Şimdi Ara

Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!
    Merhaba arkadaşlar,

Yurtdışından getirdiğim 2022 son kullanma tarihli bazı takviyeleri satışa çıkarıyorum.

quote:

Elimde 2 adet Life Extension B complex, 2 adet magnesium caps ve 1 adet Jarrow Cognizin (Citicoline) bulunmaktadır.

Sadece 2 adet B complex kaldı.

- B complex 60 kapsül 200 TL (489'a satılıyor)

Life Extension B complex Türkiye'deki en yüksek dozaja sahip tamamen aktif formda biyoyararlanımı en yüksek b vitaminlerinden oluşmaktadır. Diğer tüm vitaminler sentetik ve biyoyararlanımı düşüktür. Örnek, folik asit ve folat farkı, siyanokobalamin ve metilkobalamin farklarına bakabilirsiniz.

- Magnesium Caps 100 kapsül 180 TL (400-450 civarında satılıyor.)
    Life Extension Magnesium Caps - 500 mg elementel magnesium içeriği ile yine elementel değeri belirtilmeyen diğer magnezyum takviyelerinden farklıdır ve elementel değeri yüksektir. - SATILDI

- Jarrow Cognizin 120 kapsül 300 TL (600 TL'den satılıyor.)

Jarrow Citicoline ise nootropikler ile ilgilenenlerin bildiği, TR'de bulunmayan bir takviyedir. Marka ve patent olarak en iyisidir. - SATILDI.

- Jarrow Formulas Uridine Monophospate (UMP)- 375 TL - YENİ

Mr. Happy yığının bir parçası olan üridin monofosfat, beyin sinapslarının gelişimi, hafıza ve bilişsel faaliyetlere faydası bulunan bir takviyedir.

60 Kapsül

Kapsül başına 250 mg uridine 5'monophospate disodium salt içerir.

Gluten içermez.

- Jarrow Formulas PS100 Phosphatidiylserine (Sharp PS) NON-GMO - YENİ

Fosfatidilserin beyin, hafıza ve bilişsel faaliyetlerin gelişimine etkisi olan olan bir takviyedir.

GDO'suz versiyondur.

120 Kapsül

Özel patentli Sharp PS fosfatidilserin kullanılmıştır.

Kapsül başına 100 mg phosphatidylserine içerir.

Gluten ve soya içermez.

SON KULLANMA TARİHİ:12/2022

- Life Extension Mega Benfotiamine B1 Vitamini (Tiamin ve Benfotiamin) - YENİ

Son Kullanma Tarihi 10/22

Türkiye'deki en iyi B1 vitaminlerindendir.

Her bir kapsülde 250 mg B1 vitaminin en aktif formu olan Benfotiamine içerir. Piyasadaki B1 vitaminlerine oran ile daha fazla fayda sağlarsınız.

Üretim yeri ABD

SON KULLANMA TARİHİ:06/2022

- Jarrow Formulas Magnesium L-Threonate (Magtein) - YENİ - 475 TL

Beyin bariyerini geçebilen, hafızaya, bilişsel kabiliyetleri arttıran tek magnezyum takviyesi, dünyada tek patentli Magtein teknolojisi. Magnezyum L-Threonate formu sadece ABD'de patentlidir, birçok ülkede bulunmamaktadır.

90 Kapsül

Kapsül başına 144 mg elementel magnezyum içerir. Toplamda 2000mg bir kapsülde magnezyum bulunmaktadır.

NON-GMO, VEGAN

SON KULLANMA TARİHİ:10/2022

- Doublewood Supplements Alpha GPC 300 mg 60 Kapsül - YENİ - 315 TL

Alpha GPC en iyi kolin takviyelerinden biridir.

60 Kapsül

Kapsül başına 300 mg Alpha GPC içerir. 60 kapsüldür.

MADE IN USA

Gluten içermez.

SON KULLANMA TARİHİ:06/2023

- Doublewood Supplements Uridine Monophospate (UMP) - YENİ - 285 TL

Mr. Happy yığının bir parçası olan üridin monofosfat, beyin sinapslarının gelişimi, hafıza ve bilişsel faaliyetlere faydası bulunan bir takviyedir.

60 Kapsül

Kapsül başına 300 mg uridine 5'monophospate disodium salt içerir.

MADE IN USA

Gluten içermez.

NON-GMO

SON KULLANMA TARİHİ:01/2024

Kargo bana ait olmak üzere her yere gönderebilirim.

Google da yazıp linkleri bulabilirsiniz.

Teşekkürler

Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!
    Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!
    Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!Life Extension B Complex, Magnesium Caps, Jarrow Cognizin Citicoline çok uygun fiyata!
    Fiyat : 1 TL Miktar : 5 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Kısaca ne işe yaradıklarını anlatabilirmisiniz ? Google üzerinden araştırma yaptım ama çok terimsel açıklamalar var anlamadım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

Kısaca ne işe yaradıklarını anlatabilirmisiniz ? Google üzerinden araştırma yaptım ama çok terimsel açıklamalar var anlamadım :)
    Merhaba,

Aslında B vitaminleri için en güzelini burada bulabilirsiniz:
    https://synevo.com.tr/tr/B-Kompleks-Vitaminlerinin-Karmasik-Dunyasi

Magnesium ise bunu izlemenizi tavsiye ederim:
    Dr. Can Çiftçiyoutube
    Magnezyumun BEŞ İnanılmaz Faydası: Neden Sürekli Magnezyum Öneriyorum?
    https://www.youtube.com/watch?v=TT2Y7GvfVP8

Citicoline ise beyindeki asetilkolin seviyelerini arttırır.

burda da kısaca değinilmiş.

Bu arada sitikolin TR de bulmak çok zor hele bu marka hiç yok diyebilirim ve çok pahalı.

Umarım faydalı olabilmişimdir.

• Citicoline kalmadı, herhangi bir vitamini yeni sipariş alabilirim.

DM atabilirsiniz.
  • Üridin monofosfat, Magmind Magnezyum L-Threonate, PS100 fosfatidilserin ve Benfotiamin ekledin, ilk mesaj güncellendi.

Satışa devam.

• Üridin monofosfat, PS100 fosfatidilserin ve B complex kaldı.

B complex 6 adet oldu.

Satışa devam

• Magnezyum L-Threonate Magtein Magmind 3 adet tekrar stokta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyin bariyerini aşan en iyi magnezyum Magtein 3 adet tükendi. Yeni stok gelecek.

• Doublewood Supplements, Alpha GPC ve Uridine de eklendi.

• Elimde şu an için Doublewood Supplements Uridine, Alpha GPC ve HR Supplements Aniracetam var.

İlgilenenler mesaj atabilir.

• B kompleksi fiyatı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kolay gelsin eliniz de benfotiamin var mıdır var sa fiyatı nedir ?

• watcherb kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Kusura bakmayın geç gördüm.

Tek olarak yok B complex vardı o da tükendi.

Genel bilgi olarak Bacopa Monnieri var elimde 2 adet.

• Bacopa Monnieri Yurtdışı ile aynı fiyata veriyorum. Gümrük kargo vs. derken hatta daha ucuza vermiş oluyorum. :)

Tanesi 950 TL ücretsiz kargo.

• Hocam yurt dışına gidiyorsan arada bana da bor takviyesi getirebilir misin maalesef ülkemizde kaliteli bor takviyesi yok iherb de ki kaliteli herhangi bir bor takviyesi olabilir yalnız Life Extension marka olmazsa sevinirim içerisinde çok fazla b2 vitamini var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.