Çalışmalarımız devam ediyor arkadaşlar, bugün tam sürümü bitmiş halde yayınlarız diye tahmin ediyoruz. Haber veririz tekrar |
Life is Strange Double Exposure Türkçe Yama (3. sayfa)
-
-
Tamam hocam, böyle hikaye odaklı ve diyalogların çok önemli olduğu bir oyunda iyi bir deneyim için çevirinin iyi olması, çabuk hazır olmasından daha önemli.
-
nedir hocam son durum
-
quote:
Orijinalden alıntı: lisawithwaternedir hocam son durum
Bugüne yetişmeyebilir, muhtemelen yarına kalacak gibi görünüyor.
-
Arkadaşlar Türkçe yamanın %80i bitmiş durumda, bir kaç tane dosyada sorun olduğundan ötürü onunla uğraşıyoruz. Her episode içinde küçük küçük yerler var. O bir kaç dosya sorun yaratıyor yoksa yamanın %80 i hazır durumda, sadece sonlarda bir sorun olsa yayınlayacağız ama her episode içinde küçük küçük yerler olduğu için, tam bitsin öyle verelim diyoruz
-
Evet hocam, tam bitsin.
-
bugün olsaydı tadından yenmezdi ama olsun hocam hiç sıkıntı değil bu kadar bekledik biraz daha bekleyebiliriz açıkcası birisinin yamasını yapmasını dahi beklemiyordum sizin yamanızı görünce inanılmaz sevinmiştim bu kadarını bile beklemezken en azından yarına kadar beklemek hiçbirşey, elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederiz, iyi çalışmalar
-
Oyun çıktı kral tam çeviri ne zamana biter acaba
-
önceki mesajlarda yazdı adam yüzde 80 tamam kalan kısımlarla pürüzleri ayarlıyorum diye bitince bugün yayınlayacakmış
-
Merhaba yama full sürüm ne zaman olur acaba
-
Çeviri olarak %100 bitmiş durumda şuanda, kontrolleri sağlıyoruz. Eksik bir yer kalmadığından ve bütün dosyaları gördüğünden emin olduğumuzda paylaşacağız arkadaşlar
-
Elinize sağlık hocam bekliyoruz
-
eyvallah hocam gördüm şimdi
-
Türkçe yama v2 sürümüne güncellenmiştir. Güncellemeyle birlikte oyun tam sürüme uyarlanmıştır. Kalan İngilizce yerler Türkçe'ye çevrilmiştir. Keyifli oyunlar dileriz.
-
çok teşekkür ederiz
-
Elinize sağlık. Şimdi full Türkçe oynayabiliriz 😀 -
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Rica ederiz, umarım beğenirsiniz. İyi oyunlar
-
oha çok teşekkürler elinize sağlık
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X