Şimdi Ara

Lifecell Avantaj 5gb Paketi Tekrar Satın alabilme yolu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ocaktan bu yana lifecell avantaj 4gb paketi kullanıyordum. Malum supriz nokta kampanyasından gelen hediyeler nedeni ile 2 ay paket yenilemedim ve lifecell avantaj 4gb paketim otomatik olarak iptal oldu.
    Sonrasında Turkcell Hesabım uygulamasından bana uygun tekliflerden lifecell avantaj 5gb 30 tl paketini gördüm ve onu aldım. Fakat bu paket 1 aylıkmış ve yenilenmiyormuş. Bugün paket bitti ve aynı paketi tekrar alamıyorum, eski lifecell avantaj 4gb paketine de dönemiyorum, kaldık dımdızlak. Bana önerdiği adam gibi paketlerde en az 40 lira. Var mı önerebileceğiniz yol-yöntem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mecburen hattı vodafone a taşımak zorunda kaldım. Turkcell in kampanyaları sadece son 90 günde hattını Türkcell e taşıyanlara . Yoksa mevcut müşteriye alayına kazık. Sırf tt den nefret ettiğim için ve vodafone un da kalitesizliğinden ve yenilikçi olmamasından dolayı Turkcell kullanmak istiyorum ama mecbur arada bit farklı operatörlere 1-2 ay misafir olup öyle Turkcell li olmak lazım. Nasipse bir daha ki ay Turkcell e geçiyorum tekrar dan.

• uçuran ekstra 8 gb çok iyi ama vermiyor genç pakete geçtim gene vermiyor son 3 ayda max 34 tl harcama şartı var çok saçma

4 gb 25 tl olan paket var ona bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakteristik61

Mecburen hattı vodafone a taşımak zorunda kaldım. Turkcell in kampanyaları sadece son 90 günde hattını Türkcell e taşıyanlara . Yoksa mevcut müşteriye alayına kazık. Sırf tt den nefret ettiğim için ve vodafone un da kalitesizliğinden ve yenilikçi olmamasından dolayı Turkcell kullanmak istiyorum ama mecbur arada bit farklı operatörlere 1-2 ay misafir olup öyle Turkcell li olmak lazım. Nasipse bir daha ki ay Turkcell e geçiyorum tekrar dan.
    Ben de full genç paket tarifrsi bitimi sonrası yeni paket arayışındayım. Dün TİM'e gidip Operatör dönüşü paketleri sordum. Başka operatöre geçip hemen geri dönersen 750 dk 1000 sms 5 gb. 35 tl dedi. 1 ay beklemene gerek yok dedi. Ne kadar doğrudur bilemiyorum. Çalışan elemanlar bazen pek de bilgili olmuyorlar.

• albaycan_19 A kullanıcısına yanıt
    Herkes farklı bir şey söylüyor. Kimisi 3 ay kimisi 1 ay kimisi beklemeye gerek yok diyor. Hangisine inanacağız bilmiyorum. Yanlış bir durum olduğunda sorumluluk da kabul etmiyorlar . Şu an vodafonedayım. En az 1 bekleyeceğim garanti olsun diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar 1 ay sonrasında kampanya aktif oldumu acaba ?

• o zaman olmuştu. şu an nasıl bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.