Şimdi Ara

LİEBHERR CPESF 4613 SMART İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
9.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Biz çok memnunuz Buzdolabından, iyi ki almışım diyorum gönül rahatlıgı ile. Buzdolabından bozulup atılan birşey olmadı. Muhafaza süresi çok iyi. Dolapta koku yok, hala ilk günkü gibi sessiz çalışıyor. Herkese tavsiye ederim.

Birde şu siteyi bir arkadaş önermiş forumdan ben aldıktan sonra inceledim arada tehşir vs ürünlerini ucuza satıyorlar. Almayı düşünenler göz atabilir.http://www.veastore.com/
  • Bir süredir kullanıyorum ve son derece memnunum. Uzun süre no forst kullandıktan sonra şimdi iyi ki bu low frost (Liebherr smart frost diyor) dolabı almışım diyorum. Şu an için bir karlanma buzlanma gözlemlemiyorum ve dolabın içindeki nemli soğutma sistemi gıdaların kesinlikle daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Alırken dondurucuda karlanma olur mu diye düşündürmüştü ama low frost avantajlarını görünce karlansa da bile sorun değil artık. Ayrıca benim için son derece önemli bir kriter olarak, dolap son derece sessiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidgrind -- 7 Mayıs 2015; 15:14:36 >
  • Arkadaşlar herkese merhaba.

Derin dondurucu konusu ile ilgili ayrıntılı bilgilerin ve marka değerlendirmelerinin olduğu bir link te ben vereyim.

http://esyatavsiyeleri.com/derin-dondurucu/
    bakmanızı öneririm.

herkse saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidgrind

Bir süredir kullanıyorum ve son derece memnunum. Uzun süre no forst kullandıktan sonra şimdi iyi ki bu low frost (Liebherr smart frost diyor) dolabı almışım diyorum. Şu an için bir karlanma buzlanma gözlemlemiyorum ve dolabın içindeki nemli soğutma sistemi gıdaların kesinlikle daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Alırken dondurucuda karlanma olur mu diye düşündürmüştü ama low frost avantajlarını görünce karlansa da bile sorun değil artık. Ayrıca benim için son derece önemli bir kriter olarak, dolap son derece sessiz.

Ben bu ürünü almayı düşünüyorum memnumusunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidgrind

Bir süredir kullanıyorum ve son derece memnunum. Uzun süre no forst kullandıktan sonra şimdi iyi ki bu low frost (Liebherr smart frost diyor) dolabı almışım diyorum. Şu an için bir karlanma buzlanma gözlemlemiyorum ve dolabın içindeki nemli soğutma sistemi gıdaların kesinlikle daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Alırken dondurucuda karlanma olur mu diye düşündürmüştü ama low frost avantajlarını görünce karlansa da bile sorun değil artık. Ayrıca benim için son derece önemli bir kriter olarak, dolap son derece sessiz.

Tam olarak ikisi arasinda ne fark var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Heralde no frost ile farkını soruyorsunuz. No frost adı üstünde donma yapmıyor ama kuru bir soğutma yöntemi olduğundan olsa gerek bilirsiniz gıdaları çabuk kurutur. Low frost 'da ise dolabın içinde nemli soğuk hava sirkülasyonu var, ama bu sebepten dolabın içinde arka yüzeyde su damlacıkları, çok açık kalırsa az miktarda karlanma görülüyor. Ama olumsuz bir yanı yok çünkü oradan aşağı süzülüyor ve yaptıkları yoldan dolabı terkediyor. Ama avantajı çok. Örneğin peyniri açık olarak koyun kap içinde durur gibi kurumuyor. Sebze meyveler kesinlikle gözle görülür biçimde çok daha fazla dayanıyor taze olarak. Özellikle bazı meyveler rekora gidiyor. :) Buzluk kısmı da asıl karlanma olmasını beklediğim yerdi ama şuana kadar bir sorun yaşamadım. Sadece en üstünde buzlukları koymak için çok ince bir raf var. O rafın tavanı yani buzluğun tavanında az bir karlanma gördüm. Ama gözlerdeki gıdalarda ve yanlarda karlanma yok. Kısacası bu dolap benim çok sevdiğim eski (no frost olmayan )dolaplarımızın sorunları giderilmiş hali gibi geldi. Ses olarak da gayet sessiz. Çalıştığını belli eden şey içindeki sirkülasyon motoru. Onu düğmesinden kaparsanız çalıştığı anlaşılmıyor bile. Ama onu kapamıyorum tabi.

• solidgrind S kullanıcısına yanıt
    cihanair kullanıcısına yanıt
    Dediklerine aynen katılıyorum. Kesinlikle çok sessiz ve çok uzun süre taze tutuyor içindekileri. Benimkisinin de buzluk kısmının tavanı aynı şekilde karlanma yaptı. Benim hanım saolsun her iki kapagıda açık bırakıp dolasıyor :) Ben o yüzden oldu sanmıştım ama demek oluyormuş öyle. Kurbandan önce bakacagım karlanma seviyesine göre çözdüreceğim.

Sizinkinde kapak açık kalınca uyarı veriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karub77 -- 10 Ağustos 2015; 14:44:44 >
  • Karub77 K kullanıcısına yanıt
    Kapak açık kalınca uyarı vermiyor. Kullanma kılavuzuna baktım. Açık unuttuğunuzda ya da başka bir sebepten ötürü dolap içi sıcaklık düştüğü zaman uyarı verir diyordu sanırım. Ama ne kadar düşünce diye birşey yazmıyordu. Sonuçta alarm tuşu var ve bir uyarı vereceği kesin. Bir de bizim dolaba özgü bir durum mu bilmiyorum ama kapak her zaman kendi kapanıyor. Belki eğim falan vardır, ya da dolabın bir özelliğidir :)

Ben çözdürmeyi düşünmüyorum şimdilik ama ya dondurucuyu ya da üst kısmı ayrı olarak kapatma seçeneği vardı. Yani eğer buzluk üst kısımdan bağımsız kapatılabiliyorsa çözme işleminiz zahmetsiz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidgrind -- 10 Ağustos 2015; 15:49:11 >
  • solidgrind S kullanıcısına yanıt
    Alırken kapak kendinden kapanır zaten diye ona dikkat etmemişim ama bizimkisi kendinden kapanmıyor. Bir eğim vermeye çalışayım bakalım akşam :)
  • Merhaba konuyu hortlatmış olacağım ancak bende yeni evleniyorum buzdolabı arıyorum. Liebherr marka bakıyorum, o günden bu güne 2 yıl kadar geçmiş şuanda yorumlarınız nasıl acaba?
  • namebaris kullanıcısına yanıt
    Merhaba, son mesajları okursanız bir süredir kullananlar olarak yorumlarımızı yazdık. Liebherr marka olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. Hangi modelini alacağınızı sizin ihtiyaçlarınız ve bütçeniz belirler. Bu model hakkında yazılanlardan bir fikir sahibi olabilirsiniz. Ben mesala Liebherr almaya karar verdim ve bütçem buna yettiği için no-frost almamıştım ama bu durum benim lehime olmuş, çünkü çok memnunum.
  • cevap için teşekkürler, bütçe planlamasından sonra kararımı kesinleştireceğim.
  • Nem gida dusmanidir, gidalarinizin curumesinin sebebidir, cunku bakteri ve diger mikroorganizmalarin uremesi icin gereken ortami saglar ama no frost kuru sogutma yaptigi icin ayni sicaklikta , hatta ve hatta bazi sicakliklarda yuzyillarca saklayabilir :)

Obur taraftan acikta biraktigin urunu kurutur. Kapali kapta urunu nemli tutsan bir zaman sonra o da curur yani ben simdi bilemedim :)

Dondurma gozunde butun kis yazdan kalma urun saklicaksaniz no frost tercih edin oyle huylariniz yoksa gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Nem tabi her gıda için iyi birşey değil. Burada asıl nokta açıkta duran sebze ve meyvelerdir ve onlar da bildiğiniz üzere nem sayesinde daha uzun süre taze kalıyor. Bu bir tahmin değil, ikisini de kullanmış olduğumdan kesin bilgidir. Peynir gibi şeylerin de açıkta bırakılarak bu dolapta daha uzun dayandığı söylense de ben bu tip et ve süt ürünlerini kapta saklıyorum ve kapalı kapta low-frost ile no-frost arasında bir fark olmayacaktır. Şöyle düşünün, no-frost 'un avantajı adı üstünde donma-karlanma yapmaması, dezavantajı ise açıkta kalan besinleri kurutmasıdır. Low-frost avantajı ise nem sayesinde daha uzun ömürlü gıdalar, dezavantajı ise muhtemel karlanma. İşte bu dolapta karlanma da sorun olmaktan çıktığı için çok mantıklı bir seçenek haline geliyor bana göre. Ben 7 aydır kullanıyorum ve son derece memnunum.
  • Selamlar. Üzarinden bir seneden fazla geçmiş, güncelleme yapayım. Dolapla ilgili hiçbir şikayetim yok. İlk günkü gibi çalışmaya devam ediyor. Daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi buzluğun en üstündeki ince buzluk rafında buzlanma var. Ancak buzluk hala rahatça girdiği için sıkıntı yaratmıyor. Kısacası çözdürme falan ihtiyacı olmadı henüz. Sebze ve meyveler gerçekten epey uzun dayanıyor. Bugün babam yeni bir no-frost Bosch dolap aldı. Gıdaların dayanma sürelerini bu Bosch ile karşılıklı test edeceğim bakalım.
  • Liebherr fiyatları uçmuş gitmiş şu aralar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.