Şimdi Ara

Lidyana 1 Alan 1 Bedava - Nike Ayakkabı 77 tl ye geliyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
8
Favori
37.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ryo41

Bazı ürünlerde beden yazmıyor. Örnekhttps://www.lidyana.com/mavi-kareli-gomlek-koyu-denim-kareli

onların stoğu tükenmiş alamazsınız yani.
  • Beyler ayakkabi alicam hesaplica var mi onerdiginiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksit olsaydı bayağı bir şey alacaktım.
  • parfüm alan arkadaşlar bu siteye parfüm konusunda baya kötü yorumlar var dikkat tarihi geçmiş parfüm satıyolar büyük ihtimalle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bir nike airmax ile bir burbery 100 ml erkek parfumunu 180 e maal ettim gercekten mukemmel alısverıs oldu parfum konusunda bende okudum yazanları ama en kotu ihtimalle açar söverim :) birde geri gönderirim olur biter :P
  • 150-160tlya kadar parfüm önerebilirmisiniz?
  • arkadaslar 200 liralık ayakabı bakıcam beraber alıcak varmı hoşumuza gideni alalım
  • lord_of_darks kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzelmiş. Acaba iki parfüm beğensek geçerli oluyor mu kod ?

• 46-47 numaraları işaretledim sadece terlik çıktı
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    hocam ben denedim iki tane aynı parfumu dusmustu sizde deneyin oluyorsa acımayın :)))
  • Diyelim ki 2 adet ayakkabı aldık 200 TL ye tanesi 100 e geldi ve bu ayakkabılardan birini geri iade etmek istedik bu durumda 100 TL iade olur mu yoksa zaten aldığınız ayakkabı 200 TL idi BİREBİR kuponunu kullandınız onun için herhangi bir iade söz konusu olmaz mı derler ???

• fbbp F kullanıcısına yanıt
    Ikisini de iade edersen 200 lira verirler, eger tekini gerirsen para vermeyiz dedoler bana

• psycho1905 kullanıcısına yanıt
    O zaman iade edene kadar sevabına birine hediye etmek gerek çok enteresan bir uygulama..

• İstanbul anadolu yakasından incivtus almak isteyen varsa, iki kişi ortak alalım.
  • psycho1905 kullanıcısına yanıt
    Diyemezler öyle bişey hocam. Yasal olarak hakları yok. Kullanılan indirim ürünlerin fiyatına göre yüzdelenir. Öyle kafalarına göre yapamazlar tüketici haklrı die bişey var

• Geçen denedeğim parfümler
    diesel fuel for life
    dior homme intense
    armani code profumo
  • Başlık için kusura bakma o zaman dostum. Ama bak biri sürü insan kendisi arkadaşı eşi çocuğu için indirimli ürün aldı ve faydalandı. Yapılan yorumları okuyup teşekkür edenleri gördükten sonra kalkıp ben senin gibi bir yorum yapmazdım. Bunu da bilmeni istedim.

• Fazla alip 43 numara varsa elinizde alabilirim.

• Saatlerde geçiomu deneyen varmı

• inci iki adet ayakkabıyı aldım. yüzde 7 de avantajix ile ayakkabıların tanesi 50 tl ye geldi.
    https://www.lidyana.com/siyah-erkek-suet-ayakkabi
    https://www.lidyana.com/bordo-erkek-deri-ayakkabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 15 Nisan 2017; 21:21:56 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.