Şimdi Ara

Lidyana 1 Alan 1 Bedava - Nike Ayakkabı 77 tl ye geliyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
8
Favori
37.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sorun cikarirlarsa napcaz peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar Lidyana Musteri memnuniyeti konusunda bile 10 numaralar. Daha once aldigim, Tommy, Fred Perry marka urunlerde en ufak deformede incelemeye gonderdim, hepsini de iade aldilar. Dün 2 tane sort sipariş ettim, bugün kargoya verdiler. 2-3 yildir belki 10 bin liralik rahat alisveris yapmisimdir hic birinde sikinti yasamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodimus01 -- 15 Nisan 2017; 23:16:30 >
  • psycho1905 kullanıcısına yanıt
    Sende sorun çıkarcaksn;) nasıl etmezsnz diyceksn etmek zorundasnz vs die yüklenceksn hocam. Yaz şikayetvar a btk ya sonra

• Net bi link yok demi geçerli ürünler için

• Ek olarak, Tommy/Fred perry marka ürün almak isteyen arkadaslar PM atsinlar, ortak alabiliriz.
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkür. Senin yüzünden yine gitti paralar. Bi süre giremeyeyim bari bu sıcak fırsatlar ahalisinin olduğu yere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    Ben espri maiyetinde dedim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar indirimli ürünlerden seçmeme rağmen ben bu hatayı alıyorum: Kupon için gereken zorunlu ürün(ler) sepetinizde bulunmamakta.

Çözüm nedir??

Edit: Arkadaş başka ürünlere bakarken numaralar bitti be. Bir de normal indirimli ürünlerde kullanamıyor muyduk bu kodu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPT-76 -- 15 Nisan 2017; 23:19:35 >
  • oguzkagan11 kullanıcısına yanıt
    Nekadara geliyor hocam tane?

• hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Adamsin, pardon o zaman dostum :)))
  • hiç niyetim yokken azzaro chrome ve burberry classic aldım. konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedan_dva -- 15 Nisan 2017; 23:44:22 >
  • 20 tl bülten aboneliği kuponu geçmiyor mu arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

Üye girişi yapıyorum kendi söylüyor indirimi giriş yapınca . Ama olmadı nedense

Mesela nike'ın bir tişörtü vardı 3 renk 2 si dahil açık mavi olan meğerse dahil değilmiş. Yeşil ve maviyi ekledim düşmedi. Sonra lacivert ve yeşil ekleyince indirim düştü.Sonra baktım gerçekten mavi olan kampanya ürünlerinde yok. Sizin de böyle bir şey olmuş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermani06 -- 16 Nisan 2017; 0:43:16 >
  • Birlikte almak isteyen var mı?
  • Ben de bir ayakakbı alacağım beyler de sneakers tarzı ama hangisi olur karar veremedim bu sitede veya başka sitede tavsiyesi olan var mı? 200 ü geçmeyecek şekilde
  • Bi tek ben miyim almaya deger urun bulamayan?

Elde kalan urunleri kakaliyolar resmen, erkek spor ayakkabiyi filtreledim karsima 4 tane cikti, keske cikmasaydi insan giyecek bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panriver -- 16 Nisan 2017; 2:54:31 >
  • panriver P kullanıcısına yanıt
    kampanya yeni başlamadı ki. güzel şeyler vardı gayet.
  • Neyse ki bişey kalmamış. Param cebimde kaldi

• arkadaşlar 2 tane kot aldım diyeli 1 si olmadı iade etmek istesem işlen nasıl oluyor ödediyimin yarısınımı iade ediyorlar acaba
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.