|
Lichdom Battlemage TR yama
-
-
up
-
Pak dosyasının boyutu nedir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownPak dosyasının boyutu nedir?
oyun şu an elimde değil..istersen indirip bakabilirim
-
Kuruluysa diye sordum indirirsin olmaz boşuna internetin gitmesin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownKuruluysa diye sordum indirirsin olmaz boşuna internetin gitmesin.
sıkıntı olmaz..ben sana p.tesi dönüş yaparım.bakarsın olursa inşlh .)
-
Tamam kardeşim
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownTamam kardeşim
eywallah..
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownPak dosyasının boyutu nedir?
Localization dosyası içindekiler;
-
@sinnerclown Başkan monster hunter world'a da bir el atsan lütfen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ShawarpersLocalization dosyası içindekiler;
Alıntıları GösterKardeşim bu klasörü rarlayıp atarmisin.Musait olunca bakacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TR'NeverTime@sinnerclown Başkan monster hunter world'a da bir el atsan lütfen.
Araç gerekiyor hatırladığım kadarıyla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownKardeşim bu klasörü rarlayıp atarmisin.Musait olunca bakacağım.
Alıntıları GösterAyıp ettin beni kaybettin. Ben açmayı denedim de beceremedim.
https://s7.dosya.tc/server18/ghbmyh/Localization.rar.html
Oyunun genel dosya görüntüsünü de atayım da yanlış anlaşılma olmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shawarpers -- 1 Kasım 2020; 10:33:33 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ShawarpersAyıp ettin beni kaybettin. Ben açmayı denedim de beceremedim.
https://s7.dosya.tc/server18/ghbmyh/Localization.rar.html
Oyunun genel dosya görüntüsünü de atayım da yanlış anlaşılma olmasın.
Alıntıları GösterDosyaların tam görüntüsünü atman çok iyi oldu . Localization klasöründen ilerleyeceğiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownDosyaların tam görüntüsünü atman çok iyi oldu . Localization klasöründen ilerleyeceğiz.
Alıntıları GösterDiğerlerinde açılacak uygun dosya göremedim bir o var onu da ben denedim açamadım ama siz yaparsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownAraç gerekiyor hatırladığım kadarıyla.
Alıntıları Göster@sinnerclown başkan bir baksan araç var mı int ortamında düşmüşmü ? benim bu tür konular hakkında bir bilgim yok nere bakıcamı bilmiyorum başkan. oyun çeviri 9 ay önce filan başladı çevirisine sanırım ama daha bir ilerleme olduğuna dair bişey görmedim ben takip edilicek ve hakkında bilgi alıncak bir yerde yok o yüzden başkan bir bakıp el atsan şu oyuna lütfen :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: TR'NeverTime@sinnerclown başkan bir baksan araç var mı int ortamında düşmüşmü ? benim bu tür konular hakkında bir bilgim yok nere bakıcamı bilmiyorum başkan. oyun çeviri 9 ay önce filan başladı çevirisine sanırım ama daha bir ilerleme olduğuna dair bişey görmedim ben takip edilicek ve hakkında bilgi alıncak bir yerde yok o yüzden başkan bir bakıp el atsan şu oyuna lütfen :)
Alıntıları GösterTamam bir bakalım olumlu olumsuz dönüş yaparım.
-
hocam battlemage indirmeme gerek kalmadı sanırım.pak dosyasını atmışlar.çevrilmesi mümkün görülüyormu? bide monster hunterworld çevirebilecekler var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: lazoerhocam battlemage indirmeme gerek kalmadı sanırım.pak dosyasını atmışlar.çevrilmesi mümkün görülüyormu? bide monster hunterworld çevirebilecekler var mı?
lichdom battlemage dil dosyası: https://s7.dosya.tc/server18/bqdv3x/dialog_recording_list.rar.html (paketleme işini çözemedim)
monster hunter world sağolsun Iron Man - SuraSide araçları attı oyunu indirip deniyeceğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownlichdom battlemage dil dosyası: https://s7.dosya.tc/server18/bqdv3x/dialog_recording_list.rar.html (paketleme işini çözemedim)
monster hunter world sağolsun Iron Man - SuraSide araçları attı oyunu indirip deniyeceğim.
Alıntıları Göstersağlık olsun usta..umarım monster hunter world olur.
Benzer içerikler
- call of the wild the angler türkçe yama
- wolfenstein the new order türkçe yama
- ghost of tsushima türkçe yama
- sniper ghost warrior contracts türkçe yama
- mortal kombat 11 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X