Şimdi Ara

Lifecell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lifecell 5gb avantaj paketini turkcell bayisinde post makinesi yaptım bitince tekrar aynı şekilde yapabilirmiyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Paketin son kullanım tarihini bayiye sorarak yada internet sitesinden bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman diyeyim 3 ay tl yüklenmezse lifecell paketleri iptal ediliyor.Sürpriz nokta bereketinden 3 ay tl yüklemeye gerek olmadı. Bugün avantaj 4 gb için 30 tl yükledim paket tanımlanmadı. Müşteri hizmetleri tl yüklenmediği için iptal olmuş dedi.Bu aylık 30 tl ye 500 dk 4 gb 1000 sms verdi .Bir dahaki ay ne yapcaz bilemiyoruz.
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Postan paket çıkar en kötü ihtimal bende tl yüklemiyorum 3 ay olmadan postan paket alırım

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    nasıl olacak ?Bir sonraki ay Turkcelle gitsem durumu anlatsam postan tekrar mı tanımlıcaklar?Ancak her ay otomatik yenilenmezse uğraşmak sıkıntı olur.Neyseki yıl sonu geldi zaten zam yaparlar büyük ihtimal .En kötü yılbaşında gitgel yaparım da Turkcelle de 90 gün bekleme süresi varmı onu araştırmam gerek .
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Gidip gelince yeni abone görüyorlar seni

En kötü postan çıkar paket tl ile yenilenmese bile

Tim de bi gün baktırın numaranızı söyleyip hangi paketler çıktığını söylerler size

• Yani ayni paketi her ay posttan yapabilirmiyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 5g
    4 yıl önce açıldı
    TURKCELL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkür ederim .Bugün müşteri hizmetleri söyledi hepsini 1 aylık avantaj paketleri falan vardı ancak kendi paketim gözükmüyormuş iptal olduğu için. birde tim den denerim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.