birader senin derdini çözemedim eminim burdaki insanlar da çözemedi. sanane olm translate olur olmaz. senin kastın var belli adamlar sana ne yaptı? he? tabi bazı paralı çevirilerin piyonu olmak boyle bir şey önce kendi benliğinle yaz klavye delikanlısı :) o konuşmanın tamamını koyarsan "sizin için çevirdim" lafında kinaye olduğunu anlarsın canım kardeşim. o mesaj tamda senin gibilere göre, tabi bastık bazılarının kuyruğuna şimdi adım adım takip ediliyoruz. bedava işler yayınlayınca kuduruyor tabi abileriniz. gördüğüm kadarıyla da bizim sıkı takipçimiz olmuşsun sevindim :) KOMİK. hadi bak işine hadi... |
Life is Strange: True Colors Türkçe Çevirisi Bitti! (Testte) (3. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
senden mi öğrenicez dürüstlüğü yasal olmayan bir işten para kazanan abilerine söyle onu stopaj + kdv + ötv ödesinler önce
yav hadi git işine dedikçe kene gibi yapıştın ya :)
-
Hocam ben size inanıyorum. Makina çeviri ile yaptığınız bir şeyi el çevirisi diye söylemeyeceğinizi biliyorum. Çünkü bunu yapmaya ne gerek var. Siz el çevirisi yapınca ekstra para kazanmıyorsunuz. Benden naçizane tavsiye, böyle olumsuz yorumlar her zaman olucaktir. Siz hiç kafayı takmayın, eğer doğru bir iş yaptığınızı düşünüyorsanız ve vicdanınız rahatsa gerisinin önemi yok. Ellerinize sağlık bu arada, kolay gelsin. Bu arada bu grubun el çevirisine geçmesine can-ı gönülden sevindim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bana sövsün umurumda olmaz ancak "gameolog" ismini kötülüyor boş beleş iş değil planlı bunlar daha öncede başkalarına da yaptılar ücretsiz yama verenlere...
-
dostlar ortada şu anda elle tutulur bitmiş bir iş olmadan öyle böyle diye yorum yapmak ne kadar doğru? iş biter herkes indirir denemesini yapar beğeniriz yada beğenmeyiz fark etmez ama sonuç görmeden öyle böyle diye yorum yapmak mantıklı değil. Bırakalım yapsınlar işlerini beğenmezseniz konuya eleştirinizi yapar çıkarsınız bir daha da bu ekipten çıkmış yamalara yönelmezsiniz. beğenirseniz olumlu yorumlarınızı yazarsınız. hatası, kusuru veya başarısı da işin sonunda çıkar sonuçta. şu anda önceden olmuş olayları buraya taşımanın bir manası yok.
Bizler birbirimizi kırmaya karalamaya o kadar bir hevesliyiz ki başkalarının emeklerini hiçe sayıp önlerini kesmeye bayılıyoruz, halbuki biraz birbirimize karşı hoşgörülü olsak toplum olarak daha iyi yerlere gelebiliriz....
-
bütün olay bu iş üstünden para kazanmadığımız için kazananların yoluna taş koyuyoruz kuduruyorlar başka bişey değil. iş ahlakı da kalmamış zaten senin yaman bizimkinden iyi olursa adam gelir verir parasını alır korkmayın bu kadar basit
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-430AA1A9Fbütün olay bu iş üstünden para kazanmadığımız için kazananların yoluna taş koyuyoruz kuduruyorlar başka bişey değil. iş ahlakı da kalmamış zaten senin yaman bizimkinden iyi olursa adam gelir verir parasını alır korkmayın bu kadar basit
Şu çoluk çocuğa neden cevap veriyorsunuz ki, bırakın ebeveynleri uğraşsın.
Bunlar her Türkçe yama konusun altına gelen işsiz, vasıfsız tipler. Boş ver yokmuş gibi davran.
-
Valla bugüne kadar kimseyi durduk yere eleştirmemişimdir, beni burda tanıyan tanıyor, kendilerinin tabir ettiği ''parali laflarıda" kendilerini savunmak için bana laf atmaya çağrılan elemanları oluyor. Benim içim rahat bugüne kadar kim yanlış iş yaptıysa eleştirdim bu forumda, ha "Gameolog" düzgün iş yapmaya başlar seve seve överim bu arada... Siz istediğiniz kadar kendinizi eleştirenlere paralı bilmem ne yazmaya devam edin, bizim ülkede klasiktir zaten bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 14 Eylül 2021; 21:40:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla kendi çalıp oynayan sensin. Ortada bir ürün yokken gelip de futursuzca eleştirip kötülüyorsun. Aslında orada direk seni kast etmedim genele yordum ama olsun. Ben bu grubu tanımam etmem hatta isimlerini daha 3 gün önce duydum. Fırsat verip destekleyeceğiniz yerde sürekli bir köstek olma var. Takip ettiğim kadarı ile sende onlardan birisin. Güzel işler yapmışsındır ya da yaptın eyvallah. Sınavda değiliz ki 3 yanlış bir doğruyu götürsün. Yanlış yapa yapa doğruları öğrenecekler, her grup böyle olmadı mı? Hepsinin ilk zamanlarında hataları, yanlış anlaşılmaları olmuştur. Belli ki hevesli arkadaşlar, bir şeyler yapıp insanları mutlu etmek istiyorlar, 'ho ho ho' diye gelip de burda bunların hevesini kırmaya ne gerek var? Takım tutar gibi çeviri grubu tutuyorsunuz ya.
-
@TackleBarry dostum sana bir şey sormak istiyorum. Anymous çeviri de takılan arkadaşlardan biri misin?
-
Dostum anlamiyorsun konunun başında bu arkadaş biz bu yalanı bizim altımızda söyleyen arkadaşla çalışmayı bıraktık, hatasını bizde farkına vardık deseydi ben hiçbir şey demezdim. Kendisi onun yerine saldırmayı, kıvırmayı ve kem küm etmeyi seçti ve sonuç? Yoksa yeni gelen tüm grupları ve tek başına çeviriye atılmak isteyen tüm çevirmenleri destekliyorum, bir problem yok. Dürüst iş yapmayanlar bende alerji yapıyor. Neyse bu konuya yazacaklarım bu kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 13 Ekim 2021; 0:18:5 >
sana söz pokemon resmi koyucam profilime
-
Resimsiz mesajsiz dediklerin senden daha eski forumda. boyle seylere gerek yok. Çıkınca göreceğiz zaten o zaman elestirimizi yapariz
Bunlar ne zaman forumda biri elle tutulur çeviri konusu açsa hemen damlar ortalığı karıştırır insanları yaptığı işten soğutur. Bunlar zamanında hem forumu hem üyeleri aşağılamış sonrada forumu bir daha girmemek üzere terk etmişlerdi ama ne hikmetse gece gündüz burdalar yine.
Çeviri iyi olur kötü olur sonuçta bir emek var ortada ve her kumaşın bir alıcısı vardır.
Bu tükürdüğünü yalayan tipleri kimse takmasın kaale bile almayın cevap yetiştireyim diye konu çöplüğe dönmesin çevirmenlerin şevki kırılmasın.
-
Üffff ne boş beleş muhabbet dönüyor bu konuda bir kaç gündür. Çıkınca bakılır, Translate olup olmadığı değerlendirilir, Translate ise Hades'ın çevirmenleri gibi yok olurlar ortadan. Ya da grubu silip atarsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Komik, ve yazık diyorum. Yargısız infaz bu olsa gerek. Yazık!
-
Merhabalar, var mı bir gelişme?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X