merhaba arkadaslar, level 70 dest. warlock olarak random lich king dungeonlarina girmeye cekiniyorum acikcasi, cunku itemlarim iyi degil ve dungeonlar hakkinda hic tecrubem yok kicklenme korkusu var biraz sanirim. o yuzden hala TBC dungeonlarinda zaman geciriyorum. ama biliyorum ki tbc de dusurdugum itemlar lich king dungeonlar icin yine yeterli olmayacak. Sizce direkt Lich king dungeonlarina baslamali miyim? gorev yapmak oldukca sikici gelmeye basladi bu arada, dungeon yaparak ilerlemek istiyorum.
Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
Tecrübe yok, gear yok, level yok... Bence adamlar seni gördüğü gibi ya kickler ya da seni yalnız bırakırlar. Görev yapmanın nesi sıkıcı anlayamadım. Hani wow görevleri gayet kolay, kısa ve eğlenceli görevler. Üstelik görev ödülü olarak da üzerindekilerden çok daha iyi itemler verir.
İlk önce borean tundra daki başlangıç questlerini yap sana çok güzel itemler wericek.Ondan sonra itemlerin yeterli seviyeye gelmiş olucaktır.Gerisi sana kalmış istersen dungeon ile kasarsın istersen görewlerle ilerlersin.
quote:
Orijinalden alıntı: Petibör
İlk önce borean tundra daki başlangıç questlerini yap sana çok güzel itemler wericek.Ondan sonra itemlerin yeterli seviyeye gelmiş olucaktır.Gerisi sana kalmış istersen dungeon ile kasarsın istersen görewlerle ilerlersin.
+1 Aynen arkadasin dedigi gibi yaptim hatta 68de borean tundaradayidim su anda 70 level fury warriorum var ve cok rahat dungeonlara girip hic kicklenmeden takiliyorum.
dpsin lich king dungeonlarında pekte derdi olmuyor.bana kalırsa girmeye başla, bossa geldikçe taktik sor.Anlatmayan adam olmaz sanırım.Zaten dungeonlarda 1-2 taktik oluyor, onu da söylemeye üşeniyorlarsa ayıp onlara.
cevaplariniz için teşekkürler arkadaşlar çok işime yarayacak.
WotlK dungeonlarında, özellikle normallerde kimse kimseyi kicklemez artık bu saatten sonra..Birkaç hatalı birşey yapsan adamlara ilk defa burada olduğunu söylersin. Anlayışla karşılarlar. Kimse WotlK'i takmıyor artık. Herkes 85 lvl olup raid veya pvp yapmanın derdinde..Boş yere sıkma canını. Gir dungeon queue ye takıl istediğin gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme