Şimdi Ara

Faturalıdan Faturasıza, Faturasızdan Faturalıya geçiş deneyimleri (Turkcell)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell Fatutasız ve Faturalı 2 hattım vardı. Bazı özel sebeplerden dolayı ters cevirmem gerekti. Faturalı hattimin hesap kesimi 10 ekim di, 20 eylül de Turkcell bayi üzerinden basvurdum, diğer kanallardan başvuru kabul etmiyorlar. 4 günde geçecek dediler, tam 90. Saatte geçti. Yani 4 gün dolmadan 6 saat önce. Hat faturasız a geçince paketimdeki tüm kalan haklarım gitmiş yerine 1 haftalık 100 dk ve 500 mb vermişlerdi.
    Gelelim Faturasizdan Faturalı geçişe. Hesabım uygulaması içinde bana önerilen faturalı tarifelerden birini seçtim, onayla dedim , bir doğrulama kodu sms ile geldi. O aşamayı da onaylayınca işlem bitti. Bu kadar kolaydı. Ve faturasız paketimden kalan tüm haklarım duruyordu üstüne yeni faturalı tarifenin hakları da eklenmişti.
    Faturasız a geçiş sadece Bayii den, Faturalı ya geçiş ise her kanaldan oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• neden cunku faturali musteriler duzenli gelir demek. fatirasiz musteriler istedigi zaman tl yuklesikleri icin operatorlerin hosuna gitmiyor.

tum operatorler icin boyle maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalıdan Faturasıza, Faturasızdan Faturalıya geçiş deneyimleri (Turkcell)

Sizin faturalı hattınızı referans almış normalde ikametgah veya fatura istiyorlar

Daha önce kullanmayanlardan böyle oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasız hat kullanmak eziyettir. Ömrü billah kullanmadım, kullanmam.

Faturalı hat tüm operatörler için sabit gelir demektir. Hele bide yüksek ücretler ödüyorsan yalayıp yutarlar

• Jakosez J kullanıcısına yanıt
    turkcell i faturasiz olarak kullanmak kampanyalarini takip ederek baya iyi oluyor hocam.

faturali hat kullandim ama 12 ay taahut le baglanmak sikinti pluyor. caymak istersin farkli operatore gecmek istersin cezayi veriyorlar.

kampanyalarini takip edersen ozellikle turkcell hediyeleri gercekten iyi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

turkcell i faturasiz olarak kullanmak kampanyalarini takip ederek baya iyi oluyor hocam.

faturali hat kullandim ama 12 ay taahut le baglanmak sikinti pluyor. caymak istersin farkli operatore gecmek istersin cezayi veriyorlar.

kampanyalarini takip edersen ozellikle turkcell hediyeleri gercekten iyi oluyor.
    Hediyelere bel bağlamamak lazım.

Tabiiki faturasız kullanan Turkcell de internetsiz vs. kalmaz kolay kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakosez -- 19 Ekim 2018; 22:42:14 >
  • Halihazırda Lifecell'in 5 GB'lik tarifesini 34 TL'den kullanıyorum. Şu anda aynı tarife yeni müşterilere 44 TL'den sunuluyor. Yine Lifecell'in 5 GB'lik paketi 35 TL. Faturalı versiyona göre bazı özellikler kırpılmış ama yine de aynı sayılabilir. Taahhüdüm bittiğinde başka bir operatöre numara taşıyıp 30 gün kalacağım, sonra tekrardan faturasız olarak Lifecell'e geçeceğim. Online olarak başvuru yapıp 8 GB de oradan elde edeceğim. 12 ay boyunca 1 GB verecek mi bilmiyorum, bir de o var.

Faturasız çok daha mantıklı. Yılda 108 TL fiyat farkı oluyor ki, bu da resmen 3 ay ücretsiz kullanmaya tekabül ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Halihazırda Lifecell'in 5 GB'lik tarifesini 34 TL'den kullanıyorum. Şu anda aynı tarife yeni müşterilere 44 TL'den sunuluyor. Yine Lifecell'in 5 GB'lik paketi 35 TL. Faturalı versiyona göre bazı özellikler kırpılmış ama yine de aynı sayılabilir. Taahhüdüm bittiğinde başka bir operatöre numara taşıyıp 30 gün kalacağım, sonra tekrardan faturasız olarak Lifecell'e geçeceğim. Online olarak başvuru yapıp 8 GB de oradan elde edeceğim. 12 ay boyunca 1 GB verecek mi bilmiyorum, bir de o var.

Faturasız çok daha mantıklı. Yılda 108 TL fiyat farkı oluyor ki, bu da resmen 3 ay ücretsiz kullanmaya tekabül ediyor.
    Valla faturasız olayını bilmem de, şimdiki aklım olsa altta resmini attığım vınn kampanyasını alırdım. Ses hattına da 30 40 liralık bi paket yüklerdim, her ay rahat 70gb internetim olurdu ve 120 130 tl para öderdim.

Faturalıdan Faturasıza, Faturasızdan Faturalıya geçiş deneyimleri (Turkcell)

• Selamün aleyküm abi benim hattım bimcell faturasız teknocell faturasız hatta geçirmiyormuş doğru mudur?

• Enes25380 E kullanıcısına yanıt
    Teknosacell de faturasız var mı ki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet var sanırım yeni geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.