Şimdi Ara

Lidyana 1 Alan 1 Bedava - Nike Ayakkabı 77 tl ye geliyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
8
Favori
37.463
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 tane levis gri kotu 119.90 a aldım 33 beden olmaz diyordum ama mükemmel oldu ne bol ne tam.. tam istediğim gibi.. istesem bulamam bu kadar denk.. haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim..
  • Benim de ayakkabılar temin edilemiyor diye iptal ettiler çok üzüldüm ya özellikle eşime aldığım ayakkabı kötü oldu haberi olmasaydı şimdi anlat dur ayakkabı gelmeyecek diye, eminim durumumu anlayan bir çok arkadaş vardır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt
    kardeşim yapma ya benimki de hala tedarik sürecinde iptal olursa çok üzülücem.

• ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    Arayın bence kontrol ettirin ben öyle öğrendim...

• hidolgoo kullanıcısına yanıt
    benim de temin edilemiyormuş nasıl şans bu ya bunun yüzünden markafoniyi almak istemedim o da kaçtı :(

• Aldıklarım geldi 5 gün sonra lidayana madurları diye konu açılır diyenlere selam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadıoğlu321 -- 19 Nisan 2017; 12:2:4 >
  • ben de 2 tane levis aldım. 120 tlye. avantajix bilmem ama iyi geldi. teşekkür ederim. paylaşıma devam..
  • Ayakkabılar da geldi on numero valla süper alışveriş oldu haber veren arkadaşa şükranlar...
  • Benimkiler de geldi. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

Lidyana 1 Alan 1 Bedava - Nike Ayakkabı 77 tl ye geliyor
  • Giyim ürünleri kullanılmış bunlar outlet ürünleri miydi ben hepsini iade edecem iade yapınca sıkıntı çıkarırlar mı?

• almak isteyen varsa şunu aldığım fiyattan verebilirim ayağı 39 olan arkadaşa aldık. 40 no aldık yine de dar geldi.

https://www.lidyana.com/nike-wmns-nike-air-max-thea-print-kosu-ayakkabisi

Lidyana 1 Alan 1 Bedava - Nike Ayakkabı 77 tl ye geliyor

• https://www.lidyana.com/levi-s-522-slim-taper-littlefield-jean

Bu üründen alıp iade edecek veya değişime yollacak varsa haberleşelim. Bana 33-32 veya 34-33 lazım.

Bende 32-32 var iade etmeden değiştirmek istiyorum.
  • parfümler de geldi orjinal oldugunu nasıl anlicaz

Lidyana 1 Alan 1 Bedava - Nike Ayakkabı 77 tl ye geliyorLidyana 1 Alan 1 Bedava - Nike Ayakkabı 77 tl ye geliyor

• Birebir kampanyası tekrar başlamış...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.