyunda 70 80 kişi oluyor ben ordayım ama dediğin gibi rp güzel değil inşallah bunda güzel olucak
  • Dm serverinden farkı yok.Herkes hile kullanıyor.
  • Belirtildiği üzere açılış Beta olarak gerçekleşecektir ve bu sebep ile eksikler ve hatalar olacaktır o sebep ile lütfen gereksiz soru yağmuruna yöneticileri tutmayınız eksik gördüğünüz sistemlerin bir çoğu 1 haftalık beta döneminde eksiksiz ve hatasız bir şekilde yapılacaktır. Beta nın bitişi sonrasında normal olarak devam edeceğiz.
    Beta döneminde sunucuya Karakter Başvurusu olarak yolladığınız karakterler ile giriş yapabileceksiniz.
    Beta sürecinde yaşanan rp'ler ve her türlü kazançlar geçerlidir.

Cleoder..

kesin olarak bir saat verilmedi ancak bugün açılacak.
  • Nemesis niye Pm cevap vermiyosun?
  • quote:

Yani yarın

Kuralım dostum vallaha harika olur Başvurumu yolladım Shawn Wayans Her zamanki gibi yine siyahiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByNeron -- 10 Ağustos 2009; 15:04:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Nemesis niye Pm cevap vermiyosun?

Ekledim
  • "10.08.09 - 17:10" itibari ile bütün karakter başvurularına olumlu/olumsuz cevap gönderilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anaxanamun

"10.08.09 - 17:10" itibari ile bütün karakter başvurularına olumlu/olumsuz cevap gönderilmiştir.

Benimki kabul edildi
    Nick:John Pardus
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anaxanamun

"10.08.09 - 17:10" itibari ile bütün karakter başvurularına olumlu/olumsuz cevap gönderilmiştir.

Benimki kabul edildi
    Nick:John Pardus

Edit:Gene aynısı oldu

"Sil" diye bir seçenek var yukarıda

Ayrıca hala başvurabilir miyiz? 2 gün sonra başlamayı düşünüyorum da...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.