Şimdi Ara

Life is Strange 2 Dil Dosyaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Life is Strange 2'nin son bölümünün dün yayınlanmasıyla birlikte ben de çevirmek isteyen arkadaşlar için dil dosyalarını paylaşmak istedim. (Yönetici beyciğim çeviri aracı değil ama çeviri yapılması için gerekli bir şey paylaşıyorum. Yeri tam olarak olmasa da doğru yani. )

• Çeviriyi üstlenebilirim, uzun sürecek bir çeviri gibi değil ve çevirmesi kolay fakat ep2'de bırakılmıştı bu oyunun yaması. Önce 3 ve 4'e girişmek daha mantıklı. 3 ve 4'ün dil dosyalarını bana atabilecek varsa çevirebilirim. Oyun korsana düşmedi o yüzden elimde mevcut değil. Dil dosyalarını bana ulaştıracak arkadaşın, yama esnasında testlerde de bana yardımcı olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisijen

Çeviriyi üstlenebilirim, uzun sürecek bir çeviri gibi değil ve çevirmesi kolay fakat ep2'de bırakılmıştı bu oyunun yaması. Önce 3 ve 4'e girişmek daha mantıklı. 3 ve 4'ün dil dosyalarını bana atabilecek varsa çevirebilirim. Oyun korsana düşmedi o yüzden elimde mevcut değil. Dil dosyalarını bana ulaştıracak arkadaşın, yama esnasında testlerde de bana yardımcı olması gerekiyor.
    Dil dosyalarını boşuna mı yükledik arkadaşım?

Tüm bölümlerin dil dosyası var üstteki linkte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DAD5424B4

Dil dosyalarını boşuna mı yükledik arkadaşım?

Tüm bölümlerin dil dosyası var üstteki linkte.

Alıntıları Göster
    pardon dostum :D

attığın sadece ep5 'in sandım. çevirebilirim dediğim gibi, çok uzun sürecek bir çeviri de değil, taslağı google'a tablo halde aktaradabilirim burada konu açtığımızda herkesin yardımıyla bitirilebilecek bir çeviri. aklıma da yattı aslında. dur bakalım.

sağolasın dosyalar için.

• Oyunu çevircekmisiniz 3 4 ve 5 çevirseniz güzel olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.